Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(ERVInga @ 2010 03 18, 09:27)
Ar bus organizavimą laikančių ateinantį šeštadienį?

manau, kad mūsų kompanija laikys mirksiukas.gif - bent jau taip galvojam. O tu mokaisi iš tos Venskaus knygelės?
Na, mes irgi lyg tai apsistojom ties preke (marketingo) smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif ax.gif
ateinu su dideliu prasymu gal kuri nors man galetu padeti su PREKES VALDYMU , reikai KURSINIO labai labai verysad.gif doh.gif gal galetumete atsiusti kam negaila ir kas turite blush2.gif ax.gif
i pasta : ziemaz4@gmail.com
Atsakyti
sveika,

...dėl ekonominės statistikos gali parašyti į elektroninį paštą renava12@gmail.com...sėkmės, geros dienos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2010 03 19, 08:35)
manau, kad mūsų kompanija laikys  mirksiukas.gif  - bent jau taip galvojam. O tu mokaisi iš tos Venskaus knygelės?
Na, mes irgi lyg tai apsistojom ties preke (marketingo)  smile.gif

Kad žinok nervas ima, net nežinai iš ko normaliai mokytis .... Tai tą knygą griebiu tai kitą, visai man čia nepatinka... schmoll.gif . 2 temai tai iš vis nelabai kokios informacijos yra g.gif
Jus 1-2 temos rašysit?
Atsakyti
O sakykit kada soc. marketingo kolis? Ne ateinantį šeštadienį? g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas galyt pasakyti is kur gauti straipsnius darbo ekonomikai? i biblioteka galimybes nueiti neturiu...o butinai is tu straipsniu reikia parasyti?negalima is knygu kokiu?
Atsakyti
QUOTE(anglė @ 2010 03 20, 00:08)
Mergaites, gal kas galyt pasakyti is kur gauti straipsnius darbo ekonomikai? i biblioteka galimybes nueiti neturiu...o butinai is tu straipsniu reikia parasyti?negalima is knygu kokiu?

Mums tai tik vieno straipsnio reikėjo, jei rec. rašėm ir tryjų jei refą, tai aš refui mokslų akademijos puslepiuke radau www.maleidykla.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 19 kovo 2010 - 23:49
QUOTE(ERVInga @ 2010 03 19, 19:06)
Kad žinok nervas ima, net nežinai iš ko normaliai mokytis .... Tai tą knygą griebiu tai kitą, visai man čia nepatinka...  schmoll.gif .  2 temai tai iš vis nelabai kokios informacijos yra g.gif
Jus 1-2 temos rašysit?

taip, iš 1-2 temų.
QUOTE(ERVInga @ 2010 03 19, 20:54)
O sakykit kada soc. marketingo kolis? Ne ateinantį šeštadienį? g.gif

Kad jis sakė pagalvos dėl atsiskaitymų g.gif neatsimenu doh.gif dar tik jo ir betrūko mums doh.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites gal kas turit VERSLO IVADO-verslo plana labai reiktu butu didelis aciu
remis1981@gmail.com
lauksiu kokios pagalbos
Atsakyti
merginos, gal kas žinot kur rasti mokslo darbų? (internete) 4u.gif du turiu,reik dar vieno unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 03 22, 19:10)
merginos, gal kas žinot kur rasti mokslo darbų? (internete) 4u.gif du turiu,reik dar vieno unsure.gif

Žiūrint kokia tema? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Tikiuosi priimsit ir mane i savo buri 4u.gif
Norejau paklausti, gal kuri yra rasiusi statybos profesines praktikos ataskaita. Labai reiktu pavyzdelio. 4u.gif
Atsakyti