Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

QUOTE(Rastika @ 2010 12 06, 14:25)
ar ne maža?

ne nemaza 2 metrai, niekaip nepagaunu siuvejos kad krastus atsiutu sakiau imsiu deginti krastus tik bijau kad visa medziaga nepavirstu anglimi g.gif bo paskum per arti prikisiu nzn ka daryt tiesiog g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 12 07, 19:26)
ne nemaza 2 metrai, n

a tai pakankamai mirksiukas.gif
Atsakyti
georgiana, medžiaga liuks thumbup.gif , siūlau kirpti, pati turiu perlenktą padaryta, tai manau, kad neverta lenkti, perkirpk ir ir tada burbulink. Su deginimu reikia labai atsargiai ir labai ilgai užtrunka gražiai apdeginti, o jei netyčia per atri prikiši ir tik plykst ugnis ir skylė yra, iškart nevienoda medžiaga doh.gif ieškok kas apsiuva geriau 4u.gif

Aš laukiu kol išdžius medžiagėlė ir eisiu rišt laukan, tai dar šiąnakt parodysiu ką pridirbau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, rodausi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Fiorella,super tavo darbelis atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Rodausi ir as savo skareles jas ipakuoju i dezutes kartonines papuosiu silkiniu kaspineliu, man asmeniskai grazu, originalu 4u.gif
Jei kas nori galiu pasakyti kaip sias dezutes pasigaminti 4u.gif
Rasykit i az 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dafni nuostabus salikeliai ir dezeles,saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dafni, puikiai pasidarbavai thumbup.gif
Man labiausiai krenta į akis antra skarutė wub.gif
Atsakyti
Fiorella, dafni kokie groziai pas jus
vis tik nesiu apsiuti nes matau kad nieko nebus su deginimu o perkirpt vis tik meginsiu nes didoka gan medziaga, as vis secand handuose ieskau bet kaip tycia ziema tai vis sako kad negauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2010 12 09, 09:12)
Dafni, puikiai pasidarbavai thumbup.gif
Man labiausiai krenta į akis antra skarutė wub.gif

Aciu wub.gif Pas pacia irgi labai grazios trikampes wub.gif
Atsakyti
dafni,nuostabiai gražu wub.gif
Atsakyti
mergaites atknisau rudu siulu storesniu megsta dideli sali, ar tinkamas burbulinimui g.gif didelem akim megztas su kutais na siulai tokie sotresni ir siurkstoki, tik va akys megztos dideles labai g.gif
Atsakyti