Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 02 12, 19:45)
leliukas tikriausia buvo prisispaudęs prie gimdos, todėl gavosi netikslus ir didelis skaičius. kai aš buvau kmuk pas genetikus, niekaip nėjo išmatuot, vis dideį skaičių rasdavo, tai liepė genetikė atsistot, patūpčiopt, pakosėt, kad lelius pabustų ir pajudėtų. o tada vėl matavo ir viskas  thumbup.gif .

Man panasi situacija buvo.
Mano didysis miegojo.Du kartus bande matuoti,judinti visaip - miega jis ir viskas smile.gif .
Tai tokie pat skaiciai buvo 2,8mm.Riba sake 3,5mm. Sutikau dar ir kraujo tyrima daryti,jis buvo geras.Jei ir kraujo tyrimas butu ne koks,buciau susitaikius su tuo,kad berniukas gali gimti su liga.
Dar galima vaisiaus vandenis tirti,kad tikslesni atsakyma gauti,bet ten jau rizika didele.

Ech,mano gyvenimas irgi ne rozem klotas.Pirmaji savo isgyvenima susapnavau lygiai pries metus jam nutinkant.Nuo tada labai pasikeiciau.Pamastau,kad jei jo nebutu,turbut visas mano gyvenimas butu kitaip susiklostes.
Atsakyti
Ejom siandien i kapines,keistai jauciausi.
Siaip visuomet mane ten traukia,gera ten buti,bet siandien kuo arciau kapo ejau tuo labiau mane kazkas stume nuo jo.Vyras salia stovedamas garsiai svajojo apie berniukus,norejau kad jis tyletu.Nieko nepasakiau.Mintyse snekejau su savo leliukais.
Einant nuo kapelio mane vel lyg per nugara stumia nuo ju.
Namuose kartais vakarais matau seselius.Nepatinka man tokie dalykai,todel sedziu su ijungtom sviesom visur cool.gif

Kam pasakyciau,turbut pasukiotu pirsta prie smilkinio
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif

visoms čia naujai prisijungusioms mamytėms 4u.gif ...................... gaila, kad čia..........

antuke kuo nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif , kad ir pavėluotai blush2.gif

na mes jau grįžom pasisvečiavę pas senelius smile.gif mažiukui ten gera visi lepina, ant rankų nešioja thumbup.gif o man ir ten geriau.... arčiau mano mergytė wub.gif galiu nueit ir pabūt prie jos kapelio............ ramiau pasidaro........ nesvarbu, kad trumpam........... jau du metukai būtų mano mergytei verysad.gif ......... du metai.... kaip skauda...... ne taip norėjosi..... bet deja........... taip jau yra.... ir taip bus visada......... trys........... penki............ dešimt............ visų metų sausio 29 d. bus kitokia........... angel_sadangel.gif

