Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(audra1980 @ 2010 06 30, 17:09)
Birzelio 19 d. siuose gimdymo namuose susilaukiau sunaus ir esu labai patenkinta viskuom  thumbup.gif Jei ne daktaru profesionalumas,nezinia kuom butu viskas paisbaige, pradzioje bandziau gimdyt pati, kaip ir veikla vystesi, kaklelis po turputi atsidarinejo, tik vaiko galvyte nesislinko visai. Zodziu po kokiu 8-9 val buvo nuspreta daryt cezari ir aciu dievui, nes virkstele vaikui buvo apsisukus apie kakla, pilvuka, kaip dirzas ir dar kojyte. Zodziu, pasak, gydytoju, naturaliai butu nepavyke ptaktiskai niekaip, nebent su didelem komplikacijom vaikui...Operavo Mackeviciene ir Riauka, kadangi dare spinaline nejautra tai is karto pabuciavau leliuka ir vyras prie galvos prabuvo visa laika. Zodziu puikiai viskas,nors daktarai ta setadieni jau mane 4 cezaraiavo, tikrai pavarge buvo, bet dar sugebejo ir pajuokaut. Gimes lelius i virkstele net ir rankyte buvo isikibes ir gime toks ohoho - 4,5 kg ir 56 cm. Personalas superinis visur - ir intensyvios prieziuros palatoj akusere puiki, skyriuj taip pat. Zodziu jokiu priekaistu. Gulejau 4 paras, per kurias jokiu nesusipratimu kaip ir nebuvo, tik sanitares labai duris tranko  smile.gif Vaiku gydytojos taip pat liuksines. Zodziu gimdymo namam 10 balu

Mane operavo Riauka ir Kapūstienė thumbup.gif , o akušerė reanimacijoj gal tokia visai trumpais plaukais,nepamenu vardo, tai superinė, bet yra tokia senė, kur pastoviai burba, net gydytojus aprėkia doh.gif tai ta šlykštukė. Paprašiau pakeist palą po užpakaliu, o ji sako gi sausa, vistiek dėmės atsiras doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,siame forume esu naujoke.auginu 7men dukryte,kuria taip pat gimdziau mazylio gimdymo namuose.tiksliau dare cezario pjuvi.
Papildyta:
dar apie save: gyvenu kaune,baigiau virejos konditeres specialybe,vyras dirba padaveju.
Atsakyti
QUOTE(eulogijax @ 2010 07 05, 17:56)
sveikos mamytes,siame forume esu naujoke.auginu 7men dukryte,kuria taip pat gimdziau mazylio gimdymo namuose.tiksliau dare cezario pjuvi.
Papildyta:
dar apie save: gyvenu kaune,baigiau virejos konditeres specialybe,vyras dirba padaveju.

Sveika prisijungus. Pas ką gimdei?
Atsakyti
QUOTE(eulogijax @ 2010 07 05, 17:56)
Papildyta:

Kiek informacijos bigsmile.gif Tikrai tiek nereikia biggrin.gif Nebent apie pati gimdyma ir daktarus smile.gif
Atsakyti
na del gimdymo tai buciau gimdziusi pas sakaliene,jau islaukem iki pat galo bet teko daryti cezario pjuvi.kas apie daktare tai tikrai gera. thumbup.gif man dar labai malonus pasirode ginekologas goberis.jau po gimdymo kiekviena diena eidavo ir klausdavo ar viskas gerai.tik viena moteriske esu nusivylusi,tiksliai nezinau jos nei vardo nei tiksliu pareigu tik zinau kad ta karta buvo naujagymiu skyriuje.pirmomis dienomis labai vargau su maitinimu.spenelius taip nugrauze kad iki asaru privede.ta diena i palata uzejo ta moteris.(budavo kad vis primaitindavau misinuku).as tai moterei sakau kad noreciau gauti misinuko,ji man sako-niekuo negaliu padeti.taip ir likau apsalus blink.gif ohmy.gif unsure.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį kas neseniai gimdė MGN 4u.gif
Gimdžiausi prieš porą metų, tai noriu pasitikslinti ar nepasikeitė tvarka?
1. Vis dar galima nusipirkti tėveliui vienkartinius drabužius? Kurie kainuoja apie 12 Lt?
2. Rengia savais ligoninės drabužėliais mažiuką? Belieka turėti tik sauskelnes ir vilnones kojinytes?
3. Ir mamas rengia savais naktiniais ir chalatais? Gal ir maloniau su savais, bet lengviau ir paprasčiau su ligoninės blush2.gif
4. Gal ir kvailas klausimas, bet vis tiek paklausiu - Ar reikia turėti savo stalo įrankius? Nu neatsimenu, nes kiek teko gulėti su pirmuoju mažiumi ligoninėse reikėdavo visus savo stalo įrankius turėti, ir lėkštę su puoduku.

