Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Gimdžiau liepą, likau patenkinta ir priežiūra ir personalu, nesutikau nei vieno nemalonaus darbuotojo. Likau nustebinta, kad prieš einant į palatą pasibeldžia (aišku ne visi). Palutes ir naktinius atnešdavo kas rytą, nors aš jų nebenaudojau ( labai gilios chalatų iškirptės doh.gif ). Nepatiko tik maistas (rūkyta dešra, kopūtų sriuba, balandėliai), bet tai tikriai ne bėda smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! Gal zinote jai viskas gerai kiek laiko reikia guleti po CP?(na jai viskas gerai), nes po naturalaus gimd.tai zinau kiek guli. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 05, 19:22)
Sveikutes! Gal zinote jai viskas gerai kiek laiko reikia guleti po CP?(na jai viskas gerai), nes po naturalaus gimd.tai zinau kiek guli. g.gif  4u.gif

mane abu kartus isleido ketvirta para smile.gif dar po keliu dienu, atvaziavus isima siulus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1234567 @ 2010 08 05, 20:35)
mane abu kartus isleido ketvirta para smile.gif dar po keliu dienu, atvaziavus isima siulus smile.gif

Aiskiukas 4u.gif
Atsakyti
Mane išleido 5 dieną, tada išėmė siūlus, nereikėjo daugiau sugrįžt.
Atsakyti
Aš klausiau gyd., tai tą patį sakė, kad gali išleisti po 4 d., bet 6 d. reikia atvažiuoti išsiimti siūlus, arba 5 d. išiima siūlus ir atsisveikina visam laikui.
Aš 11 d. važiuoju CP, tai manau būsiu 5 d., kad nereikėtų daugiau važinėti, be to viena diena čia ar čia, nieko nekeičia. Svarbu viskas būtų gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrutux @ 2010 08 07, 15:26)
Aš klausiau gyd., tai tą patį sakė, kad gali išleisti po 4 d., bet 6 d. reikia atvažiuoti išsiimti siūlus, arba 5 d. išiima siūlus ir atsisveikina visam laikui.
Aš 11 d. važiuoju CP, tai manau būsiu 5 d., kad nereikėtų daugiau važinėti, be to viena diena čia ar čia, nieko nekeičia. Svarbu viskas būtų gerai  smile.gif

Sveikute! Tau planinis CP? Niu jo logiska is tikruju. Tareisi su gine, kuri darys?
Atsakyti
o kiek epiduras kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akinome @ 2010 08 08, 13:36)
o kiek epiduras kainuoja? smile.gif

250 Lt man rodos rolleyes.gif
Atsakyti
aciu auksuole jau vaziuoju i gimdykla, tikiuos siandien isbyreti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 08 08, 13:01)
250 Lt man rodos  rolleyes.gif

Taip, epiduras 250 Lt. Gimdziau cia 08.02 ir likau patenkinta apsoliuciai viskuo, gyd. ir akusere pasitaike nuostabios moterys, palaike mane kiek tik galejo, visas kitas personalas taip pat labai fainas, visada klausdavo ar ko nors netruksta ir pan. Gavau vienviete palata kurioje buvo ir raskladuske vyrui, bet jis tik viena nakti nakvojo... O moket uz ja nereikejo. Zodziu viskas labai super, nes ir pagimdziau nuo saremiu pradzios per 4 val.
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 07, 15:35)
Sveikute! Tau planinis CP? Niu jo logiska is tikruju. Tareisi su gine, kuri darys?

Taip, planinis CP. Kaip ir nesitariau, bet pati paskyrė planinį CP tą dieną, kai jinai budi.
Atsakyti