Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Ladute @ 2010 04 19, 20:54)
tai kad sis klubas dar ir dabar gyvas  thumbup.gif
BF klubas

obaaa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 19, 21:09)
Tai mes pabaigę temukę kraustysimės į BF klubą mirksiukas.gif

aha bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip sekasi puskuoti ?
Mano savijauta ir nuotaika geresne 4u.gif

Geros dienos visoms
Atsakyti
na as jau papuskavus ir pusrycius pavalgius ax.gif
geros dienos visoms smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 20, 10:27)
Sveikos, kaip sekasi puskuoti ?

aš po darbo puškuoju smile.gif . Vakariniai tie mano puškavimai biggrin.gif . Kol kas dar kalanetiką dusinsiu 4u.gif . Vakar jau buvo biskį smagiau, bet vistiek dar labaaaai toli iki normalaus nepertrūkstamo sportavimo biggrin.gif
Va man šitas pratimukas tai mega_shok.gif
user posted image
taaaip nugara paskausta doh.gif .
ir va šitas mega_shok.gif

user posted image

kojos net dreba jį darant lotuliukas.gif

Na bet ir raumenukai padirbėja - jaučiu lengvą skausmą, reiškiasi sportas tik į naudą thumbup.gif

Gal kad praktikavo pilatesą? Kokia nuomonė apie jį? Kas tai per sportas?
Papildyta:
o iš Bodyflexo man labai patinka šios pamokėlės

user posted image

nuoroda į rusiškus torentus parsisiuntimui http://rutracker.org...ic.php?t=982935

Ten pratimai daromi be jokių pertraukų, atskirom kūno dalims, daug naujoviškų ir labai gerų , nelengvų pratimukų ten radau 4u.gif

O kokia vaizdo medžiaga jūs naudojatės? Ką galite parekomenduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatriukas: 20 balandžio 2010 - 11:13
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 20, 11:12)
o iš Bodyflexo man labai patinka šios pamokėlės

user posted image

nuoroda į rusiškus torentus parsisiuntimui http://rutracker.org...ic.php?t=982935

Geras! Noreciau parsisiust sita video -- atrodo kazkas naujo thumbup.gif Tik gal gali parasyt kur reikia spaust kad siuntimas prasidetu tame puslapyje? Nes as rusiskai nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krissst @ 2010 04 20, 13:58)
Geras! Noreciau parsisiust sita video -- atrodo kazkas naujo  thumbup.gif Tik gal gali parasyt kur reikia spaust kad siuntimas prasidetu tame puslapyje? Nes as rusiskai nesuprantu  blush2.gif

matai, ten reikia būti prisiregistravus g.gif

o torrentus tu siuntiesi aplamai iš interneto? Bittorent programa naudojiesi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatriukas: 20 balandžio 2010 - 13:05
Sveikos 4u.gif
Oras už lango wub.gif einu puškuot.
Atsakyti
:

user posted image

kojos net dreba jį darant lotuliukas.gif

Na bet ir raumenukai padirbėja - jaučiu lengvą skausmą, reiškiasi sportas tik į naudą thumbup.gif

Po sito pratimo kojoms, pajutau raumenis tenai, kur niekada nejutau. kelias dienas skuadejo, bet dabar jau raumenys priprato.
Kalanetika man labai patinka, todel miksuoju kartu su bodyfleksu.

Atsakyti
Sveikos,

noriu ir aš prie jūsų prisijungti smile.gif . Po dviejų gimdymų turiu papildomus 7 kg, kuriuos noriu numesti, plius pilvas kabo kaip maišelis (niekad to nėra buvę iki nėštumų...), klubai baisiai paplatėję, o turiu tokių sijonų ir kelnių, į kuriuos neįlendu, bet labai labai norėčiau įlįsti... Na ir didžiausia motyvacija buvo prieš porą dienų apsivilkta suknelė, kai pažiūrėjau į savo kojas ir didžiausias noras apėmė vėl į džinsus lįsti, nes jau tokios...

Galvoju, gal BF kojų ir nesuplonins, bet klubus ir šlaunis - turėtų rolleyes.gif .

Ir labai palaikau idėją penktadieniais prisiduoti, nes man tai būtų papildoma motyvacija neapleisti pratimų...
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 21, 09:46)
kojos net dreba jį darant  lotuliukas.gif

Kalanetika man labai patinka, todel miksuoju kartu su bodyfleksu.

tai jau tikrai lotuliukas.gif . Visa tiesiog vibruoju nuo kojų drebulio lotuliukas.gif

o kiek jau laiko kalanetiniesi?

QUOTE(Bitkresle @ 2010 04 21, 09:56)
noriu ir aš prie jūsų prisijungti  smile.gif .

šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Išsimatavau parametrus šiandien:

viršutinė pilvo dalis - 73 cm
liemuo - 72 cm
apatinė pilvo dalis - 93 cm
klubai - 102 cm
šlaunis - 57 cm

svoris - 59 kg (reikės mesti 8, ne 7 kg...)

Pasidariau cinamono arbatos, tai nelabai ji man patiko, nors šiaip cinamoną mėgstu... Bet ko nepadarai dėl grožio...
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2010 04 21, 11:07)
Pasidariau cinamono arbatos, tai nelabai ji man patiko, nors šiaip cinamoną mėgstu... Bet ko nepadarai dėl grožio...

a kas čia per cinamono arbata ir ką ji gero duoda? bigsmile.gif
Atsakyti