Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(SAMANTA_ @ 2010 03 26, 11:15)
merginos,ten gi nera nieko sunkaus su tuo organizavimu,tik biskiuka padirbeti reikia ir viskas.destytoja per konsultacijas viska isaiskina kas neaisku tik aisku reikia i ja kreiptis,darbai savaime nesidaro smile.gif

Tie darbai tikrai nesa sunkus, tik kaip matai yra tokiu kurie tiesog patingi prisesti ir padaryti, visgi uzima laiko..
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 03 24, 13:11)
kelitnas tavo variantas? gal tiks praeitu metu g.gif

sveikute, 86 varinatas mano smile.gif
Atsakyti
merginos, ieškau mamytės, kuri norėjo su manimi rašyt marketingo namų darbą, ištryniau per žioplumą visą savo az ir neliko niko. Jeigu lankosi ta mamytė čia- parašykit man 4u.gif
Atsakyti
merginos,o kada suzinosime ar patekome ten kur norime,as cia apie spec pasirinkima 4u.gif
Atsakyti
girdėjau, kad sakė apie rugsėjo 1 , kad bus sarašai g.gif
Atsakyti
užsiknisau su marketingu sad.gif
nieko nesuprantu, kaip tą prekės pozicionavimo dalį daryti sad.gif visa kita jau kaip ir normaliai, o ten tai pievos visiškos... jei mano produktas naujas, konkurentų konkrečiai jam nėra, tai ką man ten rašyti? ir ar tikrai viską reikia, kiek ten parodyta tam pvz?
nu blyn blyn, jaučiu šiais metais skolų prisirinksiu iki kaklo vien su tais namų darbais visais...
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2010 03 30, 15:35)
nieko nesuprantu, kaip tą prekės pozicionavimo dalį daryti sad.gif visa kita jau kaip ir normaliai, o ten tai pievos visiškos... jei mano produktas naujas, konkurentų konkrečiai jam nėra, tai ką man ten rašyti? ir ar tikrai viską reikia, kiek ten parodyta tam pvz?
nu blyn blyn, jaučiu šiais metais skolų prisirinksiu iki kaklo vien su tais namų darbais visais...

mes dar nedaejom iki ten doh.gif bet aš manyčiau jeigu nėra konkurentų, taip ir parašyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2010 03 30, 15:35)

O koks tavo produktas?
Atsakyti
sveikos! 4u.gif noriu paklausti ar jus, kai siuntet darbo ekonomikos namu darba, gavote nuo jos atsakyma, kad darbai gauti! as jau tris kartus siunciau, bet jokio atsakymo, tai gal ji neturi parasyt, kad gavo darbus g.gif
Atsakyti
QUOTE(edta @ 2010 04 01, 11:48)
sveikos! 4u.gif  noriu paklausti ar jus, kai siuntet darbo ekonomikos namu darba, gavote nuo jos atsakyma, kad darbai gauti! as jau tris kartus siunciau, bet jokio atsakymo, tai gal ji neturi parasyt, kad gavo darbus g.gif

Mums atrašė po antro karto
Atsakyti
QUOTE(edta @ 2010 04 01, 11:48)
sveikos! 4u.gif  noriu paklausti ar jus, kai siuntet darbo ekonomikos namu darba, gavote nuo jos atsakyma, kad darbai gauti! as jau tris kartus siunciau, bet jokio atsakymo, tai gal ji neturi parasyt, kad gavo darbus g.gif

Atrašė iš karto, kad darbas priimtas
Atsakyti
Kažin kada bus darbo ekonomikos kolio rezultatai, nejaugi sunku ištaisyti testąbash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kometaa: 02 balandžio 2010 - 11:49