Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas - apyrankės nuo pykinimo

Sveikos mamos, vaduojuosi ilgai ir nuobodziai su vemimu rytiniu (jau 14 savaite, o galo nesimato). Jokie patarimai nepadejo, okie maistai ir vaistai... Bet atradau gera daikta, kuris lyg sustabde visa reikala.. Apyranke nuuo pykinimo, pirkau euro vaistinej, teko naudot? PAsidalinkim patirtim
Atsakyti
nesu girdejus apie tokia g.gif jei padeda, tai gal ir geras daiktas. bet kad tik hormonu joje kokiu nebutu unsure.gif
Atsakyti
Gal kas jau ilgiau yra naudojes. Is ko ta apyranke pagaminta? g.gif

va radau apie ta apyranke, kazin ar tikrai padeda
CIA APIE APYRANKE NUO PYKINIMO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonita28: 02 vasario 2010 - 14:07
Pirma karat isgirdau apie toki daikta bigsmile.gif

Tai Google ismete info http://www.bepykinimo.lt/?page=home o kaina apie 67 lt ranada puslapis vaistai.lt
Kazi koks veiksmingumas, ar nebus reklaminis triukas daugiau g.gif

Bonita28 abi kartu parsem thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varztas: 02 vasario 2010 - 14:10
geras. ko tik nera thumbup.gif prigalvoja visokiu dalyku, kad tik zmogus pirktu
Atsakyti
Pamačiau apyrankę, man kažkaip nepatikimai atrodo. Aš tai už natūralumą ir ekologiškus dalykus. Siūlau išbandyti Vital Touch rutulinį aliejų nuo rytinių pykinimų. Jį sudaro imbiero eterinis aliejus, kuris padeda sumžinti šleikštulį, bergemotės et. aliejus - skatina apetitą ir pipirmėčių et. aliejus -gaivinantis. Juo tik tereikia pasitepti riešus ir už ausies, kur pulsuojančios vietos yra. Atsiradus šleikštuliui giliai įkvėpti. Tai natūralu ir ekologiška, galima nešiotis rankinėje, nereikia nieko ant riešo nuolat nešioti. Aš dabar jį naudoju vietoj kvepaliukų ;] Galite nėštukės daugiau apie jį paskaityti www.tactusvitea.lt
Atsakyti
Man pirmas daiktas kuris padejo,nes nuo to blogumo susipirkus au viska, pradedant imbieru, baigiant nux vomica ir citrinu eteriniais aliejais... man uztat ir idomu ar dar kam pagelbejo wink.gif nieko ten nera, jokiu vaistiniu medziagu, akupunktura veikia tik...
Atsakyti
sveikutes, esu nescia 9 savaites.pykinti pradejo gal pries menesi.isbandziau viska, isskyrus vaistus, nes gydytoja nerekomendavo. taigi nusipirkau apyrankes nuo pykinimo, taciau jos man nepadeda, is pradziu galvojau, kad jos veikia. pykindavo tik rytais ir vakarais, o jau savaite pykina istisa para verysad.gif nebezinau ko ir griebtis.na galiu placiau papasakoti apie apyrankes, kas jomis domisi. gal jos ir padeda, bet man kazkodel ne unsure.gif tai medziagine megztos apyrankes, na panasiai kaip gumeles suristi plaukams, o per vidury turi toki plastmasini rutuliuka. tas rutuliukas stimuliuoja kazkokia tai zona, ir pykinimas turi praeiti. as mokejau 13 euru, nes siuo metu esu airijoje. ju yra ir lietuvoje , tik neiznau kiek kainuoja . taigi,mielosios, as negaliu pasakyti nieko gero, ar nieko blogo,jauciu, kad cia individualisi kiekvienai jos veikia, reikia pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2010 02 02, 16:02)

netikiu tokiais dalykais schmoll.gif jau geriau koki imbiera su cirtina ar kazka panasaus
Atsakyti
Sveiki
Turiu as tokia apyranke-pirkau Vokietijoje. Ja pirkau savo 1,5m dukrai. Ja masinoje labai pykina, o ruosemes keliauti.
Poveikis?! sunku pasakyti g.gif Nelabai ji jos norejo, plese nuo rankytes.
Manau, tai priklauso nuo isitikinimo.....
man ji neveike
Atsakyti
Laba,
aš nešiojau tokią apyrankę pirmo nėštumo metu, kadangi labai labai pykino. Instrukcijoje parodyta, kur būtent turi pataikyti tie rutuliukai, kad veiktų. Kiek padėjo man nežinau net, nes susiprotėjau pabandyti tik kokią 10sav, kai jau po truputį blėso negerumai. Kažkiek gal ir geriau buvo, o gal tiesiog žinojimas, kad bandai visokius būdus sau pagelbėti ax.gif
Atsakyti
g.gif galvoju, ar nebus cia kokie isitikinimai, kad padeda? juk sakoma, kad didziausias ligonis tas,kuris nori jaustis ligoniu. tai gal tas pats ir su apyranke? uzsidejus ja atsiranda saviitaiga mirksiukas.gif
Atsakyti