Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas ir Kambodža

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 14, 21:03)
gerai,kad apie orchidejas prakalbot....senai vis kirbejo klausymas.Tai leidzia issivesti tik dutty fre pirktus daigus?gal parsivezete kokios kainytes?

Gal galima ir ne dutty free pirkti, tik svarbu, kad žemių nebūtų. Čia augalų karantino tokie reikalavimai. Bet aš kitur nemačiau, kad gelyje kur pardavinėtų. Tik substrate. Tai šitų neleidžia išvežti.
O daigiukai ( mažiukai ) labai fainai įpakuoti tokiuose buteliukuose. Kaina apie 5 $. Rūšių visokiausių ir katlėjų ir cimbidžių ir vandučių visokių spalvų. Jie padauginti meristeminiu būdu ir labai stiprūs daigiukai.
Pirkau tik lauktuvių, pati nebeturiu kur dėti orchidėjų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 02 14, 19:16)
Gal galima ir ne dutty free pirkti, tik svarbu, kad žemių nebūtų. Čia augalų karantino tokie reikalavimai.  Bet aš kitur nemačiau, kad gelyje kur pardavinėtų. Tik substrate. Tai šitų neleidžia išvežti.
O daigiukai ( mažiukai ) labai fainai įpakuoti tokiuose buteliukuose. Kaina apie 5 $. Rūšių visokiausių ir katlėjų ir cimbidžių ir vandučių visokių spalvų. Jie padauginti meristeminiu būdu ir labai stiprūs daigiukai.
Pirkau tik lauktuvių, pati nebeturiu kur dėti orchidėjų.  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano mama dievina orcchidejas,butu gera dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 02 14, 19:43)
Lotute, į Meksiką susikraučiau lagaminus per 5 minutes ir varyčiau dar kartą Mes irgi pernai buvom.    Nors važiavau nusiteikus , kad man visiškai neįdomu ispaniškoji Meksikos dalis grįžau visiškai sužavėta visa Lotynų Amerika .  Dar ir dabar seilė tįsta.

Jau pernai planavom Tailandą, bet pasitaikė gera kaina į Cancuną. Pernai mes irgi buvom išsirinkę Ambasadorių.  Pernai mano mama jame buvo, tai liko labai patenkinta. Ir šiemet žmonės su kuriais važinėjom į keliones labai gerai apie jį atsiliepė.

Kas del Meksikos, tai pritariu visiems 500 proc, nu ten tiesiog yra nerealu, tikiuosi taip pat nerealu bus ir Tailande, labai noriu atsisesti ant dramblio ir pasidaryti masažiuka blush2.gif paplakti Kwai upe ir butinai pamatyti Kambodža ir Vietnamą blush2.gif

Vieni pažįstami taip pat grįžo iš Tailando irgi buvo apsistoje Ambasadoriuje, tai irgi liko patenkinti, tikiuosi ir mes nenusivilsim blush2.gif Dar ir tu nuraminai tai manau viskas bus thumbup.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 14, 19:48)
taip mes turime galimybe atostogauti tik karta metuose ir savo atostogas turime suplanuoti is anksciau.

O kiek dienu jus planuojate skirti visai kelionei?nes ir Tailandui daug reikia laiko ir Kambodzai bent jau 3 dienu ir Vietnamui noretusi 3 dienas maziausiai skirti doh.gif
Taip as jau nusiteikusi,kad pailseti neteks bet pas mus kas antri metai vieni poilsine labiau,kita pazintine kelione gaunasi

Ne i tema o i Meksika irgi savarankiskai keliavote-pirkote atskirai lektuvo bilietus,viesbucius patys rezervavotes,o ten jau vietoje emete ekskursijas?

aš taip pat metuose karta teturiu atostogas, bet kadangi pasiimu pora savaicikiu ziema, tai likusias dvi visada imu vasara blush2.gif mano vyrui lengiau ax.gif kada nori tada atostogauja.

iš viso busim 14 dienu tai manau pakaks viskam blush2.gif

Į Meksiką važiavom su kelioniu agentūra, nes neturime tokiu sugebejimu keliauti savarankiškai ax.gif , tik ten vietoje jau važinejomes patys mirksiukas.gif
QUOTE(Ledum @ 2010 02 14, 19:57)
Bangkoko oro uoste skrendant atgal labai didelis ir pigus Duty Free. Alkoholio kainos tokios pačios kaip ir parduotuvėj. Beja ten yra ir fantastiškų orchidėjų daigelių įsodintų gelyje. Kitokių neleidžia išvešt.

