Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

QUOTE(Egle C @ 2010 03 04, 15:59)
Kaip tik šitą knygą dabar pradėjau skaityt. Vien dėl sakinio viršelyje: "Ore tarp gyvųjų sukasi, plevena ir juokiasi dvasios. Jos yra deguonis, kuriuo kvėpuojame".

P.S.: Gražu žiūrėt, kaip pavasarėja mamų avatarai...  wub.gif

Labutis, Egle C - apie kokią knygą kalbi? ji lietuvių kalba? norėčiau ir aš paskaityti ax.gif paskutiniu metu, kai lieka laiko nuo mokslų, skaitau "Mūsų pasąmonės galia", bandau mąstyti tik pozityviai, bet deja... poryt - vizitas į Kauną, trečiadienį - vizitas į kapelius angel_sadangel.gif cray.gif cray.gif Kaip greitai laikas bėga, atrodo dar neseniai supau jį ant rankų...o dabar - jau metai... cray.gif cray.gif
bice, parašyk ir man ką nors paguodžiančio apie trombocitų skaičiaus sumažėjimą, nes jau visokių ligų sau "diagnozavau" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 07, 13:22)
O tavo pačios nosis kaip - pakelta?  smile.gif  mirksiukas.gif
Vandens butelaičių prisipirkus?

Mano nosis pakelta... siandien gerai praleista diena... buvau ir kapuose... ir begoniju nusipirkau bandysiu pati isauginti...
O butelaiciu tai dar neturiu... tik dziuveselius jau nusipirkau siandien... nes tie gali stovet belenkiek lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2010 03 07, 18:42)
vdapr tikrai laukiam ir dieneles skaičiuojam ax.gif

As ir laukiu... Vakar ir su vaiku kalbejau... biskiuka papasakojau kas ir kaip bus... ir bijau kalbet... ir tikiu, kad turi but gerai... tokie dviprasmiski jausmai...
Papildyta:
QUOTE(rencė @ 2010 03 07, 19:29)

Ei mergyt na kaip nors.... nors is tikro tai sunkios tos metines.... Stipriai apkabinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2010 03 07, 20:29)
Labutis, Egle C - apie kokią knygą kalbi? ji lietuvių kalba? norėčiau ir aš paskaityti ax.gif paskutiniu metu, kai lieka laiko nuo mokslų, skaitau "Mūsų pasąmonės galia", bandau mąstyti tik pozityviai, bet deja... poryt - vizitas į Kauną, trečiadienį - vizitas į kapelius angel_sadangel.gif  cray.gif  cray.gif Kaip greitai laikas bėga, atrodo dar neseniai supau jį ant rankų...o dabar - jau metai... cray.gif  cray.gif
bice, parašyk ir man ką nors paguodžiančio apie trombocitų skaičiaus sumažėjimą, nes jau visokių ligų sau "diagnozavau" doh.gif

console.gif

as tau, zuikeli pries dvi dieneles az parasiau ax.gif , gal perkrauta tavo dezute. Nezinau ar ten paguodziancio ka rasi g.gif , manau, kad kai kuriuos dalykus reiktu issitirti , nes is vieno tyrimuko sunku diagnozuoti, ir tada labai daug diagnoziu smegenelese sukasi, nuo nereismingu iki griaunanciu gyvenima. pati turiu slykscia savybe sau visokiu ligu susirasti, bet dabar tiesiog jei kas labai neramina issitiriu smile.gif . Parasyk ar gavai, jei ne persiusiu dar karteli
Atsakyti
Imeciau savo pilvuzo fotke blush2.gif
Atsakyti
vdapr, pilvūūūūzikas wub.gif wub.gif wub.gif didelė mergička jau viduj wub.gif
Atsakyti
Sveikos...na jo jau matyt kad tuoj tuoj vdapr laikysi savo gražuolę... wub.gif o paskui jau mano eilė ax.gif neužilgo bus...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 07, 19:35)

*O butelaiciu tai dar neturiu... tik dziuveselius jau nusipirkau siandien... nes tie gali stovet belenkiek  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
**As ir laukiu...  Vakar ir su vaiku kalbejau... biskiuka papasakojau kas ir kaip bus... ir bijau kalbet... ir tikiu, kad turi but gerai... tokie dviprasmiski jausmai...

* aš pirkau "rasa sport aktiv ", kur su tokia soske būna biggrin.gif , sportininkai juos naudoja, nes patogu, neišsilaisto, nes gersi tai gulėdama.
džiūvėsių irgi turėjau nemažai biggrin.gif .

** mes pasakojom...
Atsakyti
Labas rytas

Vakar man mano vaikas vakare pravede gimdymo pamoka.... blink.gif blink.gif blink.gif Stovim abu virtuvei snekam, o jis man ir sako: leliukus reikia gimdyt, o ne per pilva imt, tada nebega kraujas ir t.t. O kai paklausiau is kur zinai, sako, kad per ledynmeti drambliai gimde... ir per bamba islido vaikas... va tep va...
Atsakyti
vdapr - biggrin.gif thumbup.gif .
Maniškė irgi šneka, kad kai užaugs, tai jai pjaus pilvuką geras ir gražus daktaras biggrin.gif ( nes matė Biržiečio nuotrauką "Mamos žurnale"), ir turės leliuką.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(rencius* @ 2010 03 05, 20:30)
SVEIKOS

viskas praejo gerai maciau leliuka  savo labai aiskai ,super  sake viskas gerai db. vaziuosim balandzio15 pasirodyti kaip augam na ir jau sirdute geriau matys, dar to nerimo yra ir bus,na bet tikiu kad viskas bus ok ax.gif ,jei nesugalvos  tarp koju uzsiaugnti kaiko ,tai turesim sese thumbup.gif ,seip labai super gine wub.gif

kokios geros naujienos thumbup.gif

QUOTE(Nledi @ 2010 03 07, 19:20)
Šiaip tai kankinuosi su pūslės uždegimu. Kažkaip pagalvojau, kad kol nedirbau taip ligos manęs nepuldavo, matyt imunitetas nusilpo  blush2.gif

sveikatytes 4u.gif

QUOTE(rencė @ 2010 03 07, 20:29)
trečiadienį - vizitas į kapelius angel_sadangel.gif  cray.gif  cray.gif Kaip greitai laikas bėga, atrodo dar neseniai supau jį ant rankų...o dabar - jau metai... cray.gif  cray.gif

kaip greitai bega laikas console.gif

Vadpr,Vaivos juosta na jau jusu snekuciai lotuliukas.gif thumbup.gif

o mes auginames abi po du dantis,tai viena zirzia nakti,o kita diena doh.gif gerai kad ne abi iskart ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 08 kovo 2010 - 10:36
user posted image

SU TULPIU DIENA BRANGIOSIOS

rence console.gif

zydrute kantrybes ir greiciau sulaukti pirmuju dantuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencius*: 08 kovo 2010 - 11:01
Labuka

Su mergaiciu diena 4u.gif mus smile.gif
user posted image
Atsakyti