Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(giega @ 2010 02 19, 22:33)
Sveikos
Perskaiciau tema nuo pradzios,noreciau ir as pabandyt ax.gif Visas nuorodas uzsiseivinau,bandysiu dabar atsisiust.
KKlausimukas,po kiek laiko uzsiiminejat?pvz ryte?Ir kas kiek dienu?Noretus greiciau pamatyt tuos rezultatus,bet bijau kad teks tik savaitgaliais uzsiiminet.

Labas 4u.gif
Siaip realiai uztenka pusvalandzio, gerai ikalus pratimus ir be atokvepio 15-20. Ten kur isiseivinai nuorodas, tai ten 8 pratimu kompleksai po 50 min. Norint rezultatu teks uzsiimineti kasdien, geriausia ryte ant tuscio skrandzio. Jei tik savaitgaliais, tai abejoju ar su kokiu kitu sportu tu pasieksi rezultatu mirksiukas.gif Cia daug dirbanciu mamyciu kurios pries darba daro ir tai ne beda, nes suteikia daug energijos dienai ir daug lankstesne busi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 19, 18:46)
O tu esi siuntusi su torentais?

Aisku, kad ne! ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 02 20, 00:16)
Aisku, kad ne!  ploja.gif

Rimtai, ar cia juokiesi? g.gif Jei taip tai tau reik atsisiusti torentu programa, ja isiinstaliuoti ir ta folderiuka kaip pavadinai (speju jis zalias biggrin.gif ), ant jo du kartus paspausti ir ok ok.. mirksiukas.gif Na nezinau ar aisku.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 20, 00:19)
Rimtai, ar cia juokiesi? g.gif Jei taip tai tau reik atsisiusti torentu programa, ja isiinstaliuoti ir ta folderiuka kaip pavadinai (speju jis zalias biggrin.gif ), ant jo du kartus paspausti ir ok ok.. mirksiukas.gif Na nezinau ar aisku.. biggrin.gif

Tyciojesi? lotuliukas.gif Cia aukstasis pilotazas! doh.gif kaip instaliuot zalio supratimo neturiu pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 02 20, 00:46)
Tyciojesi? lotuliukas.gif Cia aukstasis pilotazas! doh.gif  kaip instaliuot zalio supratimo neturiu  pomidorai2.gif

Tai jau tada as nusipurtau biggrin.gif Kviesk ka pazisti ir kas moka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 19, 21:23)
Labas 4u.gif
Siaip realiai uztenka pusvalandzio, gerai ikalus pratimus ir be atokvepio 15-20. Ten kur isiseivinai nuorodas, tai ten 8 pratimu kompleksai po 50 min. Norint rezultatu teks uzsiimineti kasdien, geriausia ryte ant tuscio skrandzio. Jei tik savaitgaliais, tai abejoju ar su kokiu kitu sportu tu pasieksi rezultatu mirksiukas.gif Cia daug dirbanciu mamyciu kurios pries darba daro ir tai ne beda, nes suteikia daug energijos dienai ir daug lankstesne busi 4u.gif

Na ir bandysiu po pusvalandi biggrin.gif Gal lotuliukas.gif Reik dar pastudijuot tuos pratimukus ax.gif
Atsakyti
Kantrybes mergaites kantrybes 4u.gif Dieve, kaip lengva patarinet biggrin.gif

Labas rytas! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 18, 21:17)
Na saunuole thumbup.gif  Ir kaip tau pavyko prisiregistruot? bigsmile.gif

a ten tam puslapiuky kai paskui praso koduko, radau tokia nuoroda, kad kodus dalina cia, atidarau, ten kazikoks forumas, uzsiregistravau, paprasiau ir gavau koda! thumbup.gif
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 18, 21:46)
Sveikutės biggrin.gif

Šiandien labai nusikaliau darbe,tai mąstau puškuot čia man ar eiti jau gulti? g.gif

Kaip jums sekasi? Ar bus pirmadienį prisiduodančių?

