Kazkaip iki siol neuzkliuvo per daug akis uz siu groziu, nes pati megstu viska isbandyti, o galvojau kad cia baisiai sudetinga Vakar kazkaip paskaitinejau, pasirodo paprastas labai procesas, taigi stilklinius akmenukus turiu, vakar vyras parnese jau gumyciu, salikiuka turiu is seniau, atejo bandymu metas Tik va iskilo klausimas, ar jau virinant deti i uzvirta vandeni ar i salta ir uzvirinti
Na ka vakar padirbejau, dabar isleidineju, deja man visiskai nesigavo Speju kad mano salis netinkamas buvo Visu pirma jau sukant keliose vietose sugebejo suplysti O isleidus burbuliuku nerasta
Na ka vakar padirbejau, dabar isleidineju, deja man visiskai nesigavo Speju kad mano salis netinkamas buvo Visu pirma jau sukant keliose vietose sugebejo suplysti O isleidus burbuliuku nerasta
sveikos, as ir labai susidomejau tokiu salikeliu, zadu kaledoms tetoms padovanoti, bet iskilo keli klausimai. 1. ar svarbu i kokia skarele risti? 2. kai viska surisi, ka poto daryti? perskaiciau visa tema na niekur nerandu ka poto daryti lygtais i verdanti vandeni kisti, o kiek laiko tada virti?
Sveikos, Perskaičiusi pirmą temą jau išbandžiau seno šalikiuko galus suburbuluoti. Pavyko Ačiū visoms už informaciją Bet labiausiai mane domina vilnos burbulavimas skalbimo mašinoje. Turiu panašų šalikiuką, kaip šis Burberry, sudėtis jo yra pure new wool.
Kaip manote, ar toks tiktų burbulavimui? Ir gal kas bandėte vilnonį šaliką virti puode pamaišant? Neturiu ne stiklinių rutuliukų, kad skalbimo mašinoje virinti