Poliesteris gali būt švelnus kaip šilkas ir toksai plonas
Dėl skabimo
po kiek laiko tie burbulai ar pusferės apsineša kalkėmis ir tai po virimo lieka ant medžiagos geriau po to to dar karta iškalbti minkšta priemone, arba jei nėr balkšvo apnašo ir be skalbimo gerai
Norejau paklausti megsta salika jei suburbuluoti, skaiciau ,bet neuzmaciau kokioj temperaturoj skalbti?Su vilnanele siulai berods
QUOTE(Rastika @ 2010 11 08, 13:05)
bet ar apsimoka skalbti išvirus?
iš kur tu medžiagą pirkai?
ir jei nepaslaptis kiek kainavo?
iš kur tu medžiagą pirkai?
ir jei nepaslaptis kiek kainavo?
Na, man pavyzdžiuj laaabai kvapas nepatinka kai išverdi ir neskalbi

Pirkau Jyske, didelės nuolaidos labai, tai mokėjau 5Lt/m Sakyčiau kaži ar kaina turi įtakos, juk medžiaga vis tiek poliesteris grynas, sintetika, gi turi tie burbulai laikytis

Bet spėju, kad ten jau nebepirksiu, pamėginsiu kitur pirkti, gal grynai skarutę kokią pirksiu ne medžiagą ir žiūrėsiu kaip seksis eksperimentuoti

QUOTE(tavi @ 2010 11 08, 13:21)
Poliesteris gali būt švelnus kaip šilkas ir toksai plonas
Dėl skabimo
po kiek laiko tie burbulai ar pusferės apsineša kalkėmis ir tai po virimo lieka ant medžiagos geriau po to to dar karta iškalbti minkšta priemone, arba jei nėr balkšvo apnašo ir be skalbimo gerai
Dėl skabimo
Pats pirmasis kur mano buo darytas, tai išskalbus visiškai išsileido

Aš kai skalbiu dedu wanišo, lenoro ir skalbimo miltelių truputuką, tada tą kvapą labai gerai nuima likusių nuo gumelių, tada lieka bekvapis šalikiukas, bet išsitiesia... Na, nesuprantu, tai kame problemos, kad mano burbulai subliūkšta?
O išdžiuvus ir supurčius neatsistato?
Kaip džiovini kai ištrauki iš virimo
Kaip džiovini kai ištrauki iš virimo
QUOTE(tavi @ 2010 11 08, 13:58)

Ištarukiu iš katilo, padedu ant rakšluoščio ir džiūna gerą parą, kol tikrai išdžiūna.
QUOTE(Fiorella @ 2010 11 08, 15:11)

Ištarukiu iš katilo, padedu ant rakšluoščio ir džiūna gerą parą, kol tikrai išdžiūna.
aš galvoju savo būsimą šaliką dėti ant gyvatuko
Fiorella išriši išdžiuvusį?
Ir kiek verdi?
Aš nuo užvirimo virdavau apie 20 - 30min
Ir kiek verdi?
QUOTE(tavi @ 2010 11 08, 14:51)
Fiorella išriši išdžiuvusį?
Ir kiek verdi?
Ir kiek verdi?
taip, būna sausut sausutėlis.
Verdu nuo užvirimo 25-30min.
Man atrodo, kad ta Jysk medžiaga gal kažkokia ne tokia, kad taip darosi? Na viską darau kaip priklauso, o gaunasi tikrai negerai

Na pasitaiko ir sumedžiagom prvalas.
QUOTE(karosimi @ 2010 11 08, 14:33)
Norejau paklausti megsta salika jei suburbuluoti, skaiciau ,bet neuzmaciau kokioj temperaturoj skalbti?Su vilnanele siulai berods
gal kas gi atsakyti gali

QUOTE(karosimi @ 2010 11 08, 17:56)
na, aš nežinau

Kokioj temperat8roj viln velias?
Vat ir nustatyk skalbiank4j tokia, reik6ia daugiau nei 40 C
Vat ir nustatyk skalbiank4j tokia, reik6ia daugiau nei 40 C