aš kaip visada čia ateinu su liūesiu verysad.gif nepykit mamytės blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif Ak, mergaites , uzjauciu Jus is visos sirdies del netekciu. Mano angelelis ,berniukas, jau 12 metu geguzyje bus , kaip padebesiuose skraidzioja. Ir nei kapelio neturiu , tik keista ilgesi sirdy.Pasimirso jau tas didziulis skausmas , nubleso kasdienybeje .O ir dukruze dziugina kas diena , kaip pauksciukas ciulba - jai jau 10 metuku sueis sia vasara. Kitas - pirmasis mano sunaitelis , taip pat suauges , gerai gyvena, na, bet karts nuo karto suskauda sirdi del mano to , sitaip laukto , net sauleles sviesos nespejusio isvysti sunaitelio... Mire jis manyje kazkodel tai - daktarai pasake , kad placenta atplyso.Pagimdziau ji negyva 6-tam menesyje ligonineje - palatoje,lovoje.Spejau pamatyti viska , gal ir be reikalo ziurejau.Kartais tie prisiminimai taip sunkiai sugrizta. Na ,bet Brangutes , neliudekite , gyvenimas bega i prieki - niekada nezinai kur rasi, kur prarasi .Viskas Dievulio valioje.Susiimkim ,Mielosios,del saves ir del gyvuju ir del ateities angeliuku , kurie dar gyvena angelu karalysteje , bet tik ir laukia kaip si nuostabuji pasauli musu deka isvysti. Meiles , sekmes ir sveikatos linkiu Jums visoms , mano Brangutes. wub.gif
Atsakyti
[quote=viki81,2010 02 13, 00:13]
Man panasi situacija buvo.
Mano didysis miegojo.Du kartus bande matuoti,judinti visaip - miega jis ir viskas smile.gif .
Tai tokie pat skaiciai buvo 2,8mm.Riba sake 3,5mm. Sutikau dar ir kraujo tyrima daryti,jis buvo geras.Jei ir kraujo tyrimas butu ne koks,buciau susitaikius su tuo,kad berniukas gali gimti su liga.
Dar galima vaisiaus vandenis tirti,kad tikslesni atsakyma gauti,bet ten jau rizika didele.
as siandien jau ir asras braukiu vakar dar laikiaus viki81 dar tavo postas gerina nuotaika,ir mama sako juk negalutinis rezultas nereikia jau sau pasirasyti nuosprendzio,gaila kad pas mus nera normaliu giniu verysad.gif ,mano kur lankaus echo nedaro,o kita tai zinok ant kokios nuotaikos pataikysi g.gif ,vaziuosiu po svenciu i Siaulius .JUK reikia tiketi kad viskas bus ok ax.gif
Atsakyti
labas visoms, pazistamoms ir ne verysad.gif
QUOTE(Kepuča @ 2010 02 12, 20:27)
Pas mane dabar tas periodas... Du metai po Jos mirties o aš noriu leliuko čia, dabar ir greitai doh.gif

taip ir as tokia buvau. beprotiskai norejau kito vaikelio. norejau iskart. ir nemanau, kad tai blogai, noreti kito. as zinojau, kad tai ne tas pats, bet mano gyvenime ir taip jau buvo atejes tas laikas, kai norisi buti mama, o dar po tokios nelaimes...ir man pavyko, pastoau, isnesiojau ir turiu nuostabia dukryte. be jos, nezinau ar ilgai buciau sugebejus islikt savam prote.

QUOTE(rencė @ 2010 02 12, 22:21)
O mane siunčia tirtis dėl antifosfolipidinio sindromo verysad.gif

nepergyvenk. del antifosfolioidinio ir man buvo itarimu, kai laukiausi elizos visa nestuma geriau aspirina. bet viskas tvarkoj. nueik pasitikrink.

renciau, nepergyvenk dar labai, dar nieks neaisku. galbut leliukas tokioj padety buvo. nueik kitur, butinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 13 vasario 2010 - 12:21
QUOTE(rencius* @ 2010 02 13, 11:51)
[vaisiaus vandenis tirti,kad tikslesni atsakyma gauti,bet ten jau rizika didele.
as siandien jau ir asras braukiu  vakar dar laikiaus viki81  dar tavo postas gerina nuotaika,ir mama  sako juk negalutinis rezultas  nereikia jau sau pasirasyti  nuosprendzio,gaila kad pas mus nera normaliu  giniu verysad.gif ,mano kur lankaus echo nedaro,o kita tai zinok ant kokios  nuotaikos pataikysi g.gif ,vaziuosiu  po svenciu i Siaulius .JUK  reikia tiketi kad viskas bus ok ax.gif

Llabutis.

