Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

mano vyrukas irgi neskubejo.
mane ryte daktarai apziurejo (buvo 5 dienom jau daugiau), sake vaikas dar aukstai, savaitgalis ant nosies, varyk namo, pirmadieni ziuresim. grizau namo. nera ka veikti. jau taip buvau nusiteikus gimdyti ax.gif pradejau pyraga kepti lotuliukas.gif pyraga ikisu i orkaite, tik jauciu kazkas "trakst", vandenys nutekejo. as uz mantos ir atgal i ligonine.
per diena mano emilis ir nusiledo, ir islindo smile.gif

sekmes tau 4u.gif
lauksim, ziniu kaip sekesi.
Atsakyti
Man dar visas menesiukas, bet jau taip norisi, kad greiciau praeitu.
Esu girdejus, kad Sutkus geras daktaras. As pas jo zmona Sutkiene lankausi nuo nestumo pradzios, liuks daktare, bet nepriema gimdymu gaila, teks vaziuot ir gimdyk Mazylyje pas ka papuls, tartis neverta paskaicius gerus komentarus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistes2003: 19 birželio 2010 - 12:37
man dar visa vasara 2 in 1 vakscioti, irgi noriu, kad greiciau ax.gif

man kai pirma gimdyma vilniuje labai nepasiseke su daktaru, tai as manau, kad tartis verta ir net labai rolleyes.gif ne kasdiena gimdau ir daugiau stresuoti nenoriu, gerai, kad gimdymas lengvas buvo.
Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2010 06 19, 13:57)
man dar visa vasara 2 in 1 vakscioti, irgi noriu, kad greiciau  ax.gif

man kai pirma gimdyma vilniuje labai nepasiseke su daktaru, tai as manau, kad tartis verta ir net labai  rolleyes.gif ne kasdiena gimdau ir daugiau stresuoti nenoriu, gerai, kad gimdymas lengvas buvo.

na as irgi neseniai gimdziau mazyleje ir nesisikundziu man viskas liuks buvo thumbup.gif pries 19 d pagimdziau sunu, be jokiu komplikaciju, taip kad tartis tikrai neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
o, hmmm, kas tas epiduras? blush2.gif Dar nesu gimdziusi... Irgi noreciau situose GN gimdyti rugseji... 4u.gif Ir kaip ten tartis su tais gydytojais? Ka daryti ten nuvaziavus ir kada tai daryti geriausiai? Bukit geros, papasakokit...
Atsakyti
epiduras yra nuskausminimas.

virgutiene, o kada tau terminas? nes man irgi rugseji 4u.gif
Atsakyti
na ape epidura tau jau paaiskino, kad tai yra labai geras dalykas,, nuskausminimas i stubura, yra leidziama. mirksiukas.gif visai neskausminga procedura
o siaip tai as nesiulau tartis su tais gydytojais, nebent turi kur pinigeliu det, bet manau kad turi, zinok ten visi tie gydytojai geri istikro kiek teko girdet smile.gif tai va kai uzeis gimdymas tada ir vaziuok, aisku manau turi visus soc, draudimus ir .t. ir daugiaun ieko nereikia 4u.gif
Atsakyti
aš irgi po dviejų mėnesių gimdysiu Mažylyje smile.gif Nors ir lankausi konsultacijoje Mažylyje, net nežadu tartis su gydytoją, nes pinigus yra geriau kur padėti ax.gif O šiaip ar taip duodi gimdymą priimančiam gydytojui, akušerei. Man dar be to nusimato cezaris...
Atsakyti
na taip visikai pritariu tau 4u.gif
Atsakyti
man rugsejo 24 d. nusimato... Ojojoj apie ta epidura... Kazkaip baisokai skamba - nuskausminimas i stubura... unsure.gif O del vaziavimo, kai prasides, tai as ne is Kauno, man iki Kauno apie 45 km...
Atsakyti
sveika virgutiene,kaip laikomes? wink.gif
Atsakyti
man rugsejo 24 d. nusimato... Ojojoj apie ta epidura... Kazkaip baisokai skamba - nuskausminimas i stubura... unsure.gif O del vaziavimo, kai prasides, tai as ne is Kauno, man iki Kauno apie 45 km...

Ir aciu merginos uz atsakymus tongue.gif

O tau, wioletine, kada terminas? smile.gif
Atsakyti