Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas ir Kambodža

Ačiū/visogero/labą dieną tai ir Tailande taip pat - kuo žemiau nusilenksi, tuo didesnę pagarbą parodysi. Labai jau sunku man buvo per save persilaužti. biggrin.gif O MB vienam gidui atsisveikint ranką padavė, tai tas net sutriko šiek tiek. biggrin.gif O kokiam čia mieste yra tas vaškinių figūrų muziejus?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 02, 13:46)
Ačiū/visogero/labą dieną tai ir Tailande taip pat - kuo žemiau nusilenksi, tuo didesnę pagarbą parodysi. Labai jau sunku man buvo per save persilaužti. biggrin.gif O MB vienam gidui atsisveikint ranką padavė, tai tas net sutriko šiek tiek. biggrin.gif O kokiam čia mieste yra tas vaškinių figūrų muziejus?

Siem Riepe smile.gif

Mums gidai patarė tik šypsotis, nekartoti jų judesių jei vietiniai nepamokina. Nes pvz skirtingas rankų ar nusilenkimo aukštis vis ką kitą reiškia. Vietinių bent minimaliai kalbančių angliškai ar rusiškai nesutikom ir likom neišmokę.

O Tailande prie vienuolių moterim negalima liestis. Tai jiems yra didžiulė nuodėmė, kurią jie paskui labai ilgai turi atgailauti. Gidas pasakojo, kad į vieną šventyklą atvežė rusų grupę. O ten tokia tetulė pamačius tokį mielą mažiuką vienuoliuką griebė į glėbį. Tam vargšiukui tik akys ant kaktos iššoko ir labai nusiminęs nuėjo nuodėmės atgailauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 02 vasario 2010 - 12:58
QUOTE(Ledum @ 2010 02 02, 13:56)
Siem Riepe  smile.gif

Ot tu velnias, nežinojom, kad toks yra. doh.gif

Su tais vienuoliais tai jo, kažką panašaus buvau girdėjusi... Bet vis tiek geras bajeris. biggrin.gif
Atsakyti
oi pamaciau ta Kambodzos ir Tailando pasieni, ir siurpas nukrete... doh.gif man sita vieta buvo pati baisiausia ir isimintiniausia per visa keliones laikotarpi... tokio skurdo ir vargo buvau niekada nemaciusi, o butent tame pasienyje jis atsiskleide visu "grazumu". Valkataujantys vaikai tiesiog kabinosi ant ranku, pilni keliai zmoniu tempiamu baisiausiu vezimu, kokiu nerastum net musu gudziausiame kaime. Stovint tame pasienio namelyje, ten kur tikrina pasus, ziurke per kojas perbego. Taip prasidejo mano pazintis su Kambodza smile.gif po to visa laika vaiksciodama negalejau akiu atitraukti nuo zemes, nes vaidenosi, kad visur ziurkes, ir as ant ju uzminsiu doh.gif Baisu, buvau stipriai del tu ziurkiu supanikavusi, niekur is viesbucio nenorejau eiti, pilva suko, silpna daresi... sakiau gyvenime i sita sali negrysiu... dabar praejus metams laiko po keliones, noriu atgal i Kambodza, is visos keliones si salis padare didziausia ispudi, Tailandas jau toks suturistintas, o Kambodza dar tokia tikra, skurde skestanti salis... nors manau, kad po kokiu keleriu metu ir Kambodza taps panasi i Tailanda, nebeliks autentiskumo verysad.gif
Atsakyti
Dar truputis parko
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 02 vasario 2010 - 15:02
QUOTE(mildosius @ 2010 02 02, 15:47)
oi pamaciau ta Kambodzos ir Tailando pasieni, ir siurpas nukrete...  doh.gif  man sita vieta buvo pati baisiausia ir isimintiniausia per visa keliones laikotarpi... tokio skurdo ir vargo buvau niekada nemaciusi, o butent tame pasienyje jis atsiskleide visu "grazumu". Valkataujantys vaikai tiesiog kabinosi ant ranku, pilni keliai zmoniu tempiamu baisiausiu vezimu, kokiu nerastum net musu gudziausiame kaime. Stovint tame pasienio namelyje, ten kur tikrina pasus,  ziurke per kojas perbego. Taip prasidejo mano pazintis su Kambodza smile.gif po to visa laika vaiksciodama negalejau akiu atitraukti nuo zemes, nes vaidenosi, kad visur ziurkes, ir as ant ju uzminsiu  doh.gif  Baisu, buvau stipriai del tu ziurkiu supanikavusi, niekur is viesbucio nenorejau eiti, pilva suko, silpna daresi... sakiau gyvenime i sita sali negrysiu... dabar praejus metams laiko po keliones, noriu atgal i Kambodza, is visos keliones si salis padare didziausia ispudi, Tailandas jau toks suturistintas, o Kambodza dar tokia tikra, skurde skestanti salis... nors manau, kad po kokiu keleriu metu ir Kambodza taps panasi i Tailanda, nebeliks autentiskumo  verysad.gif

Nemačiu žiurkės, o visa kita lygiai taip pat. Man irgi iš visos kelionės įspūdžiai patys stipriausi Kambodžoj. Po jos Tailandas toks kaip nulaižytas atrodo. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mildosius @ 2010 02 02, 15:47)
... Stovint tame pasienio namelyje, ten kur tikrina pasus,  ziurke per kojas perbego. Taip prasidejo mano pazintis su Kambodza smile.gif po to visa laika vaiksciodama negalejau akiu atitraukti nuo zemes, nes vaidenosi, kad visur ziurkes, ir as ant ju uzminsiu  doh.gif  Baisu, buvau stipriai del tu ziurkiu supanikavusi, niekur is viesbucio nenorejau eiti, pilva suko, silpna daresi... sakiau gyvenime i sita sali negrysiu... dabar praejus metams laiko po keliones, noriu atgal i Kambodza...

as jau Lietuvoje tarakonus, peles ir ziurkes dideles maciusi tai man tai netrukdo. tik kad va gyvaciu pas mus nera.. g.gif o taip norisi ir Kwai upe plaukti ir i siaure Tailando nukeliauti wub.gif

Ziuriu fotografijas ir vis atsiziureti negaliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 03 vasario 2010 - 14:07
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 02 03, 15:05)
as jau Lietuvoje tarakonus, peles ir ziurkes dideles maciusi tai man tai netrukdo. tik kad va gyvaciu pas mus nera.. g.gif  o taip norisi ir Kwai upe plaukti ir i siaure Tailando nukeliauti  wub.gif
Ziuriu fotografijas ir vis atsiziureti negaliu...

aciuks.gif Man irgi labai norėjosi visur, tik dviejų savaičių pasirodė per mažai. Teks dar kartą važiuoti. Dabar norėčiau į Phuketą ir šiaurę.
Atsakyti
user posted image

user posted image

Tonle Sap ežeras.
Atsiprašau už kai kurių nuotraukų kokybę, labai kratė laivuką, o aš tik po visko susiprotėjau, kad galima fotoaparatą perjungti į sportinį režimą. Bet vistiek labai noriu, kad pamatytumėt tuos vaizdelius.

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai smagu žiūrėti ir skaityti thumbup.gif Tokia egzotika swoon.gif Dar bus? ax.gif
Atsakyti