Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

QUOTE(dygle @ 2009 10 29, 22:34)
Visiškai suprantu tave. Maniškis toko pat amžiaus, irgi toks pat, lig šiol nesusireguliuoja režimas, beje, jis toks nuo gimimo. Kai reikia miegoti, tai kažkas baisaus: dieną dar lengviau užmiega, bet vakare malasi pora valandų, aš bandau migdyti nuo 9 val., supu, kol ateina 23 val. Košmaras. Dieną būnam lauke, jei oras leidžia, bet nei oras, nei įspūdžiai įtakos nedaro. Beje, per daug įspūdžių irgi blogai veikia...
Žinau, kad labai tai vargina. Nenusimink, paaugs, viskas susitvarkys. 
Beje, mūsų mažiukas šiaip gero būdo: linksmas, vikrus, sveikas... Draugės miegalius, bet jau toks isterikas, kad baisu. Taigi, džiaukis vaikeliu...

Taip, paaugs, vis tiek keisis tas režimas. Vėliau ir darželis pareguliuos, nors dar negreit tikiuosi leist. Bet taip nelaukiu, taip noriu, kad ilgiau mažas pabūtų... Žiūriu į miegantį, ašaros kaip pupos byra, ir vis kartoju "Pabūk dar mažas, dar pabūk"...

Kad ir kaip sunku, nes esu vieniša mama, o dar su sveikata žiauru, bet vaikutis mano vienintelis džiaugsmas, vienintelė šviesa šiam pasauly. Tiek metų jo laukiau, medžiau, tad patikėk, džiaugsmas jis man neapsakomas angel.gif
Atsakyti
kuo vėliau, tuo ryte ilgiau miegam gulam nuo 22-23.30 h blush2.gif kylam nuo 9-11h thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis tai užmiega nuo 21 iki 22, čia kai perėjom į žiemos laiką, o keliasi 8. manau normaliai.
Atsakyti
Musiske eina gult 8. Nemigdom, pati eina prie loveles ir prasosi. Stabiliai, kaip laikrodis, lygiai. Keliasi 8, 8.30 arba 9 veliausiai.
Vasara labai anksti kelesi, 6 kartais doh.gif .
Bet dabar, kai tamsu ilgiau, tai po 12-13 valandu ismiega.
Atsakyti
Manoji eina miegot 22 h. Manau, kad pats tas laikas. Keliasi apie 9h ryto.
Atsakyti
mes miegot einam 8 uzmiegam 9 keliames 7 doh.gif
Atsakyti
miegoti einam 21 val,aisku kol uzmiega kartais ir valandziuke praeina,keliames ivairiai ir 8 ir 9 val.Pietu miegelio einam apie 13 val
Atsakyti
Miegot nueina 21.30, o keliasi apie 7 val, kai tėčio žadintuvas suskamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2009 11 01, 23:23)
kuo vėliau, tuo ryte ilgiau miegam gulam nuo 22-23.30 h  blush2.gif kylam nuo 9-11h  thumbup.gif

drinks_cheers.gif sutinku 100% kuo veliau uzmiegam - tuo ilgliau ryte galim lovoje padrybsot blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jevgenija: 06 lapkričio 2009 - 20:25
Miegot eina 9 9 30 keliasi 7 kai sese i mokykla ruosiasi.
Atsakyti
QUOTE(Jevgenija @ 2009 11 06, 20:24)
drinks_cheers.gif sutinku 100% kuo veliau uzmiegam - tuo ilgliau ryte galim lovoje padrybsot blush2.gif  ax.gif  4u.gif

p tai kokia nauda, kad vaikas nueina veliau miegoti, ir keliasi veliau? tam, kad jus galetumet ryte lovoje pasivolioti? doh.gif
Atsakyti
maniškei pupai metukai ir keturi mėnesiai, miegoti einam 21.30, kartais nesiseka užmigti blush2.gif o ir nakti vis dar reikia prie jos atsikelti, neramiai miega, o kartais vidury nakties atsibunda ir viskas verysad.gif nakti jau senai nebevalgom, nors tiek gerai ax.gif
Atsakyti