Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(wioletine @ 2010 04 11, 19:17)
sveikinimai visu pirma  4u.gif
o antra, tai klausimas smile.gif sakai tik keli rubeliai praverte, o jei nori savus deti, leidzia???

Mažylio paskaitėlėj sakė, kad geriau rengti jų drabužėliais (nes jie sterilizuoti iš autoklavo), bet jei mamos nori savo tai tada gali savo, nedraudžia, tik prašo kad jei nusprendi rengti savais, tai 100 proc. ir rengi savais, jų neprašai, nes jiems ten susimaišo, trūksta, neatrenka ir panašiai 4u.gif rodė jų drabužėlius, tai visai normalūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 12 balandžio 2010 - 07:57
QUOTE(Nikoleta @ 2010 04 12, 09:57)
Mažylio paskaitėlėj sakė, kad geriau rengti jų drabužėliais (nes jie sterilizuoti iš autoklavo), bet jei mamos nori savo tai tada gali savo, nedraudžia, tik prašo kad jei nusprendi rengti savais, tai 100 proc. ir rengi savais, jų neprašai, nes jiems ten susimaišo, trūksta, neatrenka ir panašiai  4u.gif rodė jų drabužėlius, tai visai normalūs  4u.gif

Tikrai normalūs jų rūbeliai, o ir rūpesčių su išteptais mažiau.
Atsakyti
4u.gif sveikos mamytes, as esu is Palangos ,mums jau 37 savaites...siaip mano tevai gyvena kaune,tai noriu gimdyti mazylyje...noreciau susitarti su gyd,bet nenusprendziu pas kuria... kazink ar man butina registruotis i stacionara, nes zadu atvykti 38 savaiciu...gal kas taretes su kokia gyd. ir turit tel?? i Az parasytumet, ar taip imanoma ax.gif
Atsakyti
As pirma mergaite gimdziau pries tris su puse metu Mazylyje o dabar pries keturis menesius gimdziau ten ir sunu.... Esu labai patenkinta siaip gimdymo namais 4u.gif Ir trecia gimdyciau tik cia.
Atsakyti
Labas nestuke.gif
noriu Jusu paklausti gal ka esat girdeje apie mazylio gyd Karaliene? Noriu visai pas ja lankytis nestumo metu. Foruma apie ja skaiciau, pasirode, kad tikrai gera gyd. Bet va jei kas dar turit ka apie ja pasakyti - lauksiu Jus atsiliepimu smile.gif ir jei nesunku - kurios ten tos dvi gyd tokios jau nemalonios ir kuriu vengti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuginta33 @ 2010 04 12, 07:45)
Net nezinau,turejau savu,bet nedejau.Kieikviena ryta atedavo kudikiu sesute,apiprausdavo ir perrengdavo svariais,o savus issitraukiau tik vaziuojant namo.Ir ju rubeliai nera baisus tarybiniai  biggrin.gif

geras, net ir paciai rengti nereikia lotuliukas.gif cia kaip sakant "viskas iskaiciuota" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauxyte @ 2010 04 12, 17:38)
As pirma mergaite gimdziau pries tris su puse metu Mazylyje o dabar pries keturis menesius gimdziau ten ir sunu.... Esu labai patenkinta siaip gimdymo namais  4u.gif  Ir trecia gimdyciau tik cia.

Jums pasiseke. Po pirmojo vaikelio gimdymo ir as taip kalbejau. O stai po antrojo gimdymo ten as vos nepraradau zmonos del siu gimdymo namu gydytoju kaltes. Trumpai: cezaro op. metu inese infekcija, antrosios operacijos metu "pamirso" ir uzsiuvo skarele. Kol visai tai paaiskejo, po daugybes tyrimu ir kraujo perpylimu kankinosi mano moteris nezmoniskai. Zemai lenkiu galva pries Kliniku gydytojus, ypatingai pries AA gyd. Butrimaviciu, istraukusi zmona is ano pasaulio tiesiogine ta zodzio prasme.
Negana to, traukdami mano leliuką Mažylio šundaktariai sulaužė jam rankytę. bash.gif
Atsakyti
Sveiki,

prieš keletą dienų Mažylyje gimdžiau savo antąjį vaikelį.
Kaip ir pirmą kartą likau patenkinta Mažylio personalu, rūpesčiu ir priežiūra 4u.gif .

