QUOTE(sandrulyte @ 2010 11 10, 16:36)
sūneliui 1menesiukas. Iki dabar sunku patikėti, kad gali vaikutis būti toks ramus ir tiek daug miegoti, nes pirmajam žiauriai pilvuką skaudėdavo ir niekas negelbėdavo. tad didelių rūpesčių nepatiriam, čia kiek pastebėjau, antri vaikučiai būna lb ramūs, jei pirmasis verksnys buvo.
Ech, pavydas bamba grauzia...

QUOTE(elenuxus @ 2010 11 11, 09:01)
Ech, pavydas bamba grauzia...
musiskis tai atvirksciai, lb neramus ir miega laaabai mazai, nors pirmoji irgi mazai miegodavo, bet ramesne tikrai buvo...
ir sakyciau tik grizus namo buvo lengviau...dabar daug sunkiau, nes daugiau valgyt nori, o pieno nespeja pasigaminti, kartais kas valanda tenka duoti papuli.ir nepatinka vienam buti, nori ant ranku, dairytis, buti nesiojamas staciom, kad viska matytu, o svorio jau gerokai priaugo... tai va, kazkaip sunkyn mums reikalai eina... 

O mums jau viskas lengvyn

Jam pati tinkamiausia padėtis - vertikali ir judanti

QUOTE(sandrulyte @ 2010 11 10, 16:36)
sūneliui 1menesiukas. Iki dabar sunku patikėti, kad gali vaikutis būti toks ramus ir tiek daug miegoti, nes pirmajam žiauriai pilvuką skaudėdavo ir niekas negelbėdavo. tad didelių rūpesčių nepatiriam, čia kiek pastebėjau, antri vaikučiai būna lb ramūs, jei pirmasis verksnys buvo.

na mano mažiukui laaabai patikdavao karuselė virš lovytės
) aš ją prisukdavau ir jis gulėdavao sau žiūrėdavo kartais nusnūsdavo
dar labai patikdavo šeip muzika užleista

QUOTE(Rūtkė @ 2010 11 19, 21:04)
na mano mažiukui laaabai patikdavao karuselė virš lovytės
) aš ją prisukdavau ir jis gulėdavao sau žiūrėdavo kartais nusnūsdavo
dar labai patikdavo šeip muzika užleista 

Mano mažylei 6 savaitės, jai irgi patinka ta karuselė. Kartais tiek užsižiūri, kad net pamiršta valgyti

QUOTE(MissMarpl @ 2010 11 19, 21:38)
Mano mažylei 6 savaitės, jai irgi patinka ta karuselė. Kartais tiek užsižiūri, kad net pamiršta valgyti 

neilgai patiks

QUOTE(vixiuke @ 2010 11 19, 22:57)
neilgai patiks
na bent jau sprendžiu pagal savo vaikus... jiem vis reik išgalvoti naujų pramogų, nes vis pabosta viskas 

o maniskei atvirksciai tik dabar susidomejo, t.y. triju menesiuku:)
Kai buvo visai leliukas idomi buvau tik as:), na ir biski tetis

Siaip, kai laukiausi skaiciau sia temele, nerimavau ar mokesiu susitvarkyti, bet viskas daug daug paprasciau nei kad isivaizdavau:)
Jei kokia nestuke skaito, tai galiu nuramint, kad ypac pirma men. svarbaiusia bus tik pienuka sureguliuot, kad papuliu neskaudetu, o lelius daug miegos:) kaip ir valgys:D
Musu mazylei 9 dienos
dienomis miega, laisvo laiko turiu apsciai
ir tv paziuriu, ir prie kompo pasedziu ir knyga paskaitau
bet va nakti
akys stacios ir daryk tu ka nori
Buvau isitikinusi, kad vaiko pas save i lova miegoti tikrai neimsiu, kad nepriprasiu, spekit, kur mazyle dazniausiai nakti praleidzia
vat taip ir griuna visi isitikinimai, pati mazyle nusprendzia, kaip jai geriau
mes turime irgi ta karusele, bet tikriausiai dar per anksti ja kabinti
nuo kada jus jau ijungdavot ja?

mes turime irgi ta karusele, bet tikriausiai dar per anksti ja kabinti

QUOTE(maskanyte @ 2010 11 18, 23:34)
Gal galit pasidalint patirtimi kuo uzemat mazylius, kad nereiktu nesioti ant rankeliu? 

nebandei kudikiu nesiokles? tada bent rankos laisvos bus ir nugaros neskaudes, be to, galesi ivairius darbus nudirbti

Mums jau beveik 3 menesiukai ir jau ismokau laiko sau ispesti. Jau domisi zaisliukais, rankytemis, galiu bent trumpam atsitraukti net kai ir nemiega.
Dabar jau galiu prisiminti ir pirma menesi, o buvo tikrai nelengva. Kankino neaiski sloga, nors daktarai sake, kad nesloga. Bet kimsdavosi nosyte, gal nuo atpylinejimo, nakti budavo baisu, kad uzdus
Ir paciai po gimdymo buvo sunku atsigauti. Po 10 dienu po gimdymo teko vel gultis i ligonine su mazaja, bet po to jau atsigavau ir pasaulis nusvito naujomis spalvomis. Prisimenu kokia pirma menesi buvau jautri, truputi kas ir i asaras, ar is skausmo ar is dziaugsmo. Asaros liejosi laisvai
Mano mazoji dabar idomiai taip pradejo miegoti diena jau antra savaite - pora valandu pabudrauja, pazaidzia, pabendrauja ir pavargusi numiega 20-30 min. tada vel viskas is pradziu. Kitoms ir taip buna?
Dabar jau galiu prisiminti ir pirma menesi, o buvo tikrai nelengva. Kankino neaiski sloga, nors daktarai sake, kad nesloga. Bet kimsdavosi nosyte, gal nuo atpylinejimo, nakti budavo baisu, kad uzdus

Ir paciai po gimdymo buvo sunku atsigauti. Po 10 dienu po gimdymo teko vel gultis i ligonine su mazaja, bet po to jau atsigavau ir pasaulis nusvito naujomis spalvomis. Prisimenu kokia pirma menesi buvau jautri, truputi kas ir i asaras, ar is skausmo ar is dziaugsmo. Asaros liejosi laisvai

Mano mazoji dabar idomiai taip pradejo miegoti diena jau antra savaite - pora valandu pabudrauja, pazaidzia, pabendrauja ir pavargusi numiega 20-30 min. tada vel viskas is pradziu. Kitoms ir taip buna?