Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(monikula28 @ 2010 02 23, 17:25)
Sveikinu thumbup.gif  4u.gif O as is laimes net nepaklausiau,kas gyvena  nestuke.gif  doh.gif .

Tikrai dekui mamytes uz palaikyma 4u.gif

Monikula, tai skambinkis vel ir perklausk!!! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 02 23, 15:46)
Sveikos  4u.gif sakykit mamytes, kas yra tas Santariskiu VIP?  unsure.gif siandien skambinau i santariskes, pasake kad netuti vietu ir uzrasines tik nuo geguzes menesio  doh.gif

Santariskiu VIP - cia mokamos gydytoju konsultacijos greiciau, nei stoveti laukti bendroje eileje - bet mokamai, tai reiskia nereikes tau laukti geguzes men. o uzrasys pas daktare, tada kada tau reikia pagal savaiteles.Bet bus mokamai.
As kai paskambinau ir pasakiau , kad noriu genetiko konsultacijos, pirmiausiai paklause keik man dabar savaiciu, ir pati registratore pasake, kada man reikia apsilankyti.
Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
lauroone sveikinu ir labai dziaugiuos uz jus su lelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 02 24, 19:57)
lauroone sveikinu ir labai dziaugiuos uz jus su lelyte wub.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
labai noriu paklausti, gal kas galite atsakyti. Jei pirmą kartą lankaisi VIP, o dar esi sekančiai konsultacijai užsiregistravusi nemokamai, tai ar jau ir sekančius kartus teks lankytis mokamose konsultacijose. Aš užsiregistravau ir VIP, ir po 4 savaičių nemokamai pas tą pačią gydytoją.
Atsakyti
Sveikos, skaiciau skaiciau kelias temas apie genetinius tyrimus ir visiskai susipainiojau. iskilo tokie klausimai- ar galima duoti krauja ir prasyti, kad is karto darytu vaisiaus vandenu tyrima? arba be kraujo tyrimu, kad darytu vaisiaus vandenu tyrima? o ar santariskese daro kariotipinio tyrima?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as ir turiu jau tyr.ats.

vat kokie:

biochemine rizika 1:469

diplo testas 1:7490

trisomija 18+nt 1:443

skaiciukai galetu ir geresni buti ziuresiu ka sakys gine arcia verta toliau gadintis nervus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 02 25, 12:01)
sveikos 4u.gif

as ir turiu jau tyr.ats.

skaiciukai galetu ir geresni buti  ziuresiu ka  sakys  gine   arcia verta toliau  gadintis nervus g.gif

As su tokiais atsakymais nusiraminciau 4u.gif bet butina isklausyti gines nuomones - sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauroone: 25 vasario 2010 - 13:25
QUOTE(rencius* @ 2010 02 25, 13:01)

trisomija 18+nt 1:443

o kiek tau metu? jei iki 30-35, as neapsiraminciau jei gauciau trisomija 18 -443 rolleyes.gif
Bet gal as jau cia perdaug atsargi po savu isgyvenimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 25, 16:57)
o kiek tau metu? jei iki 30-35, as neapsiraminciau jei gauciau trisomija 18 -443  rolleyes.gif
Bet gal as jau cia perdaug atsargi po savu isgyvenimu  blush2.gif

man 33 m,o kas ta trisomija yra man taip gine nieko doro ir nepaaiskino verysad.gif

gal kas zinot koki genetika kur su 3d echo daro g.gif nes bijopsijos imtis nenoriu del persileidimo rizikos.
Atsakyti
O aš susibalamutijau visiškai blink.gif Tai tas vandenų ir gaurelių tyrimas parodo tik 3 genetines ligas, ar genetikai nustato, jog yra koks nors kitas genetinis sutrikimas? Gi tų genetinių ligų - krūvos........ unsure.gif Gal kuri tiksliai žino?
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2010 02 25, 09:32)
Sveikos, skaiciau skaiciau kelias temas apie genetinius tyrimus ir visiskai susipainiojau. iskilo tokie klausimai- ar galima duoti krauja ir prasyti, kad is karto darytu vaisiaus vandenu tyrima? arba be kraujo tyrimu, kad darytu vaisiaus vandenu tyrima? o ar santariskese daro kariotipinio tyrima?

manau kad su gyditoju susitarus galima iskart vandenu tyrima daryt.. bet ar tik jis tikrai reikalingas..
Papildyta:
QUOTE(@egle@ @ 2010 02 25, 19:12)
O aš susibalamutijau visiškai  blink.gif Tai tas vandenų ir gaurelių tyrimas parodo tik 3 genetines ligas, ar genetikai nustato, jog yra koks nors kitas genetinis sutrikimas? Gi tų genetinių ligų - krūvos........ unsure.gif Gal kuri tiksliai žino?

genetikai tikrai 100 % nemato ar viskas gerai.. gali isnesiot ir atrodys kad viskas tvarkoje, o kai gimsta tai tik tada pasimato, o kitakart gal ir veliau..
jie nustato tik kelias genetines ligas..
Atsakyti