Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

Rastika, kokia faina burbulinė bigsmile.gif Už medžiagą įvairiai moku, sakykim už metrą apie 10Lt, būna daugiau ar mažiau keliais litukais mirksiukas.gif

Aš vat turiu dar vieną susisukusi, reikia išpešti laukan visus rutuliukus, bet vis neprisiruošiu, o tuo metu dar kitą suku bigsmile.gif Žodžiu dabar kelsiu ir kelsiu savo darbelius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 29 vasario 2012 - 17:46
QUOTE(Fiorella @ 2011 04 08, 11:54)
Rastika, kokia faina burbulinė  bigsmile.gif Už medžiagą įvairiai moku, sakykim už metrą apie 10Lt, būna daugiau ar mažiau keliais litukais  mirksiukas.gif

Aš vat turiu dar vieną susisukusi, reikia išpešti laukan visus rutuliukus, bet vis neprisiruošiu, o tuo metu dar kitą suku  bigsmile.gif Žodžiu dabar kelsiu ir kelsiu savo darbelius  blush2.gif

Papildyta:
Eina sau tu čia tiek užsakymų turi? g.gif bigsmile.gif
As tai tik saviem, dovanom padarau ir va šis man
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 04 08, 11:59)
Papildyta:
Eina sau tu čia tiek užsakymų turi? g.gif  bigsmile.gif
As tai tik saviem, dovanom padarau ir va šis man

Tai nea, neturiu, bet ėmiau tokiu mini versliuku verstis, kiek iš to naudos bus nežinau, kalnų pinigų nebus, bet nuo kažko reikia pradėt, kitą savaitę turiu vešti savo šalius fotkinti, tai ir darau tokiu konvejeriu biggrin.gif Tai sakau laiko neturiu visiškai, dabar vat sėdžiu skarą apsikabinusi doh.gif Pasibaigs man praktika (nes juodai ji mane nervoja), jaučiu tą pačią dieną grįšiu į SM'ą, nes labai mergaičių jau pasiilgau, o praėjo tik kelios dienos blush2.gif
Atsakyti
Fiorella,viso keliopos sėkmės tau bigsmile.gif
ir puikiai tave suprantu ir aš be jų negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 08 balandžio 2011 - 11:30
QUOTE(Rastika @ 2011 04 08, 10:30)
Fiorella,kaip visada nuostabus tavo darbeliai  wub.gif  jei nepaslaptis kiek už 1 m. medžiagos moki? ax.gif
paskutinis mano, bet klaida padariau perkirpdama ir nunesus į siuvyklą apsiuvus, nes pertrumpi gavosi galvoju pati gal aip nors su siulu sudursiu, čia sau dariausi ji doh.gif user posted image user posted image

Sveiki,Rastika,kokius rutuliukus naudojate?Matau,kad apvalūs,o ne tie pusiniai... bigsmile.gif Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Astra,teisingai apvalūs, pirkau gėlių parduotuvėje tokius mėlynus apvalius rutuliukus
Atsakyti
Dar keletą skarų smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Fiorella,kaip visada wub.gif , bet žydra gražiasnė bigsmile.gif
Atsakyti
Naujas darbelis:
user posted image
Atsakyti
Fiorella kaip visada jūsų nuostabūs burbuliukai 4u.gif
Atsakyti