Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

QUOTE(zujka @ 2007 11 21, 20:20)

saunios idejo sreikes kada pasinaudoti kai pakuosiu dovanas biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galetu ikelti mano darbelius 4u.gif Kokiu grozybiu cia radau ax.gif Reiks uzsiimti daugiau tais dalykais cool.gif
Atsakyti
http://public.fotki....-/pb010017.html
mano menas smile.gif
Atsakyti
ka manot apie sita darbely noriu jusu nuomones nes man jis kazkaip nelabai g.gif
http://s231.photobuc...nt=PB020002.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 30 lapkričio 2007 - 20:59
ritperliukas >>>
vazonas labai patiko, o tas antras darbelis tai man šiaip sau g.gif Pati lentutė (ar kas ten) su bambukais tai graži, bet visai prie to veidrodžio nesiderina. Ir juo labiau nesiderina virš jos esantys tie du daiktai. Nežinau, gal iš tolo gražiau atrodo, kaip nors į visumą gal labiau įsipaišo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 30, 21:37)
ka manot apie sita darbely noriu jusu nuomones nes man jis kazkaip nelabai  g.gif
http://s231.photobuc...nt=PB020002.jpg

Man tai gražu, aš taip nepadaryčiau.

Kur galima panaudot indelius nuo skalbimo milteliu smile.gif

Nuimami nuo gumytės, pas mane vonioje labai patogu ir vaikams ir suaugusiems.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonėlė: 01 gruodžio 2007 - 10:27
O tai čia kokių miltelių toks įpakavimas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2007 12 01, 19:33)
O tai čia kokių miltelių toks įpakavimas buvo smile.gif

BONUX milteliuose kur po 3 kg idėtos matavimo stiklinaitės su rankenėlėm. Pas mane ju lb daug prisikaupė tai ir sumasčiau panaudot. Užkabinu už itemptos gumos rankenėle.
Va čia geriau matosi user posted image
Atsakyti
rudens-vaikas. ilonele aciukas, jo veidrody man reikes perdaryti. nes irgi man nelabai. ten ta lentute yra veidrodzio dalis as jo ten specialiai nedejau. ten buvo prie veidrocio jis ten kaip stovas, nu cia senas rusiskas veidrodis.
saunei sugalvojai thumbup.gif is tu bonux dozatoriu.
Atsakyti

Sveikos merginos 4u.gif
Norėjau paklausit, gal kas žinot kokių ornamentų ar šiaip idėjų dažant sieną virš židinio. g.gif
Aš turiu omenyje, kad apačioje yra židinys, o virš jo paprasta lygi siena. Tik esmė tame, kad pas mane ji balta ir atidarant židinio dureles ji labai greitai pajuosta nuo dūmų.
Norėčiau ją kažkaip padekoruoti, nes jau labai negražiai atrodo blush2.gif
Atsakyti
na ziurint kokio stiliaus ja nori padaryti
koks pats tave tame kambary stilius vyrauja? g.gif pabandyk kokiu nors paveiskliuku paieskoti nete ir perteik ant sienos.
as taip savo vazona dariau, nes pas mane vyrauja afrikos motyvai turiu 2 negres, vienas vazonas su negres galva ir kunu, o kita parasta negre zvakide,vazona viena nusipirkau tamsu - rudos spalvos. remeliai visi tamsios saplvos vazona pati dekoravau irgi afrikos motyvais ir dar viena paveiksla irgi afrikos motyvaisnusipiesiau.,nuspirkau 2 didels rudas lekstes ir puodukus rudus kvadratinius, na cia prie stiliasu viska sudeliojau.
lauksim fotkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
nava as kaip tik vakar nuspalvinau savo vazonelius mazus ir plasmasinius. bet jie dziusta tai ilgai. g.gif piesiau su aliejiniais dazais g.gif

user posted image

user posted image

na us aliejinais dazais nelabai man cia gavosi graziai g.gif laukiu jusus nuomones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 kovo 2008 - 16:49