Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(agnieska240 @ 2010 06 20, 20:24)
na ape epidura tau jau paaiskino, kad tai yra labai  geras dalykas,, nuskausminimas i stubura, yra leidziama. mirksiukas.gif  visai neskausminga procedura
o siaip tai  as nesiulau tartis su tais gydytojais, nebent turi kur pinigeliu det, bet manau kad turi, zinok ten visi tie gydytojai geri istikro kiek teko girdet  smile.gif  tai va kai uzeis gimdymas tada ir vaziuok, aisku manau turi visus soc, draudimus ir .t. ir daugiaun ieko nereikia  4u.gif

naturaliai, be nuskausminamuju gimdo tik labai stirpios moterys....pasirodo, tokia esu smile.gif buves su vyru stiprus rysys, susitiprejo dar labiau, kai isgyvenom kartu vaiko atejima, be to, mano atveju, tartis su gydytoja buvo verta, nes neaisku kaip viskas butu pasibaige mano mazylei, aciu gydytojai ir akuserei
Atsakyti
matai tas naturaliai gimdymas be nieko , dabar labai daznai baigiasi arba CP arba vakumu traukia leliukus

saunu kad tu stipri moteris thumbup.gif tik as esu tokios nuomones kad ir kokia stipri butum , as nematau tikslo kesti skausmus schmoll.gif juk ne viduramziai dabar mirksiukas.gif dabar kai pakalbi su mamom ar mociutem jos sako kad jai butu mano laiku buve tokie dalykai , tikrai buciau pasidarius" tai va manau tikrai mielos moterys neverta kankintis taip baisiai ir prisiminti gimdyma su dziaugsmu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska240 @ 2010 06 21, 15:10)
matai tas naturaliai gimdymas be nieko , dabar labai daznai baigiasi arba CP arba vakumu traukia leliukus

saunu kad tu stipri moteris thumbup.gif  tik as esu tokios nuomones kad ir kokia stipri butum , as nematau tikslo kesti skausmus schmoll.gif  juk ne viduramziai dabar  mirksiukas.gif  dabar kai pakalbi su mamom ar mociutem jos sako kad jai butu mano laiku buve tokie dalykai , tikrai buciau pasidarius" tai va manau  tikrai mielos moterys neverta kankintis taip baisiai ir prisiminti gimdyma su dziaugsmu  4u.gif  wub.gif

tuomet, kodel visos gimdziusios drauges ir pazistamos klausineja "kaip tas gimdymas vyko? kaip ten tie saremiai" lotuliukas.gif va cia tai geras. o tie skausmai pasimriso jau, jei reiketu gimdyti dar karta, daryciau ta pati, na, nemoku pasakyti, bet tas sukretimas ir is vidaus ir fiziskai labai pakeicia ir moteri ir vyra, zinoma, jei butu neisvengiamas CP-butu CP, bet siuo atveju manau buvo verta aukotis del vaikelio, o ir antras gimdymas gal buv lengvesnis smile.gif as gerbiu kitu nuomone, yra zmoniu, kur alpsta nuo skausmo, net danti taiso su nuskausminamaisiais, kas man yra keista...tiesiog pasirenkam, kas kam kaip tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska240 @ 2010 06 21, 14:10)

saunu kad tu stipri moteris thumbup.gif  tik as esu tokios nuomones kad ir kokia stipri butum , as nematau tikslo kesti skausmus schmoll.gif  juk ne viduramziai dabar  mirksiukas.gif  dabar kai pakalbi su mamom ar mociutem jos sako kad jai butu mano laiku buve tokie dalykai , tikrai buciau pasidarius" tai va manau  tikrai mielos moterys neverta kankintis taip baisiai ir prisiminti gimdyma su dziaugsmu  4u.gif  wub.gif