Dar laiko turiu pakankamai, bet norisi morališkai viskam nusiteikti blush2.gif
Atsakyti
superiniai klausimai ir as palauksiu i juos atsakymo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciukinas @ 2010 07 16, 20:00)
Turiu klausimėlį kas neseniai gimdė MGN  4u.gif

na atsakysiu i kuriuos zinau:
1.galima, kaina kzkur tokia, lyg 11 lt
2.rengia savais, reikia kojinyciu savo, kepurytes ir pamperiuku, ir kol esat ligonineje kiekviena diena keicia baltinukus apatinius maziukui, jei reikia ir virsutinius pakeicia smile.gif savais gal ir mieliau, bet jie ten sake sterialumo sumetimais, beto sake spesiu namie atsiskalbt dar biggrin.gif
3.rengia ir mamas, na tas istikruju man praverte, nes savu butu teke laaaabai daug sunaudot, o ypac naktinukai bent jau man purvindavosi labai greit blush2.gif
4. siaip tai duoda, bet puodeli as turejau savo, man mieliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 07 16, 22:54)

Ačiū wub.gif Vadinasi niekas per ta laika nepasikeitė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 07 16, 15:54)
1.galima, kaina kzkur tokia, lyg 11 lt
2.rengia savais, reikia kojinyciu savo, kepurytes ir pamperiuku, ir kol esat ligonineje kiekviena diena keicia baltinukus apatinius maziukui, jei reikia ir virsutinius pakeicia  smile.gif  savais gal ir mieliau, bet jie ten sake sterialumo sumetimais, beto sake spesiu namie atsiskalbt dar  biggrin.gif
3.rengia ir mamas, na tas istikruju man praverte, nes savu butu teke laaaabai daug sunaudot, o ypac naktinukai bent jau man purvindavosi labai greit  blush2.gif
4. siaip tai duoda, bet puodeli as turejau savo, man mieliau  smile.gif

Gimdžiau balandį viskas atitinka jūsų postą, tik puodelį irgi davė, savo nesivežiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal yra mamyciu visai neseniai gimdziusiu siuose GN? ar nereikia savo vaistais pasirupinti, kaip rase, kad del didelio gimdyviu antpludzio reik VGN? ax.gif jei diena, tai nesvarbu, vyras nupirks, bet galvoju, jei nakti g.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linele**: 20 liepos 2010 - 10:29
QUOTE(linele** @ 2010 07 20, 11:28)
gal yra mamyciu visai neseniai gimdziusiu siuose GN? ar nereikia savo vaistais pasirupinti, kaip rase, kad del didelio gimdyviu antpludzio reik VGN? ax.gif jei diena, tai nesvarbu, vyras nupirks, bet galvoju, jei nakti g.gif:

Gimdziau ten pries menesi, tikrai jokiu vaistu nereikejo savo tureti. Kas labai praverte, tai higieniai paketai po gimdymo, nes tos palos kurias duoda, labai nepatogu schmoll.gif
Atsakyti