Įkraunama...
Įkraunama...

Po adenoidų ir tonzilių operacijos

Apklausa: Ar vaikas mažiau serga (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Amelita @ 2011 12 06, 14:29)
Kaip jusu vaikai, kurie po adenoidu oepracijos? Kaip reikalai su slogom?
Ar kas nors pasikeite? Ar sergate lengviau, reciau?

ne reciau bet lengviau, per nosi eina ispusti, bent jau jokiu kliuciu nebelieka nosies valymui, uztai sinusitai buvo uzpuole kol nepaskiepijau su pneumo vakcina (is nosies augo pneumokokas, todel tiko si procedura, augtu kita bakterija, tuomet skiepas nebutu efektyvus schmoll.gif )

pas mus dabar tonziles isvesejusios doh.gif knarkia viakas jau nuo gerkles, bet dar musu pjauti nenori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 12 06, 13:29)
Kaip jusu vaikai, kurie po adenoidu oepracijos? Kaip reikalai su slogom?
Ar kas nors pasikeite? Ar sergate lengviau, reciau?

SVeiki,mano sunui,kuriam jau dabar 11 metu,operavo adenoidus 3,5 metuku.Iki tol sirgdavom ir sirgdavom sinusitais.Po operacijos gal koki pusmeti budavo slogyte,o po to viskas susitvarke,ir tikiuosi,kad su sinusitais atsisveikinom visam laikui smile.gif .Operuojant vaikas gavo narkoze,ta pacia diena mus ir namo isleido.Dabar del narkozes tai nezinau,praejo jau 7 metai,gal kas ir pasikeite per ta laika.
Atsakyti
Kaip laikotes?
Atsakyti
Sveiki,
mano beveik 7 m. vaikui 02 15 d. operavo adenoidus. Ar normalu, kad jam bėga sloga? einant miegoti suduodam nuo skausmo vaistų, bet po 1-2 valandų atsikelia, verkia, rodo, kad skauda, ypač smilkinius. tada duodam vėl nuskausminamųjų. Per parą duodam vaistų 3-4 kartus. Miegodamas kelis kartus aimanuoja. Kiek laiko toks skausmas gali tęstis? Dar girdi garsus ausyse, kad kažkas trakši, gurguliuoja ar pan. Na, o kad skauda ausį, kaklą ir gerklę, tai jau turbūt ir taip aišku... Ar tai normalu po operacijos? Kada dingsta tas nemalonus kvapas iš burnos?
Ar ir kitiems vaikams taip būna?ar čia tik su mūsų kažkas ne taip?... g.gif
Būčiau labai dėkinga, jei sulauksiu atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(Angel* @ 2013 02 20, 01:05)
Sveiki,
mano beveik 7 m. vaikui 02 15 d. operavo adenoidus. Ar normalu, kad jam bėga sloga? einant miegoti suduodam nuo skausmo vaistų, bet po 1-2 valandų atsikelia, verkia, rodo, kad skauda, ypač smilkinius. tada duodam vėl nuskausminamųjų. Per parą duodam vaistų 3-4 kartus. Miegodamas kelis kartus aimanuoja. Kiek laiko toks skausmas gali tęstis? Dar girdi garsus ausyse, kad kažkas trakši, gurguliuoja ar pan. Na, o kad skauda ausį, kaklą  ir gerklę, tai jau turbūt ir taip aišku... Ar tai normalu po operacijos? Kada dingsta tas nemalonus kvapas iš burnos?

I visus siuos klausimus geriausiai atsakytu operavusi gyd.
Atsakyti
QUOTE(Angel* @ 2013 02 20, 01:05)
Sveiki,
mano beveik 7 m. vaikui 02 15 d. operavo adenoidus. Ar normalu, kad jam bėga sloga? einant miegoti suduodam nuo skausmo vaistų, bet po 1-2 valandų atsikelia, verkia, rodo, kad skauda, ypač smilkinius. tada duodam vėl nuskausminamųjų. Per parą duodam vaistų 3-4 kartus. Miegodamas kelis kartus aimanuoja. Kiek laiko toks skausmas gali tęstis? Dar girdi garsus ausyse, kad kažkas trakši, gurguliuoja ar pan. Na, o kad skauda ausį, kaklą  ir gerklę, tai jau turbūt ir taip aišku... Ar tai normalu po operacijos? Kada dingsta tas nemalonus kvapas iš burnos?

Maniškei (operavo labai seniai kartu su angina) porą dienų paperštėjo, bet vaistų nuo skausmo nereikėjo ( ją operavo iš ryto, tai sekantį rytą dar davė nuo skausmo, o daugiau jautė kai sugalvojo duonos plutelę suvalgyt - minkštas maistas netrukdė).
Aš tai eičiau pas gydytoją, tik adenoidai ne tokia operacija, kad tiek dienų nuo skausmo gerti vaistus.
Atsakyti
QUOTE(Angel* @ 2013 02 20, 02:05)
Sveiki,

būtinai tarkitės su gydytoja, nieko panašaus mano mergaitei nebuvo, operavo mažą 2,5m. net nuo skausmo vaistų nedavėm
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2013 02 20, 09:08)
būtinai tarkitės su gydytoja, nieko panašaus mano mergaitei nebuvo, operavo mažą 2,5m. net nuo skausmo vaistų nedavėm

Maniske operavo beveik 4 metu, bet tik pirma nakti pabudo, paverke, isspjove siek tiek kraujuko. Ir viskas. Vaistuku jokiu nedavem. Kita diena jau gyvenom iprastai. Butinai pasiskambinkit, pasirodykit gyd.
Atsakyti
Labas, kas operavo jusu vaikus ir kokio amziaus?
Atsakyti
Mano mergytei 3.5m vakar issoperavo adenoidus tikiuos kamavusi sloga dings arba bent kiek sumazes.
Atsakyti
Ar vaiku buvo pirkti vaistai ar kiti medikamentai adenoidu salinimo pooperaciniu laikotarpiu?
nosies plovimas ar pan?
Atsakyti
Labas. Mano dukryte isoperavo 3 metu. Ligos sumazejo tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neri.k: 09 liepos 2013 - 20:27