QUOTE(<Tita> @ 2010 03 15, 14:18)
Merginos parasykit ar leliukus vis dar rengia ligonines rubais, gimdziau prieš 6m tai, gal kas pasikeite, nzn ka cia reik veztis
Rengia jei nori

Aš buvau pasirengus rengti savais rūbukais lėlytę, bet paskui mane perkalbėjo

Ir labai dėl to džiaugiuosi. Rūbiukai švarutėliai, mažylę kas rytą aprengdavo švariais rūbukais, palikdavo ir atsargai jei kokia nelaimė nutiktų. Nieko plaut pačiai, jokių rūpesčių.
Pasiimkit tik sauskelnių ir rūbelių kuriais aprengsit kelionei namo
Papildyta:
QUOTE(opa-opa @ 2010 03 15, 13:48)
na, tiesą pasakius negaliu patikėt tuo, ką skaitau
grįžau iš Mažylio GN šeštadienį, praleidau ten pilnas tris paras ir nei kopūstų sriubos, nei karštų sumuštinių neteko valgyt... Galiu aprašyt meniu: pusryčiams kokia nors skysta košė, sumuštinis ir balinta kava, pietums liesa sriuba (dažniausiai pieniška ar buliono imitacija) bei kotletas su bulvių koše, vakarienei - balta kruopų sriuba.. šiokią tokią abejonę gali sukelti tai, kad vieną dieną prie sumuštinio buvo rūkytos mėsos griežinėlis..
Buvo ir sriubytės, bet dažniausiai tas tris paras gaudavau būtent netinkamą maitinančioms mamytėms maistą

Aš gulėjau nuo antradienio vėlaus vakaro iki penktadienio, ir meniu buvo siaubingas

Net atėjęs vaikų gydytojas stebėdavosi pamatęs ant spintelės ką valgau

net kelis kart pasiteiravo: "negi čia mūsų maistas????"
O balintos arbatėlės nesu net mačius

balinausi pati

O sumuštinius su rūkyta dešra, svogūnais ir morkom gavau kelis kart per gulėjimo laiką. Pusryčiams sumuštiniai su duona ir ta pačia dešra

Matyt nuo virtuvėje dirbančių priklauso

o gal kažkas maitinančių mamų maistą sumaišė su kitokiu?

Nežinau tikrai...