Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

maximos rutuliukai dideli ir sunk9s, o su vielutėm nerizikuočiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 01, 20:16)
maximos rutuliukai dideli ir sunk9s, o su vielutėm nerizikuočiau unsure.gif

Na, tie burbulai kiek pamenu kieti yra, bet jei vaikam mylimas žaislas, gal man gaila būtų, nes gi greit pasitraukia kalkėm tie burbulai, susidaro įskilimų, o jei dar prastesnės kokybės jie, tai galio ir ištipti, galėtų nebent vieną burbulą pamėginti pavirti pusvalandį ir žiūrėti kaip reaguoja g.gif O su vielute ir aš nerizikuočiau, manau, kad gali dažyti unsure.gif

Man grupiokė pametė tokią idėja, baltą medžiagą apraišioti įvairiausiais spalvotais dažančiais siūlais, įdomu kaip gautųsi bigsmile.gif
Atsakyti
Fiorella,na tie rutuliukai iš maximos tai gan tvirti nes ne viena karta vaikai pametė ant plyteliu ir nieko, bet va jie didesni ir l. sunkūs...
bigsmile.gif o kokie siūlai dažantys bigsmile.gif ??? pabandyk padaryti ir pasirodyk
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 01, 20:56)
Fiorella,na tie rutuliukai iš maximos tai gan tvirti nes ne viena karta vaikai pametė ant plyteliu ir nieko, bet va jie didesni ir l. sunkūs...
bigsmile.gif  o kokie siūlai dažantys bigsmile.gif ??? pabandyk padaryti ir pasirodyk

Oj, kol darysiu, tikrai negreit ir siūlų neturiu, gi pledą neriu, tai visus sunersiu ten blush2.gif Pas mane stalčiui dar daug senų medžiagėlių burbuliavimui liko, vis noriu kada prisėsti pabaigti, gal reiks savaitgalį apsiimti biggrin.gif
Atsakyti
Fiorella,o aš dvi nedideles baltas medžiagas turėjau tai iš jų reikia padaryti, siuvinėjimas manęs laukia, bet kad nelimpa man tas pomėgis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 03 01, 20:42)
Man grupiokė pametė tokią idėja, baltą medžiagą apraišioti įvairiausiais spalvotais dažančiais siūlais, įdomu kaip gautųsi bigsmile.gif

Mintis, gal ir įdomi, bet manau, kad balta medžiaga po virimo pataps purvinos spalvos nuo tų spavotų dažančių siūliukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 01, 21:33)
Fiorella,o aš dvi nedideles baltas medžiagas turėjau tai iš jų reikia padaryti, siuvinėjimas manęs laukia, bet kad nelimpa man tas pomėgis  lotuliukas.gif

Apie jį galvojau, bet kažkaip nesusigundžiau dar tiek blush2.gif Matysiu, pakolkas veiklos užtenka biggrin.gif

QUOTE(*Miurielė* @ 2011 03 01, 22:16)
Mintis, gal ir įdomi, bet manau, kad balta medžiaga po virimo pataps purvinos spalvos nuo tų spavotų dažančių siūliukų unsure.gif

Vat tikrai gali, jei riši šviesias ir tamsias spalvas... Rastika, pamėgink surišti, paeksperimentuoti, gal kas gausis ir galės mėginti man daryti biggrin.gif Nes nieko balto neturiu g.gif
Atsakyti
matau diskutuojat del ryutuliuku maxes taip jie neskyla mano sunus kruva turi
Aciu Rastika uz laiskeli vis nepadekoju kad atrasei ax.gif o as neturiu laiko burbulinimui visai, arteja giminaites gimtadienis tad noriu padovanoti teks sesti ir risti ech mazas dali sidauze stikliuku tai reiks dar savaitgali Tigex'e dasipirkti cool.gif
Atsakyti
Merginos, kokio dydžio medžiagą imat didesnėm skarom? Burbuliuojat kvadratą ar trikampį? g.gif
Atsakyti
Paivairinsiu temutę 4u.gif Kažko apmirė, rodau savo paskutinį darbą vakar baigtą ax.gif

user posted image
Atsakyti
Fioerlla, labai gražu thumbup.gif ta spalvytė wub.gif
jei gerai matau, darei trikampę?
Atsakyti
Fiorella,L. GRAŽU wub.gif kaip tau taip gaunasi gražiai burbuliukas, nes man tai aplink burbuliuką susiraukšlėja doh.gif
Atsakyti