QUOTE(lotute @ 2010 02 14, 20:24)
oho kiek daug informacijos
Ledum, praeitais metais ir mes buvom Meksikos, tai labai bijau kad galiu nusivilti Tailandu, nes Meksikoje man beprotiškai viskas patiko
Tiesa, kokiame viešbutyje gyvenote? Mes apsistosim Ambasadoriuje, daug visokiu nuomoniu ir atsiliepimu, tik guodžiames tuo kad jame praktiškai visai negyvensim
dar klausimas
ar oro uoste yra dutty free parduotuve?
o jūs iš tiek anksti planuojat kelione

geras
mes planuojame imti ir vietnama ir kambodža ir upe kwai, vyras tik bijo kad kelioneje nei trupučio nepailsesim

Lotute, į Meksiką susikraučiau lagaminus per 5 minutes ir varyčiau dar kartą

Mes irgi pernai buvom.

Nors važiavau nusiteikus , kad man visiškai neįdomu ispaniškoji Meksikos dalis grįžau visiškai sužavėta visa Lotynų Amerika .

Dar ir dabar seilė tįsta.
Jau pernai planavom Tailandą, bet pasitaikė gera kaina į Cancuną. Pernai mes irgi buvom išsirinkę Ambasadorių.

Pernai mano mama jame buvo, tai liko labai patenkinta. Ir šiemet žmonės su kuriais važinėjom į keliones labai gerai apie jį atsiliepė.
O mes gavom paskutinę minutę ir nuvarėm į pigiausią Jomtien Orchid viešbutį. Paskaičius atsiliepimus apie jį buvau gerokai pakraupus, bet nebuvo taip baisu kaip rašo.

O buvo dar ir daug pliusų kurių neturėjo žmonės kituose viešbučiuose. Mes nusprendėm geriau daugiau visur pasivažinėti.

Bet taip nusikaliau kelionėj

, kad dabar žiūrinėju paskutinės minutės keliones į Egiptą. Reikia pailsėt po Tailando.

Gėda kam ir pasakyti.