Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(regi1 @ 2010 04 20, 18:39)
Beja norejau paklaust,ar reikia gimdymui veztis atskirai gumines tapkes ir vyrui i gimdykla reikia kokio atskiro apavo ar rubu? Kazkur skaiciau kad reikia gumines tapkes sau ir vyrui tureti, ar tiesa?

gumines rekomenduoja, jei kokia nelaimė, kad paskui išsivalytų ax.gif
Mažylyje nestuke.gif viską duoda, reikia tik šlepečių. Vyrui galima pirkti jų aprangą 11lt lyg, bet ji man labai jau sintetinė pasirodė tai iš anksto buvau įdėjusi treningines kelnes ir maikutę, nes tikrai šilta gimdykloje. Ir be abejo vyrui tapkes, patogiau wink.gif
Atsakyti
Svekinu jau sulaukusias savo mažylių ir dar laukiančias.Aš abu kleckiukus gimdžiau Mažylyje,ir tikrai tik pagirt galiu personalą.Noriu išsakyt savo mintį apie atsidėkojimą-gimdykloje su akušere įsikalbėjom apie aplinką(aš gimdžiau pirmąjį gegužę,o dabar spalį mergytę)-gal kas atkreipėt dėmesį kad balkonai papuošti gėlių kompozicijom,o ir visur žydi,gražu aplink(čia ,aišku,kai sezonas smile.gif ).Tai vat-visu tuo rūpinasi kelios moterėlės,pagrinde akušerė Sigita,o augaliukus perkasi pačios,iš savo kišenės,kartais atsidėkodama kokia gimdyvė atneša vazonėlį su gėlyte,tai įkomponuoja,ligoninė lėšų tam neskiria.O labai malonu kai aplinka graži.Tai,sakau-gal imkim ir atsidėkokim augaliukais,kurie džiugins akį,jei ne mums tai kitoms mamytėms.Aš tikrai nuvešiu padėkliuką plenciukų kad augtų ir puoštų mirksiukas.gif biggrin.gif Manau įvertins ir persinalas ir pacientai.Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(regi1 @ 2010 04 20, 18:39)
sveikinam Dūšia sekmingai sulaukus leliuko 4u.gif labai smagu girdeti tokius gerus atsiliepimus. Tikiuosi ir musu apsilankymas mazylyje bus toks sklandus. Beja norejau paklaust,ar reikia gimdymui veztis atskirai gumines tapkes ir vyrui i gimdykla reikia kokio atskiro apavo ar rubu? Kazkur skaiciau kad reikia gumines tapkes sau ir vyrui tureti, ar tiesa?

šlepečių reikia, abiem, mes crocsus vežėmės, o vyrui drabužių neturėjom, tai teko jų vienkartinę pižamą pirkt - tokia ant kitų drabužių užsivelkama (kaip medikų drabužiai lotuliukas.gif ), 14 LT, jei dar gerai pamenu lotuliukas.gif
Papildyta:
Dėkui už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
as pirmaji vilniuje gimdziau,ten privaloma buvo ale "daktarelio" apranga vyrui. tai kai pagimdziau, nusifotkinom gimdykloje, vyras su ta apranga smile.gif tai sunus ziuredamas ta nuotrauka visada sako - kai as gimiau, mano tetis buvo daktarelis lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu visoms uz atsakymus, tai reiks i krepsi dar ir gumines tapkes isimesti smile.gif ,o ta nuotrauka su daktarelio rubais, tai gera mintis 4u.gif jauciu labai idomi gavos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidulka 30 @ 2010 04 21, 14:46)
Tai,sakau-gal imkim ir atsidėkokim augaliukais,kurie džiugins akį,jei ne mums tai kitoms mamytėms.Aš tikrai nuvešiu padėkliuką plenciukų kad augtų ir puoštų  mirksiukas.gif  biggrin.gif Manau įvertins ir persinalas ir pacientai.Kaip manot?

Mintis manau tikrai labai grazi. thumbup.gif Tikiu, kad ir toms moterims, kurios rupinasi tais augaliukais tikrai smagu matyt, kad kazkas tai tikrai vertina smile.gif , o ir mamytems busimoms grazu, kai aplink gelytes auga. Tikrai galima prie tokio personalo darbo prisidet.
Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2010 04 21, 17:44)
as pirmaji vilniuje gimdziau,ten privaloma buvo ale "daktarelio" apranga vyrui. tai kai pagimdziau, nusifotkinom gimdykloje, vyras su ta apranga smile.gif tai  sunus ziuredamas ta nuotrauka visada sako - kai as gimiau, mano tetis buvo daktarelis  lotuliukas.gif

nu ir kodėl ašei pamiršau - tą pačią mitį turėjau... et narkozė visai galvą išventiliavo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as apie fotosesijas irgi nemasciau smile.gif , tuo uzsiminejo vyras.
Atsakyti
jauciu iskart po gimdymo nelabai iseina apie tokius dalykus mastyti g.gif bent mintis tapie tokia foto tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal galite kas neseniai gimdėte Mažyly pasakyti, ar reikia ten vežtis epidūro rinkinėlį? ar galima ten nusipirkti tiesiog tą paslaugą - all included? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2010 04 22, 15:24)
Gal galite kas neseniai gimdėte Mažyly pasakyti, ar reikia ten vežtis epidūro rinkinėlį? ar galima ten nusipirkti tiesiog tą paslaugą - all included? Ačiū.

Galima įsigyt, bet kaina 250 lt, o ar savo galima nežinau. Gal kuri pas Kapūstienę gimdėt? Kiek dabar kainuoja gimdymas pas ją (jei galit į AŽ)
Atsakyti
QUOTE(vaidulka 30 @ 2010 04 21, 13:46)
Svekinu jau sulaukusias savo mažylių ir dar laukiančias.Aš abu kleckiukus gimdžiau Mažylyje,ir tikrai tik pagirt galiu personalą.Noriu išsakyt savo mintį apie atsidėkojimą-gimdykloje su akušere įsikalbėjom apie aplinką(aš gimdžiau pirmąjį gegužę,o dabar spalį mergytę)-gal kas atkreipėt dėmesį kad balkonai papuošti gėlių kompozicijom,o ir visur žydi,gražu aplink(čia ,aišku,kai sezonas  smile.gif ).Tai vat-visu tuo rūpinasi kelios moterėlės,pagrinde akušerė Sigita,o augaliukus perkasi pačios,iš savo kišenės,kartais atsidėkodama kokia gimdyvė atneša vazonėlį su gėlyte,tai įkomponuoja,ligoninė lėšų tam neskiria.O labai malonu kai aplinka graži.Tai,sakau-gal imkim ir atsidėkokim augaliukais,kurie džiugins akį,jei ne mums tai kitoms mamytėms.Aš tikrai nuvešiu padėkliuką plenciukų kad augtų ir puoštų  mirksiukas.gif  biggrin.gif Manau įvertins ir persinalas ir pacientai.Kaip manot?

LAbai šauni mintis dėl gėlyčių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2010 04 22, 15:24)

savo tai nea schmoll.gif negalima...bet uztat galima ju uz 250 biggrin.gif
Atsakyti