pirmiausia nusiramink. stresuodama tik persileidimą sukelsi, tada nagus nusigriaši.kokiam mieste gyveni, kad ginekologų nėra? pas ką žadi važiuot į šiaulius? kažkaip aš manau, kad viskas yra gerai, o kad pas mus veterinoriai dirba, tai jau nepakeičiama situacija. aš pati laukdamasi antrojo sūnelio , dar visa jaunutė , nueinu su šypsena- taigi pamatysiu savo lelių ekrane...ir ką jūs manot...žiūri kažkokia ale ginekologė ir sako -aš vienos galūnės nematau blink.gif . taip ir užtilau-tiesiog įstrigo gumulas gerklėja ir tiek. ji nuėjo dar vieną kolegę pasikvietė, ir abi man girdint aptarinėja doh.gif . tai jau kitą dieną moviau pas kitą gydytoją ir pamačiau sveiką, su visom galūnėm savo vaikutį
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2010 02 11, 14:04)
Tai va.. Taip ir gimdem.. Paaiskejo, kad mazytis sveria 3600 g, o as net menkiausio iplysimo nepatyriau.. Zodziu, sikart gal musu angeliukes mus saugojo ir toki lengva gimdyma muums atsiunte.. Augustelis labai sauniai auga, visi tik kraipo galvas i ji ziuredami.. Sesele, kuri aplanko mus namie ir gydytojas - abu labai stebisi Augusteliu, nes jis tikras gurmanas ar kaip cia pavadinti - jau priaugo gimimo svori ir dar virsaus 150 g uzsidejo.. Tai labai daug gauna komplimentu uz ta grazu augima, sake retai kuris vaikelis taip greit svoriuka atsistato ir dar priauga..

sveikinu antuke su sunaiteliu. saunu, kad viskas einasi kuo puikiausiai. aukit dideli.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 02 13, 12:34)
Llabutis.

.kokiam mieste gyveni, kad ginekologų nėra? pas ką žadi važiuot į šiaulius?

gyvenu Joniskyje, tai pasirinkimo didelio ir nera,buvo vienas daktariukas neblogas bet uzdare skyriu ,tai zmogus i IKauna isvaziavo ax.gif ,o i Siaulius pas Domarka zadu,ten pas ji drauge lankesi kai po netekties laukes leliuko,man kaskaip jis kelia pasitikejima ax.gif ,gal kristulee ka nors gali tu patarti,tavo nemaza patirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 02 13, 13:56)
gyvenu  Joniskyje, tai pasirinkimo didelio  ir nera,buvo vienas daktariukas neblogas bet uzdare skyriu ,tai zmogus i IKauna isvaziavo ax.gif ,o  i Siaulius pas Domarka  zadu,ten pas ji drauge lankesi kai po netekties laukes leliuko,man kaskaip jis kelia pasitikejima ax.gif ,gal kristulee  ka nors gali tu patarti,tavo nemaza patirtis ax.gif

ooo, aš prieš 4m gyvenau Joniškyje smile.gif . dėl Domarko turiu savo nuomonę, šiuo nėštumu jis man irgi gelbėjo, bet.............. tuom ir baigsiu. jei aš rinkčiausi, tai tik Jurgą Balčiūnienę arba I. P. Žymantienę. tai jaunos, bet itin atsakingos ir rūpestingos gydytojos. šiaip aš lankiausi pas Ligeikienę, bet per daugel metų jau kai kurios vertybės pas ją išblėso. tiesa, tavo paminėtas gyd laaaaabai mėgsta pinigus smile.gif . jei kas domina, parašyk į až.
Atsakyti
[quote=kristulee,2010 02 13, 16:16]
ooo, aš prieš 4m gyvenau Joniškyje smile.gif .

tai ko pabegai is musu kaimo biggrin.gif parasiau tau kristulee i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2010 02 12, 00:11)
Sveikos,

Aš savo sūnelį palaidojau gruodžio 1-mą. Jam buvo 7 mėnesiai. Vėžys.
Norėjau paklausti, ar gimus naujam vaikeliui sumažėja ta tuštuma? Ar tampa lengviau? Labiausiai trūksta žmogučio, kai matau draugių kūdikius.
Kažkaip man atrodo, kad galėčiau užkišt tą tuštumą, jei gimtų kitas kūdikis. O gal ne?

Labai labai užjaučiu console.gif , kaip tik šią savaitę galvojau apie jus... kaip sekasi... labai liūdna žinia...
Žinau, kad esate stipri, bet vistiek stiprybės ir ramybės jūsų šeimai.

Papildyta

Labai užjaučiu visas ir visus, kuriems teko tai patirti. console.gif
Atsakyti