Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(labamba @ 2010 03 05, 14:20)
joa su nusirasymu pas ji tai nelabai,mazai laiko per kolius duoda,jei atiri klausimai praktiskai turi iskart zinoti atsakyma,nes nespeji parasyti jei ilgai galvoji,mums buvo pusiau atviri pusiau testas,arba reikia dabaigti kas pradeta. 4u.gif sekmes mergaites,man is keturiu dalyku tik 1kolis,daugiau visi egzai ir darbai  blink.gif  blink.gif

g.gif g.gif
Kad ir mums trečiam kurse darbai jau pakankamai rimti, visi ND su galybe reikalavimų, tik socialinio marketingo tai vis tyli, bet manau visvien savo išreikalaus, .... doh.gif doh.gif doh.gif Dalykai šiemet įdomus, bet reikalavimai kol kas tai skamba labai bauginančiai. ax.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos gyvos. pamačiau jus čia, ir nusprendžiau prisijungti (kažkada seniai irgi bendravau, bet pamiršau visus duomenis blush2.gif )
mokausi KTU 3k vadyboj, rytoj laukia marketingas. kažkaip nelabai baugina, nes manau, kad galima iš bendro išsilavinimo nemažai ką išvesti smile.gif aišku, nežinia kaip vertins.
keista, kad dėstytojas lig šiol neįdėjo reikalavimų ND, nors žadėjo tai padaryti iki vasario galo. rašiau email'ą, atrašė, kad įdės netrukus (čia buvo antradienis). įdomu, tokie patys laiko standartai taikomi ir namų darbo pridavimui? g.gif biggrin.gif

o gal kas jau radot socialinio marketingo grupę facebook'e? nes man kažkaip nepavyksta g.gif
Atsakyti
merginos ekonomistės, gal dar yra norinčių jungtis į krūvą ir rašyt kartu "darbo ekonomika" namų darbą??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2010 03 05, 13:31)
sveikos gyvos. pamačiau jus čia, ir nusprendžiau prisijungti (kažkada seniai irgi bendravau, bet pamiršau visus duomenis  blush2.gif )
mokausi KTU 3k vadyboj, rytoj laukia marketingas. kažkaip nelabai baugina, nes manau, kad galima iš bendro išsilavinimo nemažai ką išvesti smile.gif aišku, nežinia kaip vertins.
keista, kad dėstytojas lig šiol neįdėjo reikalavimų ND, nors žadėjo tai padaryti iki vasario galo. rašiau email'ą, atrašė, kad įdės netrukus (čia buvo antradienis). įdomu, tokie patys laiko standartai taikomi ir namų darbo pridavimui?  g.gif  biggrin.gif

o gal kas jau radot socialinio marketingo grupę facebook'e? nes man kažkaip nepavyksta  g.gif

Jo ND reikia priduoti po mėnesio, o reikalavimų....
VKV tai super reikalavimai, vien tai kaip reiks tas 8 skaidres pateikti duoti 3 dokumentai doh.gif
O socialinio marketingo dėstytojo minėtos grupės ir aš neradau schmoll.gif , tik patį dėstytoją biggrin.gif
Atsakyti
galiu tik paguosti,kad 4kurse lengviau nebus doh.gif turim toki darba sugalvoti ideja ir ja igyvendinti savo imoneje doh.gif nu nusisaut galima kokie reikalavimai tam darbui atlikti. ir tik vienas kolis,visi 3 dalykai egzai is visos teorijos doh.gif nusisaut galima blink.gif
Atsakyti
mergaites,o jusu soc marketingo grupe ne cia g.gif
destytojas
nes ten jis ir atsako i klausimus tik ten 2009 metu dar like,paskaitykite gerbiami studentai ir t.t.....as kaip suprantu ten joo tie draugai yra studentai. ax.gif
o jis yra KTU grupes administratorius facebook'e
ktu facebook
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2010 03 05, 14:31)
rytoj laukia marketingas. kažkaip nelabai baugina, nes manau, kad galima iš bendro išsilavinimo nemažai ką išvesti smile.gif aišku, nežinia kaip vertins.

na atrodo nesunku, bet kad tik nebūtų taip kaip su įmonių soc.atsakomybe, atrodė lengva (galima iš gyvenimiškos patirties parašyt doh.gif ) o pasirodė, kad nėra taip paprasta schmoll.gif
Nujaučiu ir čia tą patį doh.gif biggrin.gif
sėkmės rytoj rašančioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 03 05, 21:04)
mergaites,o jusu soc marketingo grupe ne cia  g.gif
destytojas
nes ten jis ir atsako i klausimus tik ten 2009 metu dar like,paskaitykite gerbiami studentai ir t.t.....as kaip suprantu ten joo tie draugai yra studentai. ax.gif
ktu facebook

šitas, šitas bet jis minėjo kažkokią RSVG grupė, ar kažkas panašaus (tingiu žiūrėt į užrašus) ale jos facebooke nėra....
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 03 05, 21:04)
mergaites,o jusu soc marketingo grupe ne cia  g.gif
destytojas
ktu facebook

Dabar žiūriu atydžiau, kad aš jo visai kitą profilį buvau radus biggrin.gif , tai ir galvoju kaip aš ten nemačiau kad studentai rašytų cool.gif
Atsakyti
Sveikutės studentės kurios jau mokėtės makroekonomika1, gal turite kuri užsilikusių pavyzddių, kaip apskaiciuoti taupimo funkciją. Aciū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinciuka: 08 kovo 2010 - 20:11
sveikutes, gal ka turite '' N imones rizikos vertinimas '' darba.Buiciau ziauriai dekinga 4u.gif ramalione@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal kuri turite patirties iš atsiskaitymų pas R.Venckų iš Gamybos organizavimo?Ar daug reikia teorijos pas jį prirašyt ir ar reikia su visomis formulėmis?
Atsakyti