QUOTE(Eufforija @ 2017 06 16, 09:32)
O aš noriu širdingai padėkoti už suteiktą informaciją. Daktarai tikrai apie tokiu dalykus dažnai nutyli, beveik visada nutyli. Ir jeigu ne jus, būtų mūsų namuose eilinės naktys... O dabar žinosiu kaip gali būti.
Sveikite kuo greičiau.
Dar sykį ačiū.
Sveikite kuo greičiau.
Dar sykį ačiū.
Na man taip nebuvo kaip rašo šioje istorijoje kaip ir minėjau kiekvienam žmogui vis kitaip. Taigi kai kuriems žmonėms sugyja greičiau kai kuriems lėčiau bet vis vien sugyja. Galite nedaryti operacijos ir neklausyti gydytojų bet po to gali jie dar padidėti ir tada jau reiks priverstinai operuoti jei jų vaikas nepraaugs. Man irgi tėvai delsė delsė suėjo tam tikras laikas kai tėvų nebeklausiau nes sakė kad nepadės bus blogiau bet suėjo 16 m. pats pasakiau noriu operuotis tėvai bijojo bet ne aš nes tik laukiau kad tik greičiau tos ligos pasibagtų. Ir pasibaigė viskas normaliai sugyjo per 2 savaites tik rekomendacijų laikiausi kurioje buvo rašoma ko valgyti ko nevalgyti taip pat apie maudymasi. Bet jei jūsų tokia valia tegul jei vaikas norės kadanors išsioperuoti ir nebijos pats paprašys.