tik nereikia cia pasakoti - kankintis ar nesikankinti doh.gif . sutinku, jei zmogus alpsta nuo skausmo, gal tada ir butinas tas epiduras. galu gale, reikia ir zinoti galimas pasekmes nuo epiduro, ir tada pamastyti, ar tikrai negalesi iskesti skaumo. du vaikus gimdziau be jokiu nuskausminamuju, ir tikrai nesijauciu jokia didvyre tongue.gif . tik paskui, kai eini , tarkim, pas kokia dantiste, tai tada be jokiu nuskausminamuju tvarkaisi dantis, nes pagalvoji, jei jau gimdyma istverei, tai dantu tvarkymas - vienas juokas lotuliukas.gif
Atsakyti
o pas kokia daktare gimdet?
Atsakyti
QUOTE(agnieska240 @ 2010 06 21, 15:10)
tai va manau  tikrai mielos moterys neverta kankintis taip baisiai ir prisiminti gimdyma su dziaugsmu  4u.gif  wub.gif

is dalies sutinku, kiekvienos situacija individuali, visokiu naturalisciu yra..jei nori kest skausma, prasau - veliava i rankas, bet man ir nesuprantamas nusistatymas gimdyti be epidiuro schmoll.gif.. aisku jei viskas vyksta sklandziai ir skausmas pakeliamas tai suprantu, bet jei ne tai nematau reikalo kankintis schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mabi @ 2010 06 21, 17:19)
tik nereikia cia pasakoti - kankintis ar nesikankinti doh.gif . sutinku, jei zmogus alpsta nuo skausmo, gal tada ir butinas tas epiduras. galu gale, reikia ir zinoti galimas pasekmes nuo epiduro, ir tada  pamastyti, ar tikrai negalesi iskesti skaumo. du vaikus gimdziau be jokiu nuskausminamuju, ir tikrai nesijauciu jokia didvyre tongue.gif . tik paskui, kai eini , tarkim, pas kokia dantiste, tai tada be jokiu nuskausminamuju tvarkaisi dantis, nes pagalvoji, jei jau gimdyma istverei, tai dantu tvarkymas - vienas juokas lotuliukas.gif

na matai saunuole 4u.gif o as ir pas dantiste prasau nuskausminimo, nes...nematau reikalo kentet skausma jei yra galimybe nekentet smile.gif o jei sneket apie pasekmes...ir pirsta isipjovus jos gali buti labai skaudzios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nigma: 21 birželio 2010 - 17:15
QUOTE(Vaivita @ 2010 06 21, 15:37)
tuomet, kodel visos gimdziusios drauges ir pazistamos klausineja "kaip tas gimdymas vyko? kaip ten tie saremiai" lotuliukas.gif  va cia tai geras. o tie skausmai pasimriso jau, jei reiketu gimdyti dar karta, daryciau ta pati, na, nemoku pasakyti, bet tas sukretimas ir is vidaus ir fiziskai labai pakeicia ir moteri ir vyra, zinoma, jei butu neisvengiamas CP-butu CP, bet siuo atveju manau buvo verta aukotis del vaikelio, o ir antras gimdymas gal buv lengvesnis smile.gif    as gerbiu kitu nuomone, yra zmoniu, kur alpsta nuo skausmo, net danti taiso su nuskausminamaisiais, kas man yra keista...tiesiog pasirenkam, kas kam kaip tinka smile.gif

o is kur zinai, kad su epiduru nera to vidinio sukretimo g.gif
ir juk kai gimdai su epiduru, tai ne taip kaip narkozes metu nieko nejauti, cia jauti viska, tik silpniau. ir saremius jauti, tik jie ne tokie varginantys. bent mane tai labai vargino, nes ne tik jausmas buvo saremio, bet priedas dar buvo - vemimas.
Atsakyti
nu jai atvirai tai as jauciau ir tuos saremius ir jauciau ta gimdyma , jai buciau nejautus nebuciau pagimdzius mirksiukas.gif o saremius tol kenciau kol galejau, kai jau nebeiskenciau tada prasiau kad leistu epidura, o manau uz tai kad gimdo be nuskausminamu niekas medalio uz tai nepakabins ir vaikas uzauges tikrai nepadekos, taip kad tikrai nematau del ko kankintis, o poveikis epiduros gali but visoks taip sutinku, kaip ir gimdydama naturaliai gali kilti komplikaciju ir netgi gali mirti(aisku neduok dieve) tai va cia manau rizikos yra abiems atvejais mirksiukas.gif o del dantu skausmo tai kenciu irgi skausma iki kol galiu iskest, kam kest bereikalo skausma jai yra vaistai kurie padeda ir gali sau ramiai gulet kedeje ir taisytis dantis mirksiukas.gif

