Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(pilkoji28 @ 2010 06 06, 18:00)
Pernešiojau tris dienas, bet ilgiau neleido, man net vandenų nepriėjo nuleist, kaklelis uždaras ir kietas buvo, be to lelius nemenkas buvo ir aukštai kabėjo  doh.gif teko daryt cp, bet operacija laai gerai pasisekė. Kai aš gimdžiau tai tą dieną tik trys leliai gimė, o kitą dieną 10, palatos pilnos buvo, gerai, kad mokamą gavau, tai ramiai su vyru ir lelium pagyvenom  thumbup.gif
labai panasi ir mano situacija, bet as kazkaip isstenejau per vargus smile.gif dziaugiuosi, kad tau viskas gerai praejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2010 06 06, 12:25)
taitu papuolei ant bumo? smile.gif  nes sake, kad dvi praeitas savaites buvo "dushna", vien diena net 10 gimde smile.gif  zinau, apie sutku irgi girdejau, kad geras thumbup.gif

taip taip, as papuolau ant to bumo.mes atvaziavom nakti is sestadieni i sekmadieni pirmi, po musu uz 10min dar viena gimdyve, o ryte jau buvo 7gimdyves.tai girdejau kai sake, kad dar tik ryts, o jau tiek gimdyviu...beto, buvo sekmadienis, ir gydytoju neperdaugiausia,bet viskas praejo puikiai thumbup.gif

QUOTE(wioletine @ 2010 06 06, 14:28)
ech, sekasi zmonem smile.gif be susitarimo ir toks geras daktaras.
Papildyta:
ogo, tai gimdimo namai uzgrusti buvo.

ziauriai dziaugiames, kad mums taip pasiseke. Jau kaip as pas ji norejau gimdyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintareeee: 06 birželio 2010 - 17:38
As pirma karta gimdziau irgi siuose GN. visai patiko, uz 2 men vel reiks vaziuot gimdyt, tik si kart noreciau susitart, tik nezinau kaip??? gal galit kas patart pas kokia ten gydytoja gimdyt? ir kaip susitare?
Atsakyti
QUOTE(Ievutes_mama @ 2010 06 08, 12:33)
As pirma karta gimdziau irgi siuose GN. visai patiko, uz 2 men vel reiks vaziuot gimdyt, tik si kart noreciau susitart, tik nezinau kaip??? gal galit kas patart pas kokia ten gydytoja gimdyt? ir kaip susitare?

as tariausi per pazistama, bet drauges kiek sake, nuejo i mazyli, susirado norima gydytoja ir susitare, problemu nera, galima konsultacijoj pagauti juos, nueik, paziurek kada kas budi ir tiek, o pas ka gimdyti, sunku patarti, cia visos ir drauge mano sutku labai giria ir kapustiene, daugiau apie kitus nieko nezinau, zinau tik, kas nelabai kompetetingi ir yra tokiu, kurie atsisako is viso, tipo pas mus visi geri, pas ka papulsi, pas ta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2010 06 06, 13:25)
taitu papuolei ant bumo? smile.gif  nes sake, kad dvi praeitas savaites buvo "dushna", vien diena net 10 gimde smile.gif  zinau, apie sutku irgi girdejau, kad geras thumbup.gif

superinis gydytojas tas Sutkus pas ji gimdziau ir todel kad viskas taip sklandziai praejo galvoju jau ir apie antra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naidi @ 2010 06 10, 18:29)
superinis gydytojas tas Sutkus pas ji gimdziau ir todel kad viskas taip sklandziai praejo galvoju jau ir apie antra  blush2.gif

