Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

QUOTE(tavi @ 2010 11 03, 09:15)
Panos ,kokybiškas rankų darbo daiktas yra brangus, tik pas mus ne daug kas tai supranta ir sutinka mokėt tiek kiek vertas tas daiktas smile.gif

tikrai taip, o vargo kaip reikiant, nutrinti nieko nenutrynė, bet nykštys kaip reikiant skauda doh.gif

QUOTE(georgiana @ 2010 11 03, 10:43)
na va uzbaigiau, tad keliu pirma maza darbeli parodyti, didziaja skarele vakar baigiau, snd virinsiu ax.gif gal nesupeiksit labai

wub.gif man medžiagėlė labai labai graži

QUOTE(georgiana @ 2010 11 03, 12:07)
4u.gif , o dar taip idomiai dalis gumuku sutruko/suplyso, pusferiukai isvirti kai kurie per puse suluzinejo, vat ir kokybe:(
dar taip nutryniau pirsta berisdama viena kad lauksiu kol apgis oda blush2.gif

Man niekas nesuplyšo ir antrą šalį puikiai atlaikė ir pusferiukai nė trupučio neįskilo ar nutrupėjo unsure.gif Matysim kaip kitą virinimą laikys rolleyes.gif
Atsakyti
aciu tavi, Fiorella
bandysiu vel kai isdziovinsiu pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
as mezgiau is super baby (mohera+naylonas) 3.5 storio virbalais, 60 akiu beveik 4metrus lygiu rastu. burbulavau 2.5 diametro burbuliukais mediniais.
Atsakyti
kad nebutu taip liudna ikeliu nuorodele, prasom pasizvalgykite, uzkabino mane si ideja 4u.gif
http://www.redeftshi.../shibori/other/
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 05 lapkričio 2010 - 14:15
labai gražu
Atsakyti
cia ne mano neprirasiau blush2.gif labai patiko nete surasta info, bent akims yra i ka paganyti bigsmile.gif
beje gumukus pirkau kanceliarinese vienspalvius, o kur is seniau turejau ilgus, spalvotus tai atlaike labai gerai, bet kad stikliuku mazai nupirkau tai jau tikrai, beje kazkaip apmire cia, gal merginoms atsibodo jau tad perejo prie kitu rankdarbiu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 11 05, 16:05)
cia ne mano neprirasiau  blush2.gif labai patiko nete surasta info, bent akims yra i ka paganyti bigsmile.gif
beje gumukus pirkau kanceliarinese vienspalvius, o kur is seniau turejau ilgus, spalvotus tai atlaike labai gerai, bet kad stikliuku mazai nupirkau tai jau tikrai, beje kazkaip apmire cia, gal merginoms atsibodo jau tad perejo prie kitu rankdarbiu g.gif  ax.gif

Neatsibodo neatsibodo, šiandien kaip tik dar medžiagėlės prisipirkau, baigsiu šiandien raišioti vieną diiiidelį šalikiuką ir ryt poryt įkelsiu kaip atrodo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 11 05, 17:17)
Neatsibodo neatsibodo, šiandien kaip tik dar medžiagėlės prisipirkau, baigsiu šiandien raišioti vieną diiiidelį šalikiuką ir ryt poryt įkelsiu kaip atrodo  bigsmile.gif  biggrin.gif

lauksim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles, labai graziu salikeliu Georgiana parodei. Kadangi dar didelio patyrimo neturiu, savaitgali pasidariau pirma salikeli, noriu paklausti,kaip ten padaro tuos burbuliukus spalvotus? Tuose nuotraukose kur Georgiana ikele.
Papildyta:
Ir dar klausimelis, is kokios medziagos turi buti salikelis? ar gali buti 100% akrilano? Savaitgalis ant nosies noreciau dar pabadyt pasidaryti koki grozi, tik va nezinau koki salika pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(liepa 33 @ 2010 11 05, 18:44)
Sveikos darbstuoles, labai graziu salikeliu Georgiana parodei. Kadangi dar didelio patyrimo neturiu, savaitgali pasidariau pirma salikeli, noriu paklausti,kaip ten padaro tuos burbuliukus spalvotus? Tuose nuotraukose kur Georgiana ikele.
Papildyta:
Ir dar klausimelis, is kokios medziagos turi buti salikelis? ar gali buti 100% akrilano? Savaitgalis ant nosies noreciau dar pabadyt pasidaryti koki grozi, tik va nezinau koki salika pasiimti.

liepa 33 as cia naujoke blush2.gif mokausi is mamuku irgi, tad dariau ka turejau is savo sendaikciu skryneles, mat mama mano labai megsta skareles ir vis bet kokiam orui atejus duoda skaryte, nesvarbu kad vaikai jau suauge ax.gif taai ta skrynele ir uzaugo o siaip jos jau buvo tokios marguoles jose nera spalvotu stikliuku, tik kazkaip atejo i galva kad risant reikia risti trijule turiu galvoje 2 susiglaude, o 1 tarpelyje dvieju, taip kazkaip susitaupo stikliuku...nzn ar aiskiai as cia nurasiau savo mintis...beje ant pirsto uzsidejo mozolis matyt atsparus pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek ilgai šiandien raišiojau savo šalikėlį laukan doh.gif išskalbiau ir palikau džiūti, kai išdžius parodysiu ax.gif

Rastika, kaip tavo šalikėlis?
Papildyta:
QUOTE(liepa 33 @ 2010 11 05, 17:44)
Papildyta:

Ten jau pati moteris dažo medžiagėlę su spec. dažais mirksiukas.gif

O akrilanas ne poliesteris? blush2.gif Na, su medžiagom nesigaudau... Jyske buvo parašytas 100% poliesteris, o ant etiketės išskaičiau, kad 100% akrilanas... Suburbuliavau išviriau, išskalbiau ir viskas čiki, burbulai vietoj bigsmile.gif
Atsakyti
Na ką, paprašiau savo ištikimos draugės Pandos, kad jum papozuotų su naujuoju šalikiuku biggrin.gif

Šalikiukas

Tiesa, begaminant šavo šalikėlį ir pamačius visą procesą, vyro brolis pasisiųlė vietoj MB iškviesti greitąją, nes jo manymu man kažkas jau atsisuko, o kai pradėjau virti lotuliukas.gif visai pirštą prie smilkinio pasukiojo hihihi.gif

Šiaip pati medžiagėlė buvo su aukso ornamentais, bet jau raišiojant pastebėjau, kad jie atsilupinėja, na ir per virimą viskas nusilupo ir medžiagą pavertė tokią murziną, kai išploviau situacija pagerėjo, paliko sidabriniai ornamentai ir medžiaga nebėr tokia murzina, daugiau su aukso ir sidabro detalėm nežaisiu, likusią medžiagėlę nešiu apsiūti, tiks kaip paprasti šalikėliai, nes medžiagos man laaabai patinka ir eksperimentuosiu su naujom medžiagėlėm rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 06 lapkričio 2010 - 19:07