QUOTE(MEET @ 2010 11 14, 00:58)
tai aisku, kad iseitis yra...tik vat, rebonumili, musu lor nepatere gert, nezinau kode, o del pneumo kalbejausi siandien su giminaite..tai ji man sake, kad ji veiksminga vakcina, bbet negali irgi
100 garantuoti, kad pades, vaikas vaikui nelygu, bet greiciausiai baigsim sloguot ir noresim sios vakcinos..nes jei nesirgs didzioji, atsilaikys ir mazoji tuomet...o operacija mums butina buvo tiek adenoidu, nes jau buvo nosyje kose, tiek anginos, nes pulingos anginos kartodavosi apie 10 k per metus, tonziliu grozis neispasakytas buvo..gumines, kietos ir dar pilnos visokiu bjaurybiu...
as apie pneumo esu gordejusi ir anksciau..kai ligu maratonas buvo, siule viena sena daktare, bet kai issiaiskino kiek mes sergam, liepe operuotis, o paskui tik galvoti apie ja, manau, kad pasikalbejus su giminaite medike, dar ir vyro sesuo daktare, nors okuliste, bet padrasino, imsimes priemoniu
tai jei vaikas skiepijamas pneumo 23..veliau reikia vartoti ir kita preparata...nes pneumo 23 leidziama vakcina, o kita-geriama..
rasote, kad virusus galima parsinesti, p bacilas ne, tai mes paskutiniu metu tik ir sergam virusniais susirgimais visa seima..bakterines bacilos mums buvo, kol neisoperavom anginos..
100procentiniu garantiju neduoda neikas. rerikai prisiminti viena; pneumo vakcina yra nuo 23 atmainu pneumokoku!!! visi kiti mikrobai lieka uz borto, kaip ir virusai.
jeigu jums paskyre antibiotiku, reiskias virusine infekcija (ligos pradininke) suaktyvino bakteriju augima, jos jau gyvena jumise, vat nuo jy ir yra antibiotikai. antibai virusu neveikia. tik komplikacijas - bakterines kilmes.
toliau ribo ir broncho-munaliai yra skirtingos sudeties, ta matome tiesiog informaciniame lapelyje. antrajame preparete turtingesnis bakteriju spektras, kam gerti preparata su mazesniu spektru? tuolab schema - durniau nebuna....
mano patarimas pradeti broncho dabar... ji yra palankesne, nes leidziama
gerti ligos metu, su antibais ir t.t. kadangi veiksmas vyksta per 3 kartus, dozes gaunamos mazos, ligos nesukelia. o pneumo vakcina reikai
leisti kai vaikas yra visiskai sveikas koki menesi. kur garantija kad visa menesi nesirgsite???

o dar po jos bent 2 sav reikia buti sveikam, nes vyksta antikunu gamyba. as savo antra vaika skeipysiu vasara
NEBENT bus padarytas tepinelis, is kurio augs pneumokokai, ot tada tikrai pirmenybe skirciau pneumo vakcinai!!!
bet kas abu sitie preparatau jums reikalingi, tiesiog sestas jausmas man gralina
sekmes