Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

Sveikos,

Kazkaip iki siol neuzkliuvo per daug akis uz siu groziu, nes pati megstu viska isbandyti, o galvojau kad cia baisiai sudetinga lotuliukas.gif Vakar kazkaip paskaitinejau, pasirodo paprastas labai procesas, taigi stilklinius akmenukus turiu, vakar vyras parnese jau gumyciu, salikiuka turiu is seniau, atejo bandymu metas thumbup.gif
Tik va iskilo klausimas, ar jau virinant deti i uzvirta vandeni ar i salta ir uzvirinti g.gif 4u.gif
Atsakyti
Dedu į verdantį, gal kitos ir kitaip daro
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 02 29, 12:32)
Dedu į verdantį, gal kitos ir kitaip daro

Aciu 4u.gif , reiskias bandysiu su uzvirintu tada ax.gif
Atsakyti
o kad kas man tokia padarytu
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 29, 11:26)
Tik va iskilo klausimas, ar jau virinant deti i uzvirta vandeni ar i salta ir uzvirinti  g.gif  4u.gif

Aš dedu į šaltą. Dedant į karštą gali akmenukai suskilinėti 4u.gif

++++++++++++++

Turiu kalną medžiagų, bet vis nerandu laiko susukti skaručių, o jau visai norėtųsi ax.gif
Atsakyti
aš dedu į šaltą, nesinori apsideginti, jei netyčia aptikštų vanduo rolleyes.gif
Atsakyti
Na ka vakar padirbejau, dabar isleidineju, deja man visiskai nesigavo verysad.gif Speju kad mano salis netinkamas buvo doh.gif Visu pirma jau sukant keliose vietose sugebejo suplysti blink.gif O isleidus burbuliuku nerasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 03 01, 14:30)
Na ka vakar padirbejau, dabar isleidineju, deja man visiskai nesigavo  verysad.gif Speju kad mano salis netinkamas buvo  doh.gif  Visu pirma jau sukant keliose vietose sugebejo suplysti  blink.gif  O isleidus burbuliuku nerasta  doh.gif

O kokią medžiagą naudojote? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 17 balandžio 2012 - 16:36
Keiciu stiklinius burbuliukus (kokie gal 300)
i saldainius kaip jovaras, nomeda, kregzdute.

Pasiulymas galioja tik birzelio 29-30 dienomis
Atsiimti kaune prie 2-osios ligonines.
Atsakyti
sveikos, as ir labai susidomejau tokiu salikeliu, zadu kaledoms tetoms padovanoti, bet iskilo keli klausimai.
1. ar svarbu i kokia skarele risti?
2. kai viska surisi, ka poto daryti? perskaiciau visa tema na niekur nerandu ka poto daryti ax.gif lygtais i verdanti vandeni kisti, o kiek laiko tada virti? blush2.gif
Atsakyti
gali kišti į šaltą vandenį ir virti, apie 20 min tai tikrai, o tinka tik poliesteris
Atsakyti
Sveikos,
Perskaičiusi pirmą temą jau išbandžiau seno šalikiuko galus suburbuluoti. Pavyko smile.gif Ačiū visoms už informaciją 4u.gif
Bet labiausiai mane domina vilnos burbulavimas skalbimo mašinoje. Turiu panašų šalikiuką, kaip šis Burberry, sudėtis jo yra pure new wool.
user posted image

Kaip manote, ar toks tiktų burbulavimui? Ir gal kas bandėte vilnonį šaliką virti puode pamaišant? Neturiu ne stiklinių rutuliukų, kad skalbimo mašinoje virinti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pavasarė*: 06 spalio 2012 - 13:29