Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

user posted image

biggrin.gif na ir darbshtuole padirbejo chia thumbup.gif
Atsakyti
kelias nuotraukytes buvau idejus origami temoje, bet manau ir cia tiks. radau dar kelias. cia is arbatos pakeliu islankstyta smile.gif
user posted image]My Webpage[/URL]user posted image]My Webpage[/URL]
user posted imageMy Webpageuser posted image]My Webpage[/URL]
user posted image]My Webpage[/URL]
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Va ką radau vienam rusiškam forume blink.gif doh.gif thumbup.gif

user posted image

Роскошный вязаный "Феррари" стал дипломной работой Лорен Портер, которая заканчивает факультет искусства и дизайна в колледже Bath Spa University. Классический ярко-красный кузов состоит из 250 сшитых между собой прямоугольных кусочков, над вывязыванием которых трудилась не только Лорен, но и еще 20 человек из числа родственников и друзей. Окна автомобиля сделаны из V-образных чулочков, более тонкие детали вывязаны крючком, а знаменитый значок Феррари выполнен вышивкой. Вся конструкция сохраняет форму благодаря металлическому каркасу, который также был сварен умелыми руками талантливой студентки. Этот шедевр автомобилестроения получил название "12 миль пряжи".

"Моя машина нравится всем. Мужчины в восторге от того, насколько точно я передала обтекаемые гоночные линии. А пожилые леди восхищены тонкостью вязки", - говорит 22-летняя королева дорог. Единственное, что не удалось Лорен, так это вставить в свой роскошный "Феррари" двигатель.
Atsakyti
kaip ideja diplominiam darbui - tai labai saunu 4u.gif bet siaip gyvenime tai g.gif
Atsakyti
Pažiūrėt gražu, bet ar verta tiek verstis per galvą dėl diplominio, juk diplomą galima gaut ir mažesnį darbą padarius. Čia ir medžiagų kaina, ir kur jį paskui laikyt? Išmest gaila verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 11, 19:04)
labaj grazus visu darbeliai o stai kokia sapnu gaudykle padariau
gaudykle blush2.gif

Paprasta, nesudėtinga ir gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
ogo kokie darbai..na tokius nebent parduot,atsorastu kas perka...bet geriau daryt smulkesnius darbelius,kurie ir praverstu ir mielesni butu. 4u.gif
Atsakyti
nerealu viskas cia, bet padaryti paciai tai doh.gif
Atsakyti
Nu tikrai dėl diplominio darbo tiek nevargčiau. Darbas įdomus, bet kur tokį padėti?
Atsakyti
gal galite man padeti? mano dukra nori daryti ,,pizamu vakareli" gal turit ideju del dekoraciju? nu dar temos tikros ji nenusprende, bet yra isitikinus kad bus susije su pasakomis, burtais, magija, vaiduokliais, dvasiomis ir t.t. 4u.gif
tai ar atsiras norinciu man patarti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2006 07 12, 12:53)
Klabant apie adatines: gal kas galt patarti is ko geraiau NEDARYTI? kiek mezgiau, siuvau, tai jos buvo netinkamos naudoti, nes gadino adatas, jos rudijo...

Pabandyk iš veltinio biggrin.gif

TIK leisk jai išdžiūti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vestuvems dovanosim "aukso puoda" - dabar iprastus pinigus, bet 1lt monetomis puodyneje smile.gif reikia kazhkaip dekoruoti ta puoda, bet pas mane su fantazija nera gerai doh.gif smile.gif pokolkas sauna i galva tik tokios mintys:
1. geliu vazonas, apklijuotas kokiu blizganciu popieriu. neisivaizudoju kaip juo apklijuoti, ir ar gerai atrodytu ax.gif arba ta pati vazona nudazyti kokias blizgiais dazais - bet velgi neisivaizduoju kokie tai turetu buti dazai g.gif
2. stiklinis indas nudazytas dazais ant stiklo. apie tokius esu girdejus ir esu machiusi buteliu taip padarytu smile.gif gal zinot kaip jie daromi?

jeigu kam nors sautu kas i galva, tai prasau pasidalinti irgi smile.gif
Atsakyti
Gal čia kažkas panašaus?

My Webpage

Kokią puodynę gali nupurkšti aerozoliniais auksiniais dažais.Kainuoja apie 10 litukų.
Atsakyti