Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Katukė @ 2010 03 25, 14:16)
ax.gif Juk ne apie rūpinimasi rašau  tongue.gif Aš ir taip 2 paras be miego buvau iki gimdymo, o kol gulėjau GN taip ir nepamiegojau nei dieną (dėl tokio didelio rūpesčio) nei naktį (dėl savo mažiukės).  rolleyes.gif
Man per daug vaikščiojimų buvo po 15 personalo vizitų per dieną man yra per daug  doh.gif Na nors ateitų vienas paskui kitą, bet ne, praeis pusvalandis - tada kitas, tas išėjo - tada po pusvalandžio vėl kitas. Tikrai buvau be miego ir aš ir dukrytė  unsure.gif Aš šiaip nemėgstanti judesio esu, man smagiau ramybė  blush2.gif
Tikėkimės dabar bus kitaip  biggrin.gif

pas mane tai beveik nejo.. Is pradziu issiaiskinom,kad as neturiu klausimu, su treciu vaiku man viskas aisku ir as viska moku lotuliukas.gif , tai turejau visiska ramybe. thumbup.gif
Ateidavo tik ginekologe atikrint, ar viskas gerai su ta mano gimda ir kasdien vaiku personalas vizituot. Ir viskas. Na, dar vakare pasikeitus pamainai kartais kas nors nosi ikisdavo..
Atsakyti
vizitai tai pamenu būdavo dažni cool.gif bet ką jau padarysi, jei niekas neis tai vėl bus blogai ... tenka pakentėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 25 kovo 2010 - 13:01
sveikutes visos brangiosios busimos ir esamos mamytes rolleyes.gif kaip suprantu jusu tarpe esu jauna smile.gif kadangi mums dar tik 12savaiteliu. nestuke.gif pasiskaiciau visas jusu temas apie GN Mazyli ir kaip ten bebutu esu patenkinta.pati esu nevietine is rokiskio, cia manimi beveik nesirupina nieks nei tyrimu kraujo nei nuotraukeliu nei patarymu - nieko, tad drauge patare i mazyli uzsiregistruoti,nes noriu geros prieziuros mazyliui, geru ranku ir kad juo rupintusi nes rokiskio poliklinikos abejingumu esu sokiruota.Tad pasiskambinau i mazyli pasipasakojau situacija ir mane uzrase ten lankytis pas daktare Mackeviciene. 29d. vykstu i kauna su ja i pirma susitikima. gal zinote kaika apie ja? nes jos pavardes neteko girdeti jusu diskusijose. blush2.gif visoms sekmes ir iki kyto susirasymo mirksiukas.gif
Atsakyti
ir dar mane labai domina Panaviciene, gal teko kam su ja susidurti. nes taip perskaicius visas temas jos neaptikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliene @ 2010 03 26, 11:41)
sveikutes visos brangiosios busimos ir esamos mamytes  rolleyes.gif kaip suprantu jusu tarpe esu jauna  smile.gif  kadangi mums dar tik 12savaiteliu.  nestuke.gif    pasiskaiciau visas jusu temas apie GN Mazyli ir kaip ten bebutu esu patenkinta.pati esu nevietine is rokiskio, cia manimi beveik nesirupina nieks nei tyrimu kraujo nei nuotraukeliu nei patarymu - nieko, tad drauge patare i mazyli uzsiregistruoti,nes noriu geros prieziuros mazyliui, geru ranku ir kad juo rupintusi nes rokiskio poliklinikos abejingumu esu sokiruota.Tad pasiskambinau i mazyli pasipasakojau situacija ir mane uzrase ten lankytis pas daktare Mackeviciene. 29d. vykstu i kauna su ja i pirma susitikima. gal zinote kaika apie ja? nes jos pavardes neteko girdeti jusu diskusijose.  blush2.gif    visoms sekmes ir iki kyto susirasymo  mirksiukas.gif

