Labai nuostabus parkas, o jau katlėjų grožis, ir ta viena ant medžio ar prie medžio
žalia su violetiniu viduriu mano svajonių orchidėja
Laukiam tolimesnio pasakojimo, jau noriu ten
Šventyklos, visi tie bokšteliai
. O tigriukus gal teko palaikyti
QUOTE(*Agė* @ 2010 02 01, 18:02)
Papildyta:
QUOTE(Ingel @ 2010 02 01, 19:16)
Labai nuostabus parkas, o jau katlėjų grožis, ir ta viena ant medžio ar prie medžio
žalia su violetiniu viduriu mano svajonių orchidėja
Laukiam tolimesnio pasakojimo, jau noriu ten
Šventyklos, visi tie bokšteliai
. O tigriukus gal teko palaikyti 
Ačiū, merginos
Tokią žalią su violetiniu orcidėją man nupirko Kaune, kioskiuke prie stoties.
Sudėčiau vien orchidėjas su trupučiu kelionės, bet gal ne visiems patinka tiek gėlių.
Tigriuko nemaitinau, tik šiaip paglosčiau. Kažkaip man ten nesinorėjo. Atrodė, kad tik toks šou turistams.
Tuoj sukelsiu Kombodžą.
Aha, aš jau irgi norėjau klaust, kur Kambodža (lietuviškai reikia sakyti Kambodža, o ne Kombodža)
QUOTE(Smurka @ 2010 02 02, 10:01)
Aha, aš jau irgi norėjau klaust, kur Kambodža (lietuviškai reikia sakyti Kambodža, o ne Kombodža)

Gerai, rašysiu kambodža.
Nors jie patys save vadina khmerais.
QUOTE(Ledum @ 2010 02 02, 10:34)
Khmerai - etninė grupė, be to, ir valstybinė kalba ten, kaip supratau, yra khmerų
QUOTE(Ledum @ 2010 02 02, 10:34)
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2010 02 02, 11:15)
Khmerai - etninė grupė, be to, ir valstybinė kalba ten, kaip supratau, yra khmerų
Bijau ginčytis , bet kiek supratau kaip mes esam lietuviai, taip jie khmerai. Jų ten kažkur apie 90%. Etninės grupės buvo vaškinių skulptūrų muziejuj. Jos šiek tiek skiriasi viena nuo kitos.
Papildyta:

QUOTE(Ledum @ 2010 02 02, 08:09)
Papildyta:
Ačiū, merginos
Sudėčiau vien orchidėjas su trupučiu kelionės, bet gal ne visiems patinka tiek gėlių.
Tigriuko nemaitinau, tik šiaip paglosčiau. Kažkaip man ten nesinorėjo. Atrodė, kad tik toks šou turistams.
Tuoj sukelsiu Kombodžą.
Ačiū, merginos
Tuoj sukelsiu Kombodžą.
Mano svajone tenai nukeliauti...
perskaiciau kad su autobusu i Kambodza vaziuoja turistines grupes. Kaip keliai tenai, ar geresni jau? kiek uztrukote kelyje?
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 02 02, 11:34)
Mano svajone tenai nukeliauti...
perskaiciau kad su autobusu i Kambodza vaziuoja turistines grupes. Kaip keliai tenai, ar geresni jau? kiek uztrukote kelyje?
Mano irgi buvo svajonė ten nukeliauti, dabar sugrįžti.
Kelyje užtrukom apie 8-9 valandas su muitine. Kažkaip į priekį važiuojant labai ilgai popierius tvarkė. Dabar jau geras kelias. Gidė pasakojo, kad Kambodžos lėktuvų kompanijos visokiais būdais stabdė to kelio remontą. Aišku, kad nieks nevažiuotų, o skristų. Bet dabar jau normalus kelias.
Jei dar kada tektų ten nuvažiuot, tai važiuočiau autobusu, daug pigiau. O pabūčiau ten irgi ilgiau. Dvi dienos man buvo per mažai.
Aš ir norėčiau grįžti į Kambodžą.
Kažkaip man atrodo per mažai jai laiko skyriau...
QUOTE(micefee @ 2010 02 02, 12:46)
Aš ir norėčiau grįžti į Kambodžą.
Kažkaip man atrodo per mažai jai laiko skyriau...
Šitas vaškinės Jūros mergelės judesys reiškia pasisveikinimą.

Kai vakare žiūrėjom šokius , tai mergelių pirščiukai buvo lygiai taip užlenkti. Pasirodo, rytiečių kauliukai daug lankstesni ir europiečiui neišeina šito pakartoti. Anksčiau tos jūrų mergelės būdavo nuogom krūtinėm, o jų šokiu grožėtis galėjo tik didikai.
O čia etninės grupės. Tik jiems Kambodžoj dabar leidžiama medžioti.

Taip atrodė kariuomenė

Karvedys

Karalius su karaliene

Ačiū, viso gero