Sorry nesupykit ant manes , bet as nematau tirkai reikalo Buti Marytemis melninkaitemis" kas zino kas ji buvo tas supras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieska240: 21 birželio 2010 - 17:52
Beje, nemanykit kad epiduras yra toks stebuklas....Tokiose salyse kaip Svedija ir kt skandinavu salys kaip tik epiduras nepopuliarus (o tai juk aukstos medicinos prieziuros salys) bigsmile.gif
Neesu pries epidura- kai kuriais atvejais jis naudingas.
Pati gimdziau be nuskausminamuju (gimdymas ilgas ir skausmingas)- ir nesijauciu didvyre- tiesiog mano atveju tai buvo geriausias pasirinkimas mirksiukas.gif

Beje Kauno klinikose mokslininkai atlieka tyrima kaip epiduras veikia i naujagimiu adaptacija- lb laukiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2010 06 21, 17:53)
o is kur zinai, kad su epiduru nera to vidinio sukretimo  g.gif
ir juk kai gimdai su epiduru, tai ne taip kaip narkozes metu nieko nejauti, cia jauti viska, tik silpniau. ir saremius jauti, tik jie ne tokie varginantys. bent mane tai labai vargino, nes ne tik jausmas buvo saremio, bet priedas dar buvo - vemimas.

zinau is draugiu ir pazistamu, ju patirtim ir remiuosi smile.gif savaime suprantama, kad dabar iskentus naturalu gimdyma, norisi pasigirti ir nieko cia blogo nematau, tiesiog vienos skausma didiesni gali pakelti, kitos mazesni smile.gif
Gimdziau pas gyd. Kapsutiene, kuri cia klause.
aisku, kad vaikas nepadekos, jam bus tas pats, kaip jis gime, bet vyras labai didziuojasi manimi, kad zmona pagimde, ko as iki siol nesuprantu, jis gal mane ir iskele smile.gif
tiesiog yra atveju buve tarp pazistamu, kad vos ne gimdyma pramiegojo.....komentaru neturiu smile.gif
Atsakyti

i 
Merginos, šito skyrelio temos yra informacinio pobūdžio, žinutės, parašomos šiose temose turi išliekamąją vertę, jas skaitys dar daug narių, todėl prašau nepaversti forumo "chat'u".

5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama.
Atsakyti
na nez kaip imanoma pramiegot gimdyma lotuliukas.gif

nebent leido ta epidura iki pacio galo jai ri tada ji tikrai nieko nejaute, nes man kai atsidare viskas iki galo niekas jos neleido jau kad galeciau gimdyt pati ir viska as jauciau kuo puikiausiai, kojas jauciau, uzpakaly jauciau galejau atsistot ir eit ,jaigu as nebuciau jautis nieko, nebuciau pagimdzius mirksiukas.gif o kas liecia vyra , tai net nez cia manau kiekvianas individualiai, kaip kam, nes mano vyras tai kai girdejo uz sienos rekimus visa diena moters kuri naturaliai gimde , tai sake vargse, sako gal neturi pinigu tai epidurai blush2.gif
nes jam tai siauba sukele, bet ne tai kad ji didvyre mirksiukas.gif

o kas liecia skandinavu salis, as visa nestuma prabuvau Norvegijoje ir ten lankiausi pas daktarus , jie nera jau toki pazenge , kaip visi galvoja , medicina ten kaip medicina, dauguma daktaru ne ju salies o atvaziave is viso pasaulio, taip kad ten nelabai taip yra kaip visiems atrodo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2010 06 21, 17:59)
Merginos, šito skyrelio temos yra informacinio pobūdžio, žinutės, parašomos šiose temose turi išliekamąją vertę, jas skaitys dar daug narių, todėl prašau nepaversti forumo "chat'u".

5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama.

manau mes nieko blogo cia nedarom, o tik diskutuojam, tai tam ir yra sita tema, dalinames savo mintimis kas kam gerai o kas blogai blush2.gif
Atsakyti