kelias nuotraukytes buvau idejus origami temoje, bet manau ir cia tiks. radau dar kelias. cia is arbatos pakeliu islankstyta
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
My Webpage
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
My Webpage
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
Va ką radau vienam rusiškam forume

Роскошный вязаный "Феррари" стал дипломной работой Лорен Портер, которая заканчивает факультет искусства и дизайна в колледже Bath Spa University. Классический ярко-красный кузов состоит из 250 сшитых между собой прямоугольных кусочков, над вывязыванием которых трудилась не только Лорен, но и еще 20 человек из числа родственников и друзей. Окна автомобиля сделаны из V-образных чулочков, более тонкие детали вывязаны крючком, а знаменитый значок Феррари выполнен вышивкой. Вся конструкция сохраняет форму благодаря металлическому каркасу, который также был сварен умелыми руками талантливой студентки. Этот шедевр автомобилестроения получил название "12 миль пряжи".
"Моя машина нравится всем. Мужчины в восторге от того, насколько точно я передала обтекаемые гоночные линии. А пожилые леди восхищены тонкостью вязки", - говорит 22-летняя королева дорог. Единственное, что не удалось Лорен, так это вставить в свой роскошный "Феррари" двигатель.

Роскошный вязаный "Феррари" стал дипломной работой Лорен Портер, которая заканчивает факультет искусства и дизайна в колледже Bath Spa University. Классический ярко-красный кузов состоит из 250 сшитых между собой прямоугольных кусочков, над вывязыванием которых трудилась не только Лорен, но и еще 20 человек из числа родственников и друзей. Окна автомобиля сделаны из V-образных чулочков, более тонкие детали вывязаны крючком, а знаменитый значок Феррари выполнен вышивкой. Вся конструкция сохраняет форму благодаря металлическому каркасу, который также был сварен умелыми руками талантливой студентки. Этот шедевр автомобилестроения получил название "12 миль пряжи".
"Моя машина нравится всем. Мужчины в восторге от того, насколько точно я передала обтекаемые гоночные линии. А пожилые леди восхищены тонкостью вязки", - говорит 22-летняя королева дорог. Единственное, что не удалось Лорен, так это вставить в свой роскошный "Феррари" двигатель.
kaip ideja diplominiam darbui - tai labai saunu
bet siaip gyvenime tai
Pažiūrėt gražu, bet ar verta tiek verstis per galvą dėl diplominio, juk diplomą galima gaut ir mažesnį darbą padarius. Čia ir medžiagų kaina, ir kur jį paskui laikyt? Išmest gaila 
Papildyta:
Paprasta, nesudėtinga ir gražu
Papildyta:
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 11, 19:04)
Paprasta, nesudėtinga ir gražu
ogo kokie darbai..na tokius nebent parduot,atsorastu kas perka...bet geriau daryt smulkesnius darbelius,kurie ir praverstu ir mielesni butu.
Nu tikrai dėl diplominio darbo tiek nevargčiau. Darbas įdomus, bet kur tokį padėti?
gal galite man padeti? mano dukra nori daryti ,,pizamu vakareli" gal turit ideju del dekoraciju? nu dar temos tikros ji nenusprende, bet yra isitikinus kad bus susije su pasakomis, burtais, magija, vaiduokliais, dvasiomis ir t.t.
tai ar atsiras norinciu man patarti?
tai ar atsiras norinciu man patarti?
QUOTE(saulutem @ 2006 07 12, 12:53)
Klabant apie adatines: gal kas galt patarti is ko geraiau NEDARYTI? kiek mezgiau, siuvau, tai jos buvo netinkamos naudoti, nes gadino adatas, jos rudijo...
Pabandyk iš veltinio
TIK leisk jai išdžiūti
Vestuvems dovanosim "aukso puoda" - dabar iprastus pinigus, bet 1lt monetomis puodyneje
reikia kazhkaip dekoruoti ta puoda, bet pas mane su fantazija nera gerai
pokolkas sauna i galva tik tokios mintys:
1. geliu vazonas, apklijuotas kokiu blizganciu popieriu. neisivaizudoju kaip juo apklijuoti, ir ar gerai atrodytu
arba ta pati vazona nudazyti kokias blizgiais dazais - bet velgi neisivaizduoju kokie tai turetu buti dazai
2. stiklinis indas nudazytas dazais ant stiklo. apie tokius esu girdejus ir esu machiusi buteliu taip padarytu
gal zinot kaip jie daromi?
jeigu kam nors sautu kas i galva, tai prasau pasidalinti irgi
1. geliu vazonas, apklijuotas kokiu blizganciu popieriu. neisivaizudoju kaip juo apklijuoti, ir ar gerai atrodytu
2. stiklinis indas nudazytas dazais ant stiklo. apie tokius esu girdejus ir esu machiusi buteliu taip padarytu
jeigu kam nors sautu kas i galva, tai prasau pasidalinti irgi
Gal čia kažkas panašaus?
My Webpage
Kokią puodynę gali nupurkšti aerozoliniais auksiniais dažais.Kainuoja apie 10 litukų.
My Webpage
Kokią puodynę gali nupurkšti aerozoliniais auksiniais dažais.Kainuoja apie 10 litukų.