Sveikos nestukes norejau paklausti kaip ten yra su ta kasa? man gimdyti jau uz 4 dienu terminas. Esu susitarysi su gyd. Kapustiene. Galvoju i kasa nemoketin o tuos pinigelius jai duoti. Ar nebus tai kai mane israsines kartu ir iteiks kvita apsimoketi i kasa, nes jei gydytoja atvaziuos ne budejimo metu. kaip yen yra ?
Atsakyti
QUOTE(zivilekaz @ 2010 06 10, 22:16)
Sveikos nestukes norejau paklausti kaip ten yra su ta kasa? man gimdyti jau uz 4 dienu terminas. Esu susitarysi su gyd. Kapustiene. Galvoju i kasa nemoketin o tuos pinigelius jai duoti. Ar nebus tai kai mane israsines kartu ir iteiks kvita apsimoketi i kasa, nes jei gydytoja atvaziuos ne budejimo metu. kaip yen yra ?

Geriausiai pačios jos paklausk, manau teks į kasą mokėt. Aš pataikiau budėjimo metu, tai viskas aišku buvo.
Atsakyti
QUOTE(zivilekaz @ 2010 06 10, 23:16)

Jei ne jos budejimo metu - i kasa reiks sumoketi. Man taip buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilekaz @ 2010 06 10, 23:16)

As ir gimdziau Mazyli,pinigelius daviau gydytojui,o i kasa nurase is SOC. draudimo,nieks manes neprase pinigeliu isvykstant,tiesa buvau prisirasius ju konsultacijoj,ir visalaika lankiausi pas ta gydytoja,pas kuri ir gimdziau
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 06 14, 15:17)
As ir gimdziau Mazyli,pinigelius daviau gydytojui,o i kasa nurase is SOC. draudimo,nieks manes neprase pinigeliu isvykstant,tiesa buvau prisirasius ju konsultacijoj,ir visalaika lankiausi pas ta gydytoja,pas kuri ir gimdziau

Sveikute, vau, sito nz., kad i kasa nereik moketi, jeigu buvai dirbantis.. vadinsi nuraso nuo sodros? As cia nestuke.gif iki savaitgalio turiu subyreti, tai labai domina ta situacija...
Parasykit, kas zino. Aciu.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(EditaRrr @ 2010 06 17, 12:36)
Sveikute, vau, sito nz., kad i kasa nereik moketi, jeigu buvai dirbantis.. vadinsi nuraso nuo sodros? As cia  nestuke.gif iki savaitgalio turiu subyreti, tai labai domina ta situacija...
Parasykit, kas zino. Aciu.

Gimdymas yra nemokamas, kiekvienai turinčiai soc. draudimą ligonių kasa gimdymo namams išmoka apie 1300 Lt už vieną gimdyvę (tai teoriškai priklauso ir epidūras, cezaris, visos priemonės, bet niekam čia neįdomu ir reikia viską savo turėti).

Jei nori kad gimdyme dalyvautų pasirinkta gydytoja - reikia su ja atsiskaityti, ypač jei tai bus ne jos budėjimas. Mažylyje yra ofiliaci kaina : Jeigu pacientė pageidauja individualios gimdymo priežiūros, (gydytojas atvyksta iš namų; dirba ne pagal grafiką), ši paslauga kainuoja 578,10 Lt.

Visi kiti niuansai priklauso jau nuo gydytojos ir dažniausiai ji viską ir sutvarko
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
tai va, kadangi neikaip pati nepagimdau, tai mane jau rytoj guldo i ligonine, aisku Mazyli smile.gif Tiesa, ten visa nestuma lankiausi. Su jokiu daktaru nebuvau susitarus, tai ziuresim kaip bus, kiek zinau rytoj budi Goberis gimdykloj. Mane priziurinti daktare liepe jau 8 ryte prisistatys su visais daikteliais, nes va siandien 41 savaite, o musu vyrucio galvyte net neisistacius i mazaji dubeni verysad.gif Bandys per prievarta... Zodziu, veliau paistengsiu ispudziais pasidalint. Dabar tai juodas nerimas kankina, tikrai tikejau, kad nereiks skatint... verysad.gif
Atsakyti