O kada buvot Meksikoj. Mes vasarį. Matėm 4 lietuvškai kalbančius žmones. Bet jie taip įsigilinę kažką sprendė, kad neužkalbinom.

tai gerai, nes kvepaliukai eina i pabaiga ir galvoju pirkti dabar cia ar bus ir dutty free biggrin.gif

O Meksikoje buvome nuo vasario 6 mirksiukas.gif biggrin.gif

Ledum, kokius pinigelius geriausaii vežtis? sako nesvarku ar eurai ar doleriai, ar tiesa g.gif ir kur jūs keitetes? vieni rašo kad keistis geriausiai orouoste, o va pažystami sako kad tik ne orouoste g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 14, 21:15)

Vieni pažįstami taip pat grįžo iš Tailando irgi buvo apsistoje Ambasadoriuje, tai irgi liko patenkinti, tikiuosi ir mes nenusivilsim blush2.gif Dar ir tu nuraminai tai manau viskas bus  thumbup.gif
aš taip pat metuose karta teturiu atostogas, bet kadangi pasiimu pora savaicikiu ziema, tai likusias dvi visada imu vasara blush2.gif  mano vyrui lengiau  ax.gif kada nori tada atostogauja.

iš viso busim 14 dienu tai manau pakaks viskam blush2.gif ir dutty free biggrin.gif

O Ambasadorius tai cia Tailande, kokiame mieste?
Tai 2 savaites ziema ir 2 vasara labai gerai thumbup.gif ..as isvis atostogauju tik 2 savaites metuose ax.gif mano vyrui irgi lengviau jis gali irgi savo atostogas reguliuotis kada nori ax.gif
vat man 14 naktu nelabai realu g.gif paciam Tailandui mazai tada lieka,jei norint pamatyti ir Kambodza ir Vietnama g.gif todel ir mastau gal i marsruta netraukti Kwai upes..kaip suprantu ten plaukimas ir apgyvendinimas nameliuose be civilizacijos ant vandens ax.gif kazkaip as nelabai iziuriu egzotiskos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 14, 23:15)
O Meksikoje buvome nuo vasario 6 mirksiukas.gif  biggrin.gif
Ledum, kokius pinigelius geriausaii vežtis? sako nesvarku ar eurai ar doleriai, ar tiesa g.gif  ir kur jūs keitetes? vieni rašo kad keistis geriausiai orouoste, o va pažystami sako kad tik ne orouoste g.gif

Vežėmės ir eurais ir doleriais. Geriausias kursas buvo toj gatvėj kur tie trys didieji univermagai. Nuo jūros pusės. Jei neaiškiai paaiškinau parašyk. Bandysiu aiškiau.

Lotute, Meksikoj ir mes buvom tuo pat metu. Meksikos nuotraukų temoj mano nuotraukos po tavojom. Tik pagalba man nepadeda prisijungti senuoju niku. Tavo nuotraukų neberodo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 14, 22:38)

Tai 2 savaites ziema ir 2 vasara labai gerai  thumbup.gif ..as isvis atostogauju tik 2 savaites metuose ax.gif mano vyrui irgi lengviau jis gali irgi savo atostogas reguliuotis kada nori ax.gif

vat man 14 naktu nelabai realu g.gif paciam Tailandui mazai tada lieka,jei norint pamatyti ir Kambodza ir Vietnama g.gif todel ir mastau gal i marsruta netraukti Kwai upes..kaip suprantu ten plaukimas ir apgyvendinimas nameliuose be civilizacijos ant vandens ax.gif kazkaip as nelabai iziuriu egzotiskos blush2.gif

Patajoj mirksiukas.gif

tai vat ir vistiek jos visos lieka kelionems doh.gif

man realu, nes ir taip jau 14 dienu man daug blush2.gif , 2 dienos kambodžoj, 2 dienos Vietname ir 2 dienos 2 Kwai upe, o toliau tos trumposios keliones mirksiukas.gif Man egzotika bus atsisesti ant dramblio biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 14, 21:42)
Patajoj mirksiukas.gif

tai vat ir vistiek jos visos lieka kelionems doh.gif

man realu, nes ir taip jau 14 dienu man daug blush2.gif , 2 dienos kambodžoj, 2 dienos Vietname ir 2 dienos 2 Kwai upe, o toliau tos trumposios keliones mirksiukas.gif Man egzotika bus atsisesti ant dramblio biggrin.gif  blush2.gif

bet kiek skaitau tai visi gailisi,kad Kambodzoje praleido 2 dienas...min kaip 3 reikia,jau nekalbu apie Vietnama...(tik vat klausymas,kaip ten Tailande su tom ekskursijom i Vietnama keliom dienom organizuoja ir kazin kiek kainuoja??,kazkur buvau uzmaciusi,tik nebepamenu kur,kad Kambodzia plius Vietnamas 6 dienom organizuoja g.gif )
tai realiai lieka tada 8 dienos,is ju 2 bankoke lieka 6 dienos...2 siaureje....lieka 4 dienos..o kur dar salos ir Pataja,Puketas doh.gif
As kwai upes ir taip nebeiterpiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 vasario 2010 - 22:47
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 14, 23:38)
Tai 2 savaites ziema ir 2 vasara labai gerai  thumbup.gif ..as isvis atostogauju tik 2 savaites metuose ax.gif mano vyrui irgi lengviau jis gali irgi savo atostogas reguliuotis kada nori ax.gif

Ambasadorius Patajoj, Jomtieno priemiesty.

