QUOTE(audra1980 @ 2010 06 30, 17:09)
Birzelio 19 d. siuose gimdymo namuose susilaukiau sunaus ir esu labai patenkinta viskuom
Jei ne daktaru profesionalumas,nezinia kuom butu viskas paisbaige, pradzioje bandziau gimdyt pati, kaip ir veikla vystesi, kaklelis po turputi atsidarinejo, tik vaiko galvyte nesislinko visai. Zodziu po kokiu 8-9 val buvo nuspreta daryt cezari ir aciu dievui, nes virkstele vaikui buvo apsisukus apie kakla, pilvuka, kaip dirzas ir dar kojyte. Zodziu, pasak, gydytoju, naturaliai butu nepavyke ptaktiskai niekaip, nebent su didelem komplikacijom vaikui...Operavo Mackeviciene ir Riauka, kadangi dare spinaline nejautra tai is karto pabuciavau leliuka ir vyras prie galvos prabuvo visa laika. Zodziu puikiai viskas,nors daktarai ta setadieni jau mane 4 cezaraiavo, tikrai pavarge buvo, bet dar sugebejo ir pajuokaut. Gimes lelius i virkstele net ir rankyte buvo isikibes ir gime toks ohoho - 4,5 kg ir 56 cm. Personalas superinis visur - ir intensyvios prieziuros palatoj akusere puiki, skyriuj taip pat. Zodziu jokiu priekaistu. Gulejau 4 paras, per kurias jokiu nesusipratimu kaip ir nebuvo, tik sanitares labai duris tranko
Vaiku gydytojos taip pat liuksines. Zodziu gimdymo namam 10 balu

Mane operavo Riauka ir Kapūstienė