QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 25, 22:45)
Darytis vandenu tyrima , bet kad patikrintu visa chromosomu eile. Nelabai suprantu kas jums neaisku

Nes dazniausiai
itarti galima tas tris dazniausiai pasitaikancias, o jau kitu chromosomu nukrypimus galima suzinoti tik padarius vandenu tyrima.
Nepykit, bet as dabar nesuprantu tu nestukiu, kur skaito sia tema, darosi PRISCA, braunasi darytis 3D, o paskiausiai bijo darytis vandenu tyrimus, ... ale, kaip bus taip bus ... Nerezikuosiu.... nes persileidimo rizika ir t.t.
Bet tada kokio velnio darytis PRISCA tyrimus, kad gauti kazkokia tai tikimybe??? kad ishgirsti jog
viskas gerai is eilines gines ??

Ir tada ramiai laukti vaikucio gimimo
Sorry kad per grieztai pasakiau, bet.......
QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 26, 15:21 )
Ishgyvenusi visa tragedija kas susija su genetika, ir pajutusi savo kailiu, kas ir kaip ir del ko visa tai daroma, parasiau,
kad nesuprantu, kam eiti tokiu moraliskai sunkiu keliu, ir galiausiai beveik daejus iki finiso, kai dar kamuoja neaiskumo nerimas, kai dar niekas neaisku, sustoti , del to kad o
gal kas atsitiks 
O gal neatsitiks? Juk ant
"gal" galima daug viska suversti. Geriausia gal , kai pastoji pasakyti sau, kad gal mano vaikas sveikas
Neduok D. uz kazka tai man
spresti 
Ypac kai liecia tokia tema
Rizikuodama būti apšaukta,norėčiau palaikyti
Susapnuotą
Aš į jokias rizikos grupes nepatenku, jokių indikacijų tyrimams nėra. Man 29metai, turiu 2 sveikus vaikučius, neturėjus jokių bėdų, tiesa, kenksmingos darbo slygos, bet daugiau kaip 2 metai nedirbu

Vienintelė priežąstis dėl kurios nusprendžiau tirtis - nelaimė kuri ištiko mano kolegę

DS....
Kolkas kraujo tyrimukai labai teigiami, echo tyrimas be patologinių pakitimų, raukšlytė 2,0 , bet darausi tyrimukus toliau. Kovo 20d. sužinosiu antruosius atsakymus ir echo

Ir jei bus bent kokia abejonė, tikrai darysiuosi vandenų tyrimą. O dėl komplikacijų....jei vandenų tyrimą atliekantis gydytojas neįneš infekcijos ir jei pati būsiu pakankamai rami, tikiu kad jų išvengsiu.
Mano nuomonė tokia, jei gali gyventi abejonėse, tai kam pradėti aiškintis