Jolita.martyna, 2 savaitės metuose ? Ar užtenka ? unsure.gif
Gal tas gyvenimas namukuose ir būtų egzotika ? Kwai upė poilsinė kelionė. Čia mamos nuotrauka. Jie tokiuose namukuose gyveno.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 02 14, 22:40)
Vežėmės ir eurais ir doleriais. Geriausias kursas buvo toj gatvėj kur tie trys didieji univermagai. Nuo jūros pusės. Jei neaiškiai paaiškinau parašyk. Bandysiu aiškiau.

Lotute, Meksikoj ir mes buvom tuo pat metu. Meksikos nuotraukų temoj mano nuotraukos po tavojom. Tik pagalba man nepadeda prisijungti senuoju niku. Tavo nuotraukų neberodo.  verysad.gif 

nerandu meksikos temos unsure.gif
Mes buvom apsistoje Grand oasis Plaja, musu draugai Oasis Cancun,, tose vietose galejot pamatyti, šiaip mes nematem ir nesutikom lietuviu unsure.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 14, 22:45)
bet kiek skaitau tai visi gailisi,kad Kambodzoje praleido 2 dienas...min kaip 3 reikia,jau nekalbu apie Vietnama...(tik vat klausymas,kaip ten Tailande su tom ekskursijom i Vietnama keliom dienom organizuoja ir kazin kiek kainuoja??,kazkur buvau uzmaciusi,tik nebepamenu kur,kad Kambodzia plius Vietnamas 6 dienom organizuoja g.gif )
tai realiai lieka tada 8 dienos,is ju 2 bankoke lieka 6 dienos...2 siaureje....lieka 4 dienos..o kur dar salos ir Pataja,Puketas doh.gif

pažįstami kurie važiavo ir į Kambodžą ir į Vietnamą sake organizuoja tik po dvi dienas, į kambodžą 700 lt, į Vietnama 600 lt, o visko pamatyti vienai šaliai neužtenka ir menesio mirksiukas.gif
važiuojant tenai reikia pasiimti viena nuotraukyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 14, 23:51)

nerandu meksikos temos unsure.gif
Mes buvom apsistoje Grand oasis Plaja, musu draugai Oasis Cancun,, tose vietose galejot pamatyti, šiaip mes nematem ir nesutikom lietuviu unsure.gif

pažįstami kurie važiavo ir į Kambodžą ir į Vietnamą sake organizuoja tik po dvi dienas, į kambodžą 700 lt, į Vietnama 600 lt, o visko pamatyti vienai šaliai neužtenka ir menesio mirksiukas.gif
važiuojant tenai reikia pasiimti viena nuotraukyte mirksiukas.gif

2 savaitės Meksikoje

Įmeskit kokių nuorodų dėl ko jūs į Vietnamą norit. Aš net nežiūrėjau prieš važiuodama. Gal ką praleidau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 02 14, 22:56)
2 savaitės Meksikoje

Įmeskit kokių nuorodų dėl ko jūs į Vietnamą norit. Aš net nežiūrėjau prieš važiuodama. Gal ką praleidau?  unsure.gif

Kadangi atskirai važiuojant labai brangi kelione yra, tai progai apsitaikius tikrai ją išnaudosime ir pabandysim per labai trumpa laika pamatyti ir vietnama ir kambodza ir tailanda, suprantu ir manau visis supranteme, kad viska suspeti pamatyti per kelias dienas neimanoma, bet bent jau pamatyti pagrindines vietas tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 15, 00:17)
Kadangi atskirai važiuojant labai brangi kelione yra, tai progai apsitaikius tikrai ją išnaudosime ir pabandysim per labai trumpa laika pamatyti ir vietnama ir kambodza ir tailanda, suprantu ir manau visis supranteme, kad viska suspeti pamatyti per kelias dienas neimanoma, bet bent jau pamatyti pagrindines vietas tikrai verta 4u.gif

Pasigooglinau, turėtų būti įdou pamatyi. drinks_cheers.gif
Atsakyti