na vadinasi mes cia negalim diskutuot , tai kas mums aktualu

QUOTE(agnieska240 @ 2010 06 21, 19:07)
na nez kaip imanoma pramiegot gimdyma
nebent leido ta epidura iki pacio galo jai ri tada ji tikrai nieko nejaute, nes man kai atsidare viskas iki galo niekas jos neleido jau kad galeciau gimdyt pati ir viska as jauciau kuo puikiausiai, kojas jauciau, uzpakaly jauciau galejau atsistot ir eit ,jaigu as nebuciau jautis nieko, nebuciau pagimdzius
o kas liecia vyra , tai net nez cia manau kiekvianas individualiai, kaip kam, nes mano vyras tai kai girdejo uz sienos rekimus visa diena moters kuri naturaliai gimde , tai sake vargse, sako gal neturi pinigu tai epidurai
nes jam tai siauba sukele, bet ne tai kad ji didvyre
o kas liecia skandinavu salis, as visa nestuma prabuvau Norvegijoje ir ten lankiausi pas daktarus , jie nera jau toki pazenge , kaip visi galvoja , medicina ten kaip medicina, dauguma daktaru ne ju salies o atvaziave is viso pasaulio, taip kad ten nelabai taip yra kaip visiems atrodo
Papildyta:
manau mes nieko blogo cia nedarom, o tik diskutuojam, tai tam ir yra sita tema, dalinames savo mintimis kas kam gerai o kas blogai

nebent leido ta epidura iki pacio galo jai ri tada ji tikrai nieko nejaute, nes man kai atsidare viskas iki galo niekas jos neleido jau kad galeciau gimdyt pati ir viska as jauciau kuo puikiausiai, kojas jauciau, uzpakaly jauciau galejau atsistot ir eit ,jaigu as nebuciau jautis nieko, nebuciau pagimdzius

nes jam tai siauba sukele, bet ne tai kad ji didvyre

o kas liecia skandinavu salis, as visa nestuma prabuvau Norvegijoje ir ten lankiausi pas daktarus , jie nera jau toki pazenge , kaip visi galvoja , medicina ten kaip medicina, dauguma daktaru ne ju salies o atvaziave is viso pasaulio, taip kad ten nelabai taip yra kaip visiems atrodo

Papildyta:
manau mes nieko blogo cia nedarom, o tik diskutuojam, tai tam ir yra sita tema, dalinames savo mintimis kas kam gerai o kas blogai

QUOTE(Vaivita @ 2010 06 21, 18:46)

tai tuten taip baisiai rekiai, dieve mano tikrai pagailo man taves zinok, aha as gimdziau
vardas Dovydas
na jis zinok sake , jai neturetume pinigu, ir butu antras gimdymas, taijis paimtu paskola kad tik epidura galetu nupirkt

Papildyta:

QUOTE(agnieska240 @ 2010 06 21, 19:57)
tai tuten taip baisiai rekiai, dieve mano tikrai pagailo man taves zinok, aha as gimdziau
vardas Dovydas
na jis zinok sake , jai neturetume pinigu, ir butu antras gimdymas, taijis paimtu paskola kad tik epidura galetu nupirkt
Papildyta:
cia geras
vardas Dovydas

Papildyta:

o kas del pilvo, as po tokio gimdymo, ryte pasiveriau 5 kg nebuvo, o po ligonines 8 (12 kg buvau priaugus), pilvo neliko, tik toks guziukas, nes gimda nesusitraukus, bet jau ir tas dingsta, tai kaip ir nieko nereikia daryti, aisku, kai galesiu, po 6 sav, darysiu atsilenkimus del preso, dar negaliu daryti, nes esu kirpo
ir dar esu labai nustebusi.kai buvau jau po gimdymo viena is gretimos palatos buvo nepatenkinta kai mazyle mano pravirkdavo...dieve moteriske gal nezinojo kur randasi?tipo sakydavo "gal galit nevirkdyt vaiko".dieve absurdas.gal jau pinigeliu daugiau pamokejo tai norejo kad butu viskas idealu.kosmaras...
! | Miela roksi123, dar kartą kartoju: šitos temos nėra "chat'inio" pobūdžio. Taip pat prašau diskutuoti į temą. Tema, leiskite Jums priminti, vadinasi "P.Mažylio gimdymo namai", o ne "Kaip atrodo pilvas po gimdymo", "Kas gimdėte lapkričio 23" ar "Parašykime pasaką". Prašau nerašyti off-topic žinučių! |
na as klausiu visko kas mane domina
Papildyta:
ir dar esu labai nustebusi.kai buvau jau po gimdymo viena is gretimos palatos buvo nepatenkinta kai mazyle mano pravirkdavo...dieve moteriske gal nezinojo kur randasi?tipo sakydavo "gal galit nevirkdyt vaiko".dieve absurdas.gal jau pinigeliu daugiau pamokejo tai norejo kad butu viskas idealu.kosmaras...
Papildyta:
QUOTE(roksi123 @ 2010 06 21, 21:46)
na as klausiu visko kas mane domina
Papildyta:
Papildyta:
zinoma, kad neuzsakysi, kad vaikas neverktu

QUOTE(Vaivita @ 2010 06 21, 20:26)

o kas del pilvo, as po tokio gimdymo, ryte pasiveriau 5 kg nebuvo, o po ligonines 8 (12 kg buvau priaugus), pilvo neliko, tik toks guziukas, nes gimda nesusitraukus, bet jau ir tas dingsta, tai kaip ir nieko nereikia daryti, aisku, kai galesiu, po 6 sav, darysiu atsilenkimus del preso, dar negaliu daryti, nes esu kirpo
na as nesitariau su daktare, nes as irgi buvau pernesiojus savaite laiko , mane pirmad pagulde i Mazyly , o trec jau prasiau kad i gimdykla leistu

taio tem as ir klausiau kaip tau sekasi gimdyt

roksi123 velniu gavai

o del pilvo tai manau susitrauks man gal, nes as daug svorio priaugus buvau

QUOTE(agnieska240 @ 2010 06 21, 22:03)
na as nesitariau su daktare, nes as irgi buvau pernesiojus savaite laiko , mane pirmad pagulde i Mazyly , o trec jau prasiau kad i gimdykla leistu
jai ne sakau vazuoju namo tada
vis klausiau daktares ar tu dar nepagimdei!
na o as pagimdziau per 15 min , na isstumiau
i tarpus dar su daktare pasnekedavau
roksi123 velniu gavai

roksi123 velniu gavai

na tai super, tu per 15 min, as per 15 valandu, taip, kad gal kada gyvenime vaikai susitiks, Dovydas vis tiek vyresnis keliom valandom

Papildyta:
QUOTE(roksi123 @ 2010 06 21, 22:31)
kaip manote kur geresne priezura privaciuose gimdymo namuose ar valdiskoje poliklinikoje?
turi omeny prieziura nestumo metu? manau, kad priklauso nuo gydytojo, o ne nuo istaigos, mazylyje irgi visaip yra, pas ka papuoli, o as asmeniskai poliklinikoje lankiausi-man super buvo, nei lito neisleidau, prieziura buvo gera, tik gale pradejau lankytis mazylio GN, nes tariausi su gydytoja ir ji mane stebejo