Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Katukė @ 2010 03 15, 22:47)
Rengia jei nori smile.gif
Aš buvau pasirengus rengti savais rūbukais lėlytę, bet paskui mane perkalbėjo biggrin.gif Ir labai dėl to džiaugiuosi. Rūbiukai švarutėliai, mažylę kas rytą aprengdavo švariais rūbukais, palikdavo ir atsargai jei kokia nelaimė nutiktų. Nieko plaut pačiai, jokių rūpesčių.
Pasiimkit tik sauskelnių ir rūbelių kuriais aprengsit kelionei namo  wub.gif
Papildyta:

Buvo ir sriubytės, bet dažniausiai tas tris paras gaudavau būtent netinkamą maitinančioms mamytėms maistą sad.gif Aš gulėjau nuo antradienio vėlaus vakaro iki penktadienio, ir meniu buvo siaubingas  blink.gif Net atėjęs vaikų gydytojas stebėdavosi pamatęs ant spintelės ką  valgau doh.gif  net kelis kart pasiteiravo: "negi čia mūsų maistas????"  unsure.gif
O balintos arbatėlės nesu net mačius  lotuliukas.gif balinausi pati smile.gif O sumuštinius su rūkyta dešra, svogūnais ir morkom gavau kelis kart per gulėjimo laiką. Pusryčiams sumuštiniai su duona ir ta pačia dešra smile.gif
Matyt nuo virtuvėje dirbančių priklauso  unsure.gif o gal kažkas maitinančių mamų maistą sumaišė su kitokiu?  g.gif Nežinau tikrai...

na maistelis tai jau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

kaip ten dabar atsiliepimai apie naktines sesutes??????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levandike: 16 kovo 2010 - 09:07
o gal galit parašyti kiek kainuoja mokama palata po gimdymo?

aš pirmąją čia gimdžiau ir likau patenkinta biggrin.gif aišku maistas žiūriu lygiai tas pats kaip ir prieš 3 metus, karšti sumuštiniai ir panašiai biggrin.gif bet čia gi smulkmena, gulėjau 2 ligoninėj, tai man pagal 2 meniu, tai Mažylyje restoranas lotuliukas.gif naktinės sesutės tai bent prieš 3 metus, iš visų pamainų 1 superinė pasitaikė biggrin.gif moteris jauna, bet savo darbą žino ir puikiai atlikinėjo 4u.gif tas daktariukas tai šiaip sau, dar žalia buvau, tai jo komentarai būdavo doh.gif doh.gif doh.gif dabar jau jam ragus aplaužyčiau už tokius komentarus cool.gif bet vistiek noriu gimdyti Mažylyje lotuliukas.gif

gal dar sąrašiuką galėtumėt įdėti ką reikia psiimti sau ir vaikučiui? jau laikas man tašes krautis cool.gif
Atsakyti
na, nežinau.. Aš bent jokių nusiskundimų nei personalu, nei maistu, nei palatomis neturiu.. Gal tik Vingilienė slogesnį įspūdį paliko (buvo vieną dieną "pavizituot" atėjus) - bet iš jos nieko kito ir nereikėjo tikėtis...

Visi kiti - super. Aišku, ko tikiesi.. ir kaip pati bendrauji. Jei pastoviai būsi nepatenkinta ar bambanti - turbūt tą patį ir gausi.. Galbūt man paprasčiau buvo - mažiau visokių klausimų turėjau, todėl ir nepasitenkinimo ar priekaištų mažiau smile.gif

Palatos yra dvi vienvientės po 50 Lt ir viena dvivietė už 100 Lt. Visose yra televizorius, virdulys, tualetas ir dušas.
Atsakyti
Sveikos,

aš pati prieš 5 metus gimdžiau Mažylyje. Dabar vėl artėja toks pat džiaugsmelis smile.gif ir renkuosi tik P. Mažylio gimdymo namus.
Na maistas tentikrai nerestoraninis, tiesa, prieš 5 m. buvo geresnis, nes teko gulėti dabar, tai truputį suprastėjęs, bet užtai personalas tai SUPER.