itariu si pirmadieni neprisidavinesiu blush2.gif (nes jau tokia issiputus jauciuosi pries didziasias menesio "sventes") doh.gif

as sportuoju kiekviena ryta pries darbuka - nepatingiu atsikelt ir padaryt, nes jau labai norisi tu rezultatu! bigsmile.gif jei speju darau 12 pratimuku mankstele, jei nespeju - tai pilvukui (viso 7) ir liuksiskai man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 20, 19:43)
a ten tam puslapiuky kai paskui praso koduko, radau tokia nuoroda, kad kodus dalina cia, atidarau, ten kazikoks forumas, uzsiregistravau, paprasiau ir gavau koda!  thumbup.gif
itariu si pirmadieni neprisidavinesiu  blush2.gif (nes jau tokia issiputus jauciuosi pries didziasias menesio "sventes")  doh.gif
as sportuoju kiekviena ryta pries darbuka - nepatingiu atsikelt ir padaryt, nes jau labai norisi tu rezultatu!  bigsmile.gif  jei speju darau  12 pratimuku mankstele, jei nespeju - tai pilvukui (viso 7) ir liuksiskai man  thumbup.gif

thumbup.gif Saunuole, kai nori visada rasi mirksiukas.gif O tinklapis neblogas thumbup.gif
Man tai ziauriai geda blush2.gif As jau ketvirta diena berods nesportuoju blush2.gif Mmm aplanke blush2.gif

Is ryto ir geriausia sportuot, vakare tingesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 20, 19:43)
itariu si pirmadieni neprisidavinesiu  blush2.gif (nes jau tokia issiputus jauciuosi pries didziasias menesio "sventes")  doh.gif
as sportuoju kiekviena ryta pries darbuka - nepatingiu atsikelt ir padaryt, nes jau labai norisi tu rezultatu!  bigsmile.gif  jei speju darau  12 pratimuku mankstele, jei nespeju - tai pilvukui (viso 7) ir liuksiskai man  thumbup.gif

Sveikos.Buvau trupučiuką dingusi blush2.gif labai sunki darbo savaitė,bet jau eina į pabaigą thumbup.gif
Monetuxe,prisidavinėk,aš tokia pati išsipūūūūūtusi doh.gif pms šį mėnesį žiauriai vargina. doh.gif Tiesą sakant bijau net matuotis,toks jausmas,kad esu storesnė,nei buvau doh.gif gerai,kad tai laikina.
Taip,kad pirmyn!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(MortaKaterina @ 2010 02 19, 12:10)
laba diena bye1.gif aš norėčiau paklausti jūsų, merginos, ar įmanoma to išmokti namuose? ar eiti į treniruotes? mielai ten šiaip eičiau bet neprisiskambinu, man į el laiškus neatrašo, sakau gal namuose pačiai išmokti galima būtų? ir pinigų susitaupytų.. tik kad valios gaut blush2.gif

Smagu,kad jungiesi prie mūsų.Jau atsisiuntė pratimukai?
Tikrai pati išmoksi. Ir aš išmokau pati,tik pagal knygą.
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 20, 01:02)
Tai jau tada as nusipurtau biggrin.gif Kviesk ka pazisti ir kas moka tongue.gif

Aš trečiadienį iš draugo pasiimsiu pratimus,nes man nepavyko jų atsisiūst blush2.gif
Visą savaitę turėsiu laisvą,tai galėsiu praktikuotis.
Atsakyti
Labas rytas megraites 4u.gif

Pagaliau siandien issimatavau doh.gif

Ūgis, cm 168
Pradžia 2010.02.22
Svoris, kg 63.5
Viršutinė pilvo dalis 75
Liemuo 80.5
Apatinė pilvo dalis 91
Klubai 104
Šlaunis 57
Ranka 29.5

Na va, nuo siandien pradedu scyrai sportuot tongue.gif
Atsakyti
Monetuxe, prisiduodu biggrin.gif
liemuo 95cm
apatine pilvo dalis 110cm
klubai 111cm
slaunis 59

Ir as blondine niekaip negaliu suprast kur yra virsutine pilvo dalis? man ji su liemeniu sutampa doh.gif (5cm virs bambos)

Kur musu lentele su pasiekimais? wink.gif
Atsakyti