QUOTE(Ledum @ 2010 02 14, 19:43)
Lotute, į Meksiką susikraučiau lagaminus per 5 minutes ir varyčiau dar kartą Mes irgi pernai buvom. Nors važiavau nusiteikus , kad man visiškai neįdomu ispaniškoji Meksikos dalis grįžau visiškai sužavėta visa Lotynų Amerika . Dar ir dabar seilė tįsta.
Jau pernai planavom Tailandą, bet pasitaikė gera kaina į Cancuną. Pernai mes irgi buvom išsirinkę Ambasadorių. Pernai mano mama jame buvo, tai liko labai patenkinta. Ir šiemet žmonės su kuriais važinėjom į keliones labai gerai apie jį atsiliepė.
Kas del Meksikos, tai pritariu visiems 500 proc, nu ten tiesiog yra nerealu, tikiuosi taip pat nerealu bus ir Tailande, labai noriu atsisesti ant dramblio ir pasidaryti masažiuka

paplakti Kwai upe ir butinai pamatyti Kambodža ir Vietnamą
Vieni pažįstami taip pat grįžo iš Tailando irgi buvo apsistoje Ambasadoriuje, tai irgi liko patenkinti, tikiuosi ir mes nenusivilsim

Dar ir tu nuraminai tai manau viskas bus
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 14, 19:48)
taip mes turime galimybe atostogauti tik karta metuose ir savo atostogas turime suplanuoti is anksciau.
O kiek dienu jus planuojate skirti visai kelionei?nes ir Tailandui daug reikia laiko ir Kambodzai bent jau 3 dienu ir Vietnamui noretusi 3 dienas maziausiai skirti
Taip as jau nusiteikusi,kad pailseti neteks bet pas mus kas antri metai vieni poilsine labiau,kita pazintine kelione gaunasi
Ne i tema o i Meksika irgi savarankiskai keliavote-pirkote atskirai lektuvo bilietus,viesbucius patys rezervavotes,o ten jau vietoje emete ekskursijas?
aš taip pat metuose karta teturiu atostogas, bet kadangi pasiimu pora savaicikiu ziema, tai likusias dvi visada imu vasara

mano vyrui lengiau

kada nori tada atostogauja.
iš viso busim 14 dienu tai manau pakaks viskam
Į Meksiką važiavom su kelioniu agentūra, nes neturime tokiu sugebejimu keliauti savarankiškai

, tik ten vietoje jau važinejomes patys
QUOTE(Ledum @ 2010 02 14, 19:57)
Bangkoko oro uoste skrendant atgal labai didelis ir pigus Duty Free. Alkoholio kainos tokios pačios kaip ir parduotuvėj. Beja ten yra ir fantastiškų orchidėjų daigelių įsodintų gelyje. Kitokių neleidžia išvešt.
O kada buvot Meksikoj. Mes vasarį. Matėm 4 lietuvškai kalbančius žmones. Bet jie taip įsigilinę kažką sprendė, kad neužkalbinom.
tai gerai, nes kvepaliukai eina i pabaiga ir galvoju pirkti dabar cia ar bus ir dutty free
O Meksikoje buvome nuo vasario 6
Ledum, kokius pinigelius geriausaii vežtis? sako nesvarku ar eurai ar doleriai, ar tiesa

ir kur jūs keitetes? vieni rašo kad keistis geriausiai orouoste, o va pažystami sako kad tik ne orouoste