Štai man buvo problemų dėl kūdikėlio maitinimo, tai nepaliko vienos likimo valiai aiškintis ir eksperimentuoti, o tikrai profesionaliai ir šauniai viską išdėstė. Net davė tokias tokias specialias pvgalvelės, kurias atšaldytas patarė užsidėti po maitinimo ant išžįstos krūties, kad neskaudėtų, nekaistų ir pan. bėdų nebūtų. Ir dar, buvo kitokių problemėlių dėl krūtų, tai irgi patarė profesionaliai ir rezultatas buvo toks, kad mano mažylė patenkinta valgydavo mano pienuką, o aš buvau rami, kad galiu tai daryti.

O kalbant apie gimdymo paslaugų kainas tai nežinau, kiek teko bendrauti su kitomis būsimomis mamomis ar jau esamomis, tai visur tas pats, ypač jei nori tartis asmeniškai su konkrečęiu gyd., kad būtent jis tave prižiūrėtų.

Taip kad dabar, puikiai nusiteikusi, vėl laukiu nustatyto termino ir vėl į Mažylį thumbup.gif iš kur grįšiu su savo naujuoju mažyliu wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamyteVK: 18 kovo 2010 - 13:40
QUOTE(MamyteVK @ 2010 03 18, 15:34)
Sveikos,

aš pati prieš 5 metus gimdžiau Mažylyje. Dabar vėl artėja toks pat džiaugsmelis  smile.gif  ir renkuosi tik P. Mažylio gimdymo namus.
Na maistas tentikrai nerestoraninis, tiesa, prieš 5 m. buvo geresnis, nes teko gulėti dabar, tai truputį suprastėjęs, bet užtai personalas tai SUPER.

Štai man buvo problemų dėl kūdikėlio maitinimo, tai nepaliko vienos likimo valiai aiškintis ir eksperimentuoti, o tikrai profesionaliai ir šauniai viską išdėstė. Net davė tokias tokias specialias pvgalvelės, kurias atšaldytas patarė užsidėti po maitinimo ant išžįstos krūties, kad neskaudėtų, nekaistų ir pan. bėdų nebūtų. Ir dar, buvo kitokių problemėlių dėl krūtų, tai irgi patarė profesionaliai ir rezultatas buvo toks, kad mano mažylė patenkinta valgydavo mano pienuką, o aš buvau rami, kad galiu tai daryti.

O kalbant apie gimdymo paslaugų kainas tai nežinau, kiek teko bendrauti su kitomis būsimomis mamomis ar jau esamomis, tai visur tas pats, ypač jei nori tartis asmeniškai su konkrečęiu gyd., kad būtent jis tave prižiūrėtų.

Taip kad dabar, puikiai nusiteikusi, vėl laukiu nustatyto termino ir vėl į Mažylį  thumbup.gif  iš kur grįšiu su savo naujuoju mažyliu  wub.gif .

niekas ten tikrai nepasikeitė. Ir badu nenumirsi smile.gif
SĖKMĖS!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 03 17, 09:58)
Palatos yra dvi vienvientės po 50 Lt ir viena dvivietė už 100 Lt. Visose yra televizorius, virdulys, tualetas ir dušas.

ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 03 18, 14:26)
niekas ten tikrai nepasikeitė. Ir badu nenumirsi smile.gif
SĖKMĖS!!!  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Žinoma, kad nemirsiu...
Kuo jau kuo, bet maistu tikrai nesiskundžiu. Juk ne į pobūvį važiuoju doh.gif , tad maistas tokiu atveju tikrai ne pirmoje vietoje. Be to, iš kitų mamų girdėjau lotuliukas.gif , kad kituose gimdymo namuose daug prasčiau maitina.

