Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

QUOTE(georgiana @ 2010 12 15, 15:17)
va imetu ta megzta sali apie kuri galvoju ar galima burbulinti g.gif

na, ar suburbuliavai jį? kaip sekesi labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2011 01 12, 16:16)
as mezgiau is super baby (mohera+naylonas) 3.5 storio virbalais, 60 akiu beveik 4metrus lygiu rastu. burbulavau 2.5 diametro burbuliukais mediniais ir skalbiau 90 laipsniu programa skalbimo masina. temos pirmuose puslapiuose ideti mano abeji zalsvas ir avietinis.

o kiek tiksliai ten tos moheros? Skaičiau, kad turi būti ne mažiau 80 proc.
Atsakyti
tiek ir buvo 80%
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 01 13, 10:11)
na, ar suburbuliavai jį? kaip sekesi labai smalsu  ax.gif

nea labai nera laiko mazas vis judresnis darosi, tai ir laiko maziau lieka ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norėjau jūsų patarimo.
Turiu pora skarelių sintetiniu is kuriu norečiau perdaryti i burbuliukus.
Esu karta tai jau darius su storesne medziaga,o sitos tokiso lengvutes, permatomos.
Ar neishsiskes, nuo tukstancio bubuliuku ir karscio?
Atsakyti
Suoka,gal ne
Atsakyti
Na, nėr naujų darbelių??? bigsmile.gif Aš vis nerandu laiko prisėsti suburbuliuoti likusių šalikų doh.gif O jau reiktų, gi pavasaris tuoj, ant paltuko būtų pats tas ax.gif Vis noriu užbaigti nerti pledą, o kur dar namų ruoša, darbas, taip ir suryja visą laiką doh.gif
Atsakyti
žinok kaip tik vakar suburbuliavau, gavosi toks nedidelis doh.gif turiu dar medžiagytės tai kai ir kitą suburbuliuosiu išskalbsiu tada parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 02 28, 19:40)
žinok kaip tik vakar suburbuliavau, gavosi toks nedidelis  doh.gif  turiu dar medžiagytės tai kai ir kitą suburbuliuosiu išskalbsiu tada parodysiu mirksiukas.gif

Tavųjų seniai jau laukiu šalikėlių, o aš galvoju kaip čia įdomiau suburbuliavus likusius savo šalius g.gif gal kokią spec techniką panaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 03 01, 00:10)
Tavųjų seniai jau laukiu šalikėlių, o aš galvoju kaip čia įdomiau suburbuliavus likusius savo šalius  g.gif gal kokią spec techniką panaudot  biggrin.gif

žinok aš tik vieną padariau, mamai su kalėdom ir tokią gėlią dar iš tos pačios medžiagos, tai reiks prie progos ją su šaliku nufotkinti ir parodysiu išgaravo iš galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir neradau: ar nė viena nemėginote rišti tų Maximinių, stiklinių kosminių rutuliukų (kur visi vaikai dėl jų buvo pasimaišę biggrin.gif ) ? Turėtų gautis gražūs burbulai. Ir dar viena mintis: gal su plonom vielutėm būtų greičiau ir patogiau raišioti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2011 03 01, 18:24)
Perskaičiau visą temą ir neradau: ar nė viena nemėginote rišti tų Maximinių, stiklinių kosminių rutuliukų (kur visi vaikai dėl jų buvo pasimaišę biggrin.gif ) ? Turėtų gautis gražūs burbulai. Ir dar viena mintis: gal su plonom vielutėm būtų greičiau ir patogiau raišioti? g.gif

Na, aš vaikų kai neturiu, ir tik vieną burbulą teko čiupinėt, tą patį padovanojau, tai kaip jei laikytų neaišku, šiaip jau po pirmo virimo stiklas apsineša, apkalkėja, lieka negražus, tad vaikam gali būti praradimas, nes kiti ir suskilinėja, sutrūkinėja mastau.gif

Dėl vielutės net nežinau mastau.gif ar nenudažytu audinio, nes vis tiek turi tokio rudumo, nors nelabai gal suprantu apie kokią vielutę kalbate g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 01 kovo 2011 - 20:10