QUOTE(PUCA @ 2010 02 27, 07:50)
man po amniocentezes prasidejo tas pats, gimda susitraukinejo baisiai, spaudimas pilvo apacioj.
Dar iki dabar gulimas rezimas, vos daugiau pavaiksciojus skausmai. Ir viskas prasidejo kartu su tyrimu pradzia. Gydytojos isvada - tai pasekmes streso kuri patyriau ir aisku gali buti vandenu tyrimo.
Bet lauroone galiu paguosti, kad kai tik suzinosi paskutinius atsakymus, pailsesi, ramiai issimiegosi viskas prades gereti. Mano savijauta dabar zymiai geresne nei buvo pries kelias savaites.
Dar iki dabar gulimas rezimas, vos daugiau pavaiksciojus skausmai. Ir viskas prasidejo kartu su tyrimu pradzia. Gydytojos isvada - tai pasekmes streso kuri patyriau ir aisku gali buti vandenu tyrimo.
Bet lauroone galiu paguosti, kad kai tik suzinosi paskutinius atsakymus, pailsesi, ramiai issimiegosi viskas prades gereti. Mano savijauta dabar zymiai geresne nei buvo pries kelias savaites.
Aisku tada, kad dabartine mano savijauta tikrai itakojo biopsija... Biuleteni ir man pratese (tiksliai nezinau, bet lygtais iki gimdymo jau, nes man dar nuo pradziu nepraejo temimas akyse, alpimas ir vemimas), bet labai tikiuosi, jog sis spaudimas isnyks

O del tolimesniu tyrimu atsakymu as kazkaip net nebijau...