Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

Nu dovanos idėja SUPER!!! thumbup.gif clap.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apklijuok puodynę senos "Puzzle" dėlionės detalėmis ir po to padenk laku. Aš taip dekoravau dovanų dėžutes. Man patiko kaip atrodė ir kt.gyrė.
Atsakyti
Aš tai siūlyčiau jokiais blizgalais nebeklijuot, nes tas "lobis" praras tą švytėjimą. Manau, kad geriausia būtų susirast kokią seną puodynę, ir nieko nekeičiant ją tokią ir dovanoti. Aš tokią vieną senovinę pirkau parduotuvėje, kuti prekiauja gėlėmis ir visokiais niekučiais dekoracijoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulela: 19 rugpjūčio 2006 - 11:11
įgyvendintą idėją kviečiame nupaveiksluoti ir prieš visus pasipuikuoti 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupulia @ 2006 08 19, 14:04)
įgyvendintą idėją kviečiame nupaveiksluoti ir prieš visus pasipuikuoti  4u.gif  rolleyes.gif

thumbup.gif jo jo jo labai lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš siūlyčiau nupirkt paprasta katila, tokį, kokius namie naudojam, su dangčiu ir jį aliejiniais ar kokiais kitokiais dažais apipiešt visokiom gėlytėm, širdelėm ir t.t.
tongue.gif
Atsakyti
Labai seniai mes vestuvėms gavome tokį puodą, tik jis buvo surudijęs, skylėtas emaliuotas puodas su dangčiu (gerai patvoriuose paieškojus galima atrasti) ir mes turėjom parodyti kaip mokam kasti bulves ir "netyčiom" jį suradom su visu turiniu.
smile.gif blink.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Manau vietoj puodynes ar vazos visai neblogai atrodytu senoviska skrynute bigsmile.gif
Atsakyti
pigu, paprasta, greita: vazoną (puodynę ar pan.) apklijuok storesne virvute 4u.gif
Atsakyti
Galima apklijuoti baltais centais smile.gif
Atsakyti
shiaip nuo visokiu ideju galva sukasi, turbut ant to aukso puodo tikrai apsistosim, bet noriu ne shiaip grazhiai inda dekoruoti, o kad jis butu tikrai auksishkas smile.gif kai pinigus ishleis, gal jo neishmes ir tada kaip prisiminimas liktu dovanos smile.gif kad bet kokio tipo talpa galima nudazhyt kokio nors tipo dazhais tai ash suprantu, tik neysivaizduoju kokie dazhai ant kokio pavirshiaus dazhomi, ir kur juos pirkti. pvz kas tie aerozoliniai - net pirma karta girdzhiu tokius? smile.gif

su virvute apklijuotu esu machiusi parduotuvese, noris originalumo smile.gif o visokios "tipo" senovishkos skrynutes, vazutes tai man nepatinka, daiktas turi buti tikras ax.gif o tikros senovishkos skrynutes, jei ir gauchiau, man butu gaila, kad ir kokie geri draugai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kodel lobis praras shvytejima? blink.gif geriau butu jei ilgai laikytus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 08 19, 17:50)
pigu, paprasta, greita: vazoną (puodynę ar pan.) apklijuok storesne virvute  4u.gif

Skrynute atrodytu thumbup.gif
Atsakyti