apie R.Mackevičienę tikrai yra tema prie daktarų
Atsakyti
Epidūro tiksli kaina yra 255 Lt. Jei po gimdymo galvojat, kad lėliukas miegos ne kartu su jumis, o kur palatose yra lėliukam lovytėse, siūlyčiau pasiimti iš namų kokį pataliuką ar pleduką. Po gimdymo ligoninėj gulėjau 6 dienas, miegojau kartu su savo kūdikėliu, o kai norėjau vieną dienelę, kad miegotų atskirai, akušerė pasiūlė kokį chalatą uždėti, nes lėliukas buvo susuktas tik į ligoninės pataliuką,tiksliau sulankstytą užvalkalą. Dieną kai nemiegodavau šalia, turėdavau apkloti dar perlenktu savo patalu, kad leliukas nesušaltų, nors palatose ir šilta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedjute: 27 kovo 2010 - 22:35
QUOTE(lapeliene @ 2010 03 26, 12:22)
ir dar mane labai domina Panaviciene, gal teko kam su ja susidurti. nes taip perskaicius visas temas jos neaptikau  smile.gif

Tikriausiai Apanavičienė smile.gif Apie ja irgi yra atskira tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliene @ 2010 03 26, 11:41)
sveikutes visos brangiosios busimos ir esamos mamytes  rolleyes.gif kaip suprantu jusu tarpe esu jauna  smile.gif  kadangi mums dar tik 12savaiteliu.  nestuke.gif    pasiskaiciau visas jusu temas apie GN Mazyli ir kaip ten bebutu esu patenkinta.pati esu nevietine is rokiskio, cia manimi beveik nesirupina nieks nei tyrimu kraujo nei nuotraukeliu nei patarymu - nieko, tad drauge patare i mazyli uzsiregistruoti,nes noriu geros prieziuros mazyliui, geru ranku ir kad juo rupintusi nes rokiskio poliklinikos abejingumu esu sokiruota.Tad pasiskambinau i mazyli pasipasakojau situacija ir mane uzrase ten lankytis pas daktare Mackeviciene. 29d. vykstu i kauna su ja i pirma susitikima. gal zinote kaika apie ja? nes jos pavardes neteko girdeti jusu diskusijose.  blush2.gif    visoms sekmes ir iki kyto susirasymo  mirksiukas.gif

pabandyk paskaitineti temoje apie sia gydytoja (gimdymas>kaunas>Gyd. R. Mackevičienė, Mažylio GN).
As ja tik macius Mazylyje, praeinant. Tai zinau, kad jauna ir tamsiaplauke ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levandike: 31 kovo 2010 - 12:44
Sveikos mamytės esamos ir būsimos. Noriu lankytis mažylije, kolkas dar nesilaukiu, bet norime pradėti planuoti leliuka.. Tiesiog norėčiau apsilankyti profilaktiškai ar viskas gerai, pasidaryti tyrimus, pastiprinti organizma, kad galėtu vaisius vystytis be problemų.. na bet aišku visko nenumatysi.
Tiesiog noriu kolkas pasidaryti tyrimus, o paskiau jau planuoti leliuka blush2.gif Noriu Jūsų patarimo pas kurią gyditoją lankytis, kokia pasirinkti??..
Buvau kažkada pas Jackonienę, bet ji man pasirodė gruboka, su jos sesele susipykau, nes jei ne nėščia nėra reikalo tau skirti dėmesio.. rekordinis laikas buvo apsilankymui pas gyditoje 5 min. net nieko paklaust nespėjau tepinėli paimė ir čiuošk maždaug.. Nesupratau kodėl, gal kad nieko nedaviau..
Bet negi kiekviena karta einant reikia neštis pinigus???
Labai lauksiu Jūsų patarimų pas kokia gydytoja lankytis? ax.gif
(gal kuri skaičiavotės kiek reikia turėti pinigų visiems mokesčiams ir kyšiams norint sulaukti leliuko?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilcinsk: 02 balandžio 2010 - 15:43
Kai planavome antra leliuka, visus tyrimus pasidariau savo poliklinikoje, o kai jau pastojau nusprendziau, kad gimdysiu Mazylyje, tai ten tik tada pradejau lankytis, bet kai atejau 8 savaiciu, kad isitikint ar viskas gerai, tai prieme padare echo, pasake, kad laukiuosi ir tik tada pasake kokius tyrimus pasidaryt ir sugryzt 12 savaite, kai jau gales i iskaita traukti. Tai pirmas vizitas irgi uztruko max 10 min. O ir visi kiti apsilankymas uztrukdavo, kad pora valandu lauki uz duru, o viduje max 10 min mirksiukas.gif Besilaukiant nedaviau niekam jokiu kysiu, tik susimokedavau uz tyrimus ir uz lankymasi moteru konsultacijoj
Atsakyti
Sveikutes, su pavasariska svente 4u.gif
QUOTE(Dūšia @ 2010 03 23, 10:57)
Lauksiu atsiliepimų, bet didžiulė tikimybė, kad aš pirma ten pakliūsiu, mums jau 40 savaitė kapsi 