Beje, galiu pasakyti, kad ir maistas man ten visai patiko. Jie turi kelis meniu ir duoda atskirai toms, kurios dar nėštukės, gimdė natūraliai ar buvo atliktas Cezario pjūvis. Išgulėjau ten 6 paras ir keptų sumuštinių, kaip čia buvo prieš tai diskutuojama, tikrai nedavė tongue.gif .

Tad dėkui visiems gyd. Martinkienei ir jai asistavusiems gyd., anesteziologei, akušerėms ir likusiam personalui.

Beje, dar "krūva" pagyrų ir Mažylio Moterų konsultacijoje dirbančioms darbuotojoms. Ypač Rasai, ji SUPERINĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai sveikinu visas jau susilaukusias savo mazuleliu 4u.gif 4u.gif As jau ir neuzilgo zadu gimdyti situose GN todel norejau dar karta pasitikslinti, kaip su tais pinigeliais. Jei tariesi su gyd, o tau planuojamas CP tai jau oficialiai mokesi ne 580, o 1300 ir dar 255 uz epidura? o jei gimdot naturaliai ir is pradziu nenorit to epiduro, bet gimdymo eigoje vistiek jo prireikia tai ir reik moket tokia suma? as kiek suprantu tai tokie dalykai turetu but nemokami.paaiskinkit, nes galva jau sukasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(regi1 @ 2010 04 19, 11:55)
Labai sveikinu visas jau susilaukusias savo mazuleliu  4u.gif  4u.gif As jau ir neuzilgo zadu gimdyti situose GN todel norejau dar karta pasitikslinti, kaip su tais pinigeliais. Jei tariesi su gyd, o tau planuojamas CP tai jau oficialiai mokesi ne 580, o 1300 ir dar 255 uz epidura? o jei gimdot naturaliai ir is pradziu nenorit to epiduro, bet gimdymo eigoje vistiek jo prireikia tai ir reik moket tokia suma? as kiek suprantu tai tokie dalykai turetu but nemokami.paaiskinkit, nes galva jau sukasi  blush2.gif

Bent per kursus minejo kad jei yra butinybe (o tai psrendzia patys gydytojai ) tai epiduras nekainuoja, jis kainuojai jei tik pats pageidauju nesant medicininiam butinumui.
Atsakyti
Na ką gi, pagimdžiau savo sūnaitėlį kovo gale Mažylyje - esu nerealiai patenkinta, palyginus su pirmuoju gimdymo, tiksliau personalo elgesiu gimdymo metu ir po jo - kaip diena ir naktis. Pirmą gimdžiau KKGN. Gimdžiau visiškai natūraliai, nieks nesikišo, nelandžiojo, tik vėliau prireikė operacijos - placenta niekaip neatsidalino - tai jokių nusiskundimų.
Važiavom nesitarę, pasikeitė per tą laiką ir pamaina, bet visi medikai buvo superiniai - dėmesingi, šilti, žmogiški ir palaikantys: nuo slaugių iki ginekologų. Ypač ačiū gyd. Borkiui, Goberiui ir su juo dirbusiai akušerei , gaila dabar nepamenu pavardės... Vienintelis nepajudinamas apatijos kalnas - neonatologas Alius lotuliukas.gif , nu bet tai tik šaukštas deguto ax.gif
Atsakyti
sveikinam Dūšia sekmingai sulaukus leliuko 4u.gif labai smagu girdeti tokius gerus atsiliepimus. Tikiuosi ir musu apsilankymas mazylyje bus toks sklandus. Beja norejau paklaust,ar reikia gimdymui veztis atskirai gumines tapkes ir vyrui i gimdykla reikia kokio atskiro apavo ar rubu? Kazkur skaiciau kad reikia gumines tapkes sau ir vyrui tureti, ar tiesa?
Atsakyti