Sveikutes, su pavasariska svente
QUOTE(Dūšia @ 2010 03 23, 10:57)
Lauksiu atsiliepimų, bet didžiulė tikimybė, kad aš pirma ten pakliūsiu, mums jau 40 savaitė kapsi
Na, tikriausiai jau supuoji savo atzalele?

Kaip viskas praejo?
QUOTE(braaskytea @ 2010 03 23, 12:05)
O kaip cia su epiduriu?

Kokia kaina ar apie 50lt ar 200lt kazkurioj temukej skaiciau?
as pries 2.5 metu gimdziau, tai 200 Lt epiduras kainavo...
QUOTE(sandrute37 @ 2010 03 23, 21:02)
na mazyli epidura 200 lt.,kai jau buni gimdykloj tai ateina ir paklausia ar reikes.
Braskytea, manau, kad jie ten tik su savo epiduru daro... As kai uzklausiau, tai sake tikrai nesinesti, viskas vietoje
QUOTE(giedjute @ 2010 03 27, 22:32)
Epidūro tiksli kaina yra
255 Lt. Jei po gimdymo galvojat, kad lėliukas miegos ne kartu su jumis, o kur palatose yra lėliukam lovytėse, siūlyčiau pasiimti iš namų kokį pataliuką ar pleduką. Po gimdymo ligoninėj gulėjau 6 dienas, miegojau kartu su savo kūdikėliu, o kai norėjau vieną dienelę, kad miegotų atskirai, akušerė pasiūlė kokį chalatą uždėti, nes lėliukas buvo susuktas tik į ligoninės pataliuką,tiksliau sulankstytą užvalkalą. Dieną kai nemiegodavau šalia, turėdavau apkloti dar perlenktu savo patalu, kad leliukas nesušaltų, nors palatose ir šilta.
Na va, jau 255 Lt.. O mano vaikas tikrai nesusalo, nors gimdziau rudeni. Nebent jau dabar bus isjungtas sildymas,t ada gal kiek vesiau. Bet ten kiek pamenu, man net karsta budavo...
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 04 02, 15:41)
Buvau kažkada pas Jackonienę, bet ji man pasirodė gruboka, su jos sesele susipykau, nes jei ne nėščia nėra reikalo tau skirti dėmesio.. rekordinis laikas buvo apsilankymui pas gyditoje 5 min. net nieko paklaust nespėjau tepinėli paimė ir čiuošk maždaug.. Nesupratau kodėl, gal kad nieko nedaviau..
(gal kuri skaičiavotės kiek reikia turėti pinigų visiems mokesčiams ir kyšiams norint sulaukti leliuko?)
Na, as lankausi pas Jackokiene. Maladec moterele ji man, be jokiu ten blevyzgu ir dantu uzkalbejimu. man patinka

As pas ja visada trumpai uztrunku, nes tfutfutfu viskas ok.O jei kas neaisku, tai drasiai klausiu ir visada atsako. O del "kysiu", tai nieko jau nenesiau ir nenesiu, susimokejau 135 lt uz prirasyma i iskaita ir gal 140 lt dar isleidziant i dekreta reikejo. Jei tarsiuos, tai kiek zinau, i kasa reik moket 600 lt, o tada dar atskirai gi duodama gyd, tai kiek girdejau, 400 dar duodama siais laikais, o jei dar epiduras 255, jei dar mokama palata (50 lt para), tai ir susidaro...

As imsiu palata tai tikrai, jei bus. O visa kita bus matyt