Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

tai jungiuosiu i bf pluseju gretas biggrin.gif siandien kaip pirmas rytas tai tik kvepavima dariau o vakare prisijungsiu ir kuna ne tik kvepavima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hecate: 30 kovo 2010 - 08:58
Sveikos,

Pries savaite pradejau bodyfleksinti rytais.. labai gerai nuteikia dienai thumbup.gif tik va man klausimas iskilo, kaip jus jauciates po treniruotes? as po treniruotes tik pilvuka kuri laika jauciu, o po to nieko.. na aisku zvaluma dar smile.gif tai sakau gal negerai, nes po kitokiu treniruociu jauciasi, kad kunas dirbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuzy @ 2010 03 30, 10:35)
Sveikos,

Pries savaite pradejau bodyfleksinti rytais.. labai gerai nuteikia dienai  thumbup.gif tik va man klausimas iskilo, kaip jus jauciates po treniruotes?  as po treniruotes tik pilvuka kuri laika jauciu, o po to nieko.. na aisku zvaluma dar smile.gif tai sakau gal negerai, nes po kitokiu treniruociu jauciasi, kad kunas dirbo 4u.gif

Sveikos 4u.gif
As irgi retai kada jauciu, bet man atrodo, kad taip ir turi but, juk neari pora valandu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visai nėra noro rašynėti,nuotaika kažkokia nei šiokia,nei tokia verysad.gif
Depresija tik kyla verysad.gif greičiau jau normalus pavasaris ateitų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(hecate @ 2010 03 30, 09:57)
tai jungiuosiu i bf pluseju gretas biggrin.gif siandien kaip pirmas rytas tai tik kvepavima dariau o vakare prisijungsiu ir kuna ne tik kvepavima  doh.gif

Sveika,prisijungus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fuzy @ 2010 03 30, 10:35)
Sveikos,

Pries savaite pradejau bodyfleksinti rytais.. labai gerai nuteikia dienai  thumbup.gif tik va man klausimas iskilo, kaip jus jauciates po treniruotes?  as po treniruotes tik pilvuka kuri laika jauciu, o po to nieko.. na aisku zvaluma dar smile.gif tai sakau gal negerai, nes po kitokiu treniruociu jauciasi, kad kunas dirbo 4u.gif

O aš kojas jaučiu kaip tempia.O kai vakarais darau,tai labai žiovauju,žvalumo jokio nejaučiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 03 30, 18:07)
O aš kojas jaučiu kaip tempia.O kai vakarais darau,tai labai žiovauju,žvalumo jokio nejaučiu mirksiukas.gif

Urte, speju kalba eina apie nejautima raumenu skausmo po treniruotes kita diena mirksiukas.gif Tempima kai darau pratima ir as jauciu.
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 30, 18:53)
Urte, speju kalba eina apie nejautima raumenu skausmo po treniruotes kita diena mirksiukas.gif Tempima kai darau pratima ir as jauciu.

Aaaaaaa. . . netaip supratau doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip jūs laikotės?
Tylu pas mus visai g.gif
Aš jau po darbo. Pirmą kartą gyvenime verdu raudonuosius ryžius.Rytoj planuoju pasidaryt iškrovą.O kol verda einu puškuot. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 30, 18:53)

Deive biggrin.gif o kur dingo tavo drambliukas?
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 01, 20:21)
Sveikos 4u.gif
Kaip jūs laikotės?
Tylu pas mus visai g.gif
Aš jau  po darbo. Pirmą kartą gyvenime verdu raudonuosius ryžius.Rytoj planuoju pasidaryt iškrovą.O kol verda einu puškuot. mirksiukas.gif

Papildyta:

Deive biggrin.gif o kur dingo tavo drambliukas?

Sveikos 4u.gif
Prie valanda grizau is Siauliu, kaip nusikaliau doh.gif Aisku siandien nesportavau blush2.gif
Nezinojau, kad tokie ryziai apskritai yra bigsmile.gif

Yr yr, mano drambliukas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 04 01, 20:59)
Sveikos 4u.gif
Prie valanda grizau is Siauliu, kaip nusikaliau doh.gif Aisku siandien nesportavau blush2.gif
Nezinojau, kad tokie ryziai apskritai yra bigsmile.gif

Yr yr, mano drambliukas tongue.gif

O va jis šokonėja lotuliukas.gif
Ryžius pirkau IKI parduotuvėje.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Rytoj ko gero neteks prisijungti,tai noriu visas pasveikinti su gražiausia pavasario švente wub.gif mirksiukas.gif
Teks dirbti,tai tikiuosi išvengti apsiėdimo lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 03, 21:14)
Sveikos 4u.gif

Rytoj ko gero neteks prisijungti,tai noriu visas pasveikinti su gražiausia pavasario švente wub.gif  mirksiukas.gif
Teks dirbti,tai tikiuosi išvengti apsiėdimo lotuliukas.gif  blush2.gif

Urte ir tave su Velykom 4u.gif Ziurek nepersidirbk ir tausok save mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Sv. Velykom !!! user posted image
user posted image
Atsakyti