Na, tikriausiai jau supuoji savo atzalele? bigsmile.gif Kaip viskas praejo? 4u.gif

QUOTE(braaskytea @ 2010 03 23, 12:05)
O kaip cia su epiduriu?  g.gif  Kokia kaina ar apie 50lt ar 200lt kazkurioj temukej  skaiciau?  blink.gif

as pries 2.5 metu gimdziau, tai 200 Lt epiduras kainavo...
QUOTE(sandrute37 @ 2010 03 23, 21:02)
na mazyli epidura 200 lt.,kai jau buni gimdykloj tai ateina ir paklausia ar reikes.

Braskytea, manau, kad jie ten tik su savo epiduru daro... As kai uzklausiau, tai sake tikrai nesinesti, viskas vietoje g.gif

QUOTE(giedjute @ 2010 03 27, 22:32)
Epidūro tiksli kaina yra 255 Lt. Jei po gimdymo galvojat, kad lėliukas miegos ne kartu su jumis, o kur palatose yra lėliukam lovytėse, siūlyčiau pasiimti iš namų kokį pataliuką ar pleduką. Po gimdymo ligoninėj gulėjau 6 dienas, miegojau kartu su savo kūdikėliu,  o kai norėjau vieną dienelę, kad miegotų atskirai, akušerė pasiūlė kokį chalatą uždėti, nes lėliukas buvo susuktas tik į ligoninės pataliuką,tiksliau  sulankstytą užvalkalą. Dieną kai nemiegodavau šalia, turėdavau apkloti dar perlenktu savo patalu, kad leliukas nesušaltų, nors palatose ir šilta.

Na va, jau 255 Lt.. O mano vaikas tikrai nesusalo, nors gimdziau rudeni. Nebent jau dabar bus isjungtas sildymas,t ada gal kiek vesiau. Bet ten kiek pamenu, man net karsta budavo...
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 04 02, 15:41)
Buvau kažkada pas Jackonienę, bet ji man pasirodė gruboka, su jos sesele susipykau, nes jei ne nėščia nėra reikalo tau skirti dėmesio.. rekordinis laikas buvo apsilankymui pas gyditoje 5 min. net nieko paklaust nespėjau tepinėli paimė ir čiuošk maždaug.. Nesupratau kodėl, gal kad nieko nedaviau..
(gal kuri skaičiavotės kiek reikia turėti pinigų visiems mokesčiams ir kyšiams norint sulaukti leliuko?)

Na, as lankausi pas Jackokiene. Maladec moterele ji man, be jokiu ten blevyzgu ir dantu uzkalbejimu. man patinka thumbup.gif As pas ja visada trumpai uztrunku, nes tfutfutfu viskas ok.O jei kas neaisku, tai drasiai klausiu ir visada atsako. O del "kysiu", tai nieko jau nenesiau ir nenesiu, susimokejau 135 lt uz prirasyma i iskaita ir gal 140 lt dar isleidziant i dekreta reikejo. Jei tarsiuos, tai kiek zinau, i kasa reik moket 600 lt, o tada dar atskirai gi duodama gyd, tai kiek girdejau, 400 dar duodama siais laikais, o jei dar epiduras 255, jei dar mokama palata (50 lt para), tai ir susidaro... unsure.gif As imsiu palata tai tikrai, jei bus. O visa kita bus matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2010 04 05, 16:09)
Jei tarsiuos, tai kiek zinau, i kasa reik moket 600 lt, o tada dar atskirai gi duodama gyd, tai kiek girdejau, 400 dar duodama siais laikais, o jei dar epiduras 255, jei dar mokama palata (50 lt para), tai ir susidaro... unsure.gif As imsiu palata tai tikrai, jei bus. O visa kita bus matyt  ax.gif

Į kasą reikia mokėti, jei gydytojas per gimdymą būna ne jo darbo metu, t.y. jei atvažiuos iš namų
Atsakyti