Tad dar kartą - P. MAŽYLIO GN thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2010 03 16, 20:06)
o gal galit parašyti kiek kainuoja mokama palata po gimdymo?

aš pirmąją čia gimdžiau ir likau patenkinta biggrin.gif aišku maistas žiūriu lygiai tas pats kaip ir prieš 3 metus, karšti sumuštiniai ir panašiai  biggrin.gif bet čia gi smulkmena, gulėjau 2 ligoninėj, tai man pagal 2 meniu, tai Mažylyje restoranas  lotuliukas.gif naktinės sesutės tai bent prieš 3 metus, iš visų pamainų 1 superinė pasitaikė biggrin.gif moteris jauna, bet savo darbą žino ir puikiai atlikinėjo  4u.gif tas daktariukas tai šiaip sau, dar žalia buvau, tai jo komentarai būdavo  doh.gif  doh.gif  doh.gif dabar jau jam ragus aplaužyčiau už tokius komentarus  cool.gif bet vistiek noriu gimdyti Mažylyje  lotuliukas.gif

gal dar sąrašiuką galėtumėt įdėti ką reikia psiimti sau ir vaikučiui? jau laikas man tašes krautis  cool.gif

kai buvau trečiadienį - mačiau kainininką, ten parašyta kad dvivietė (tipo liuksas reikia suprast) 100lt para, vienvietė 50lt para, ten dar palatų numeriai surašyti buvo ale nepamenu

tarp kitko, aš gimdžiau 2008 pabaigoj, gulėjau 3 paras.. jokių sumuštinių nebuvo.. mistika
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2010 03 18, 19:51)
tarp kitko, aš gimdžiau 2008 pabaigoj, gulėjau 3 paras.. jokių sumuštinių nebuvo.. mistika

Aš gulėjau 2008 rugsėjį lotuliukas.gif Vadinasi mes išsigalvojam blink.gif
Man P.Mažylio GN labai patiko ir dabar gimdyt važiuosiu čia. Tik va kas atveš maitinančiai mamai ekstra atveju maisto reikia turėti smile.gif Man teko per darbo dienas gulėti, tik vakarais aplankydavo šeimyna. Nesu išranki maistui, bet kai dėl duodamo maisto pučia vaikiukui viduriukus labai liūdna verysad.gif Šį kart pasirūpinsiu maitinimu pati (jei vėl papultų karšti sumuštiniai su rūkytu servelatu, kopūstų sriuba ar svogūnais įdarytas kotletukas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katukė: 18 kovo 2010 - 18:32
QUOTE(Vilienė @ 2010 03 18, 19:51)
kai buvau trečiadienį - mačiau kainininką, ten parašyta kad dvivietė (tipo liuksas reikia suprast) 100lt para, vienvietė 50lt para, ten dar palatų numeriai surašyti buvo ale nepamenu

numeriukai tokie: 15 - su dviem lovom, kainuoja 100 Lt/parai
16 ir 17 - vienvietes, kainuoja 50 Lt/parai. Pageidaujantiems gali pastatyti sudedama lovele, tas papildomai kainuoja 20 lt (jei neklystu).
Kaip jau minejau, visos palatos turi atskira tualeto-duso kambariuka, jose yra virdulys, televizorius, vazos gelems smile.gif
Atsakyti
paskaiciau ka kalbat apie maista Mazyly,nu nezinau,as gimdziau pries 1,5men ,o pirma savo maziu 2007m,nu ir abu kartus man guulint ten ne karto negavau valgyt sumustiniu su svogunais ir rukytom desrom tikrai schmoll.gif nezinau gal kazkam pasitaike....
Atsakyti
QUOTE(erika_jaz @ 2010 03 19, 13:41)
paskaiciau ka kalbat apie maista Mazyly,nu nezinau,as gimdziau pries 1,5men ,o pirma savo maziu 2007m,nu ir abu kartus man guulint ten ne karto negavau valgyt sumustiniu su svogunais ir rukytom desrom tikrai schmoll.gif nezinau gal kazkam pasitaike....

matyt savaitės dienos nesutapo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes tikrai karšti sumuštiniai būna lotuliukas.gif
Atsakyti