Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

merginos, kas rašėt paskutinį šeštadienį marketingo kolį gal galit pasidalint nuotaikom,info kokia nors, na ar sunku / lengva buvo ir t.t.?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 03 16, 13:41)
merginos, kas rašėt paskutinį šeštadienį marketingo kolį gal galit pasidalint nuotaikom,info kokia nors, na ar sunku / lengva buvo ir t.t.?
ačiū 4u.gif

Va klausimus tai reiktų atgamint pasedėjus prie skaidrių g.gif - kurios likusios darbe... O nuotaikos tokios - labai labai mažai laiko doh.gif . 10 atvirų klausimų, o laiko vos 15 min., nu gal po tų 15 min dar kokią 1-2 pridėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2010 03 16, 20:52)
10 atvirų klausimų, o laiko vos 15 min., nu gal po tų 15 min dar kokią 1-2 pridėjo doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif nu blyn kaip nekenciu kai taip issidirbineja is studentu schmoll.gif
o ar sukti klausimai buvo?ar konkretus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 03 17, 00:39)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nu blyn kaip nekenciu kai taip issidirbineja is studentu schmoll.gif
o ar sukti klausimai buvo?ar konkretus? unsure.gif

Tai va aš irgi galvoju - testą jau kai rašai 10 klausimų ir tai turbūt 20 min. duoda g.gif

Klausimai tai konkretus, tik kažkaip bent jau man viskas maišėsi blush2.gif . Pvz. marketingo kompleksas - išvardint ir trumpai aprašyt...Vartotojų pirkimo procedūra ar kažkas panašaus g.gif
Tai gerai kad jis vertins aukščiausiu balu geriausiai parašiusį (nebūtinai atsakęs į visus klausimus), o pagal jį ir kitus studentus.
Atsakyti
Dėl marketingo III kursui - buvo klausimas apie rinkos potencialą ir rinkos paklausą (kitiem apie rinkos talpumą), marketingo apibrėžimas, trejopos orientacijos principas, apie pozicionavimą, žemėlapį reikėjo nubraižyti, kokybinio ir kiekybinio tyrimo skirtumai. Tiek atsimenu smile.gif
O kaip merginos su idėjų generavimu? Ką renkatės: prekę ar paslaugą? Gal paslauga lengviau? Tiesiog blaškomės vis dar, o jau reiktų įpusėti...
Atsakyti
sveikos merginos. norejau paklaust gal kas nors turit apie darbuotoju motyvacijos teorijos ir ju taikymas? as visa teorija turi bet man reikia kokios nors imones analize sia tema. dovilyke@gmail.com
Atsakyti
rencė jau turim prekę, dabar reik bandyt ją prasukt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as kankinuosi su statistika, sie metai paskutiniai,todel turiu isislaikyti ta satistika, help......help, padekit kuo galit
Atsakyti
mergaites gal kuri galetu padeti.gal is pernai ar uzpernai metu kuri turi makroekonomikos namu darba, kur skaiciuojamas pusiausvyros nacionalinis produktas pagal taupymo funkcija..truputi susikrtau vidury.gal kas turi pvz ir galetu pramesti adresiuku:
indanar@gmail.com

buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2010 03 17, 06:02)
Tai va aš irgi galvoju - testą jau kai rašai 10 klausimų ir tai turbūt 20 min. duoda  g.gif

Klausimai tai konkretus, tik kažkaip bent jau man viskas maišėsi blush2.gif

nu dar taip trumpai niekad neteko rašyt g.gif
o visa informacija ir man maišosi, taip atrodo kol skaitai viskas paprasta, bet ant galo nieko neprisimeni schmoll.gif
as prisimenu kaip man buvo psichologija, skaityt buvo be proto idomu tas knygas, bet kai reikejo rasyt atsiskaitymus - norejosi verkt, nes taip viskas susimakalavo, visi tie terminai doh.gif , nu ir destytoja visiem pakele 3 balais pazymius, nes butu islaike tik vienetai doh.gif
Atsakyti
Šnd dar raštinėi taip "nudžiugino" sako, pasirenka finansus su 8,7 ir paskui eina su skolom... Pas mane 8,8 tai taip linksmai nenuteike... Nzn, bet jauciu reikes bandyt tuos finansus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertaRam @ 2010 03 17, 21:52)
Šnd dar raštinėi taip "nudžiugino" sako, pasirenka finansus su 8,7 ir paskui eina su skolom... Pas mane 8,8 tai taip linksmai nenuteike... Nzn, bet jauciu reikes bandyt tuos finansus smile.gif

nu nezinau merginos,as finansus pasirinkau su daug mazesniu vidurkiu,iskur tos skolos pas kitus tai neikertu,musu yra tik 9 grupej,jei koks atsiskaitymas is finansu ateina skolninku nemazai,daugiau nei musu grupej doh.gif niu as isvis ne LT gyvenu,nematau as nieko sunkaus schmoll.gif iskur ten skola turet,visi finansu dalykai susije su analizem,na internete yra ir pvz ir komentarai ir firmu metiniai balansai,nesugebet darbo padaryti per semestra,juk egzas buna teorija+uzdaviniai,net uzdavinius neissprendus egza islaikai,tai teorijos nesugebet pasimokyti,panagreti tai jau virsune doh.gif paskui visa rastine kalba kad su 8,7 vidurkiu su skolom varo.
Atsakyti