Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Samsunge @ 2010 08 31, 12:19)
Nors as kauniete, bet vistiek norisi, kad vyras butu salia..juk nezinai kokia bus tavo padetis, savijauta, gal sunku bus pasikelti ar kazka padaryti, taigi vyras butinas manau, kad galetu tiek su vaikiuku pabuti, kad mama pailsetu, tiek su zmonai pagelbeti...

tiesa, del slepiaciu....Taip butinai reikia tureti gumines, medziagines, pukines ir visokios kitokios netinka, nes ju negalima dezinfekuoti....jeigu vyras dalyvaus gimdyme, jam taip pat reikia slepiaciu, be to jis turi tureti arba savos svarius nenaudotus, iskalbtus drabuzius, na ne su tais su kuriais atvaziavo, arba reikes nusipirkti vienkartines aprangas, po 11lt atrodo, tokios visai fainos, kaip daktaru, duoda maike ir kelnes...maniskis sake pirks, nori pasijusti, kaip daktariukas  biggrin.gif

tikrai nebutinai gumines. du vaikus gimdziau, ir abu kartus buvau, tiek as, tiek vyras, su medziaginem.
Papildyta:
QUOTE(omsone @ 2010 09 02, 10:30)
Oi kaip laukiu tos dienos, kad mazylis panores isvysti si pasauli  rolleyes.gif . O gal zinote kuri nors ar jau daktaras Sutkus sugrizes? Aisku vaziuosiu nesitarusi, bet idomu ar jis jau dirba, gal kartais pasiseks pas ji pataikyti  ax.gif .

siap jei nori pas Sutku papulti, turi gimdyti sekmadieni lotuliukas.gif , nes jau 2 metai, kai jis sekmadieniais budi (o gal ir daugiau). man abi panas pasiseke pas ji gimdyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2010 09 03, 15:19)
tikrai nebutinai gumines. du vaikus gimdziau, ir abu kartus buvau, tiek as, tiek vyras, su medziaginem.
Papildyta:
siap jei nori pas Sutku papulti, turi gimdyti sekmadieni lotuliukas.gif , nes jau 2 metai, kai jis sekmadieniais budi (o gal ir daugiau). man abi panas pasiseke pas ji gimdyti wub.gif

na as nesiginciju, bet teko lankytis mazylyje ir paskaitelese ir dienos stacionare, tai vis akcentuodavo, kad reikia guminiu slepeciu..uztai ir as taip sakau.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2010 09 03, 15:19)
Papildyta:

Na tikekimes, kad gimdysiu sekmadieni, reikia maziuka ikalbeti kad sumastytu gimti sekmadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2010 09 03, 16:21)
na as nesiginciju, bet teko lankytis mazylyje ir paskaitelese ir dienos stacionare, tai vis akcentuodavo, kad reikia guminiu slepeciu..uztai ir as taip  sakau.

Tai as tada pasiimsiu ir medziagines, ir gumines... Kuriu reikes, tas ir uzsidesim su vyru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2010 09 03, 21:10)
Tai as tada pasiimsiu ir medziagines, ir gumines... Kuriu reikes, tas ir uzsidesim su vyru  bigsmile.gif

Bet tai labai daug pundu gausis g.gif . As taip pat mastau ka cia padarius g.gif . Esu nusipirkusi naujas medziagines slepetes, o guminiu neturiu, nebent savo kroksus reiketu issiskalbti ax.gif . Tai net nebezinau kurias slepetes is tikruju isideti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 08 26, 11:06)
Sakykit merginos, kaip geriau daryti? Tartis su konkreciu daktaru is anksto ar vaziuoti nesitarus?  g.gif  Ar buvo daug tokiu atveju, kad atvaziavus gimdyves nepriimtu? 

As planuoju vaziuot nesitarus, nes vis tiek nieko nepazistu. Atsidekosiu gydytojui ir akuserei simboliskai po visko. Deja, kazkur skaiciau, kad yra buve atveju, kai atseit visos gimdyklos uzimtos ir pasiule vaziuot kitur (aisku pries tai pasiklause, ar susitarus su kokiu gydytoju blink.gif ). O paskaiteleje tai sake - ne ne negali taip pas mus buti smile.gif Taigi, buna visko manau, bet kokie nors gimdymo namai vis tiek priims tongue.gif

QUOTE(virgutiene @ 2010 08 27, 14:50)
tiesa, dar vienas klausimelis...  ax.gif  Ten auto yra kur normaliai pasistatyti? Ta prasme prie tu GN?  smile.gif

Parkavimas darbo laiku yra mokamas ir nemazai - 3 lt i valanda, tai laikyti tris dienas automobili tikrai neapsimoketu...

QUOTE(giedrutux @ 2010 08 29, 18:46)
Duoda naktinius, su diiidele iškirpte (ir kiekvieną dieną švarius atneša). Man asmeniškai jie buvo labai nepatogūs, tai turėjau savo. Duoda ir chalatą. Vaikui rubelius irgi duoda ir kiekvieną dieną švariais perrengia per apžiūrą. Taip pat kiekvieną rytą atneša palas mamai ir palutes leliukui. Tai aš net savo rankšluosčio neišsiėmiau. Žodžiu reikia turėti tik savo apatinį trikotažą, o visą kitą duoda ir namuose grįžus iš ligoninės nereikės skalbinių kalno skalbti  biggrin.gif

Pritariu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(omsone @ 2010 08 30, 16:23)
As taip pat noresiu mokamos palatos vien del to, kad vyras galetu pasilikti nakvoti. Labai tikiuosi ja gauti  ax.gif . O jei bus uzimtos tai net nezinau ka reikes daryti. Nes mes kai is Vilkaviskio, tai noreciau kad vyras gyventu su manimi  smile.gif  ir nereiketu jam kiekviena diena vazineti po simta kilometru pirmyn atgal  smile.gif

Tai juk blogiausiu atveju (jei negaus), tai gales kokiam motely pernakvot - vazinet pirmyn atgal ne iseitis (nuovargis, stresas...)

QUOTE(Samsunge @ 2010 08 31, 13:19)
tiesa, del slepiaciu....Taip butinai reikia tureti gumines, medziagines, pukines ir visokios kitokios netinka, nes ju negalima dezinfekuoti....jeigu vyras dalyvaus gimdyme, jam taip pat reikia slepiaciu, be to jis turi tureti arba savos svarius nenaudotus, iskalbtus drabuzius, na ne su tais su kuriais atvaziavo, arba reikes nusipirkti vienkartines aprangas, po 11lt atrodo, tokios visai fainos, kaip daktaru, duoda maike ir kelnes...maniskis sake pirks, nori pasijusti, kaip daktariukas  biggrin.gif

As ir noreciau saviski su ta medicinine aprangele pamatyt, o ne su maike ir treningu ax.gif
Del slepeciu - manau reikia ir guminiu ir medziaginiu. Gumines butinos pries gimdyma ir gimdykloje (nutikus avarijai, lengvai issiplaus). O po gimdymo tai maloniau medizaginese - kojos neprakaituos ir silciau. As ketinu abejas pasiimti, o vyrui tik gumines. Net jei ir rengsis med. apranga, vaikscioti su maiseliais ant koju tikrai nepatogu ir nesmagu - ziauriai suprakaituoja kojos ir kvapas nekoks...
Papildyta:
QUOTE(Samsunge @ 2010 09 01, 17:17)
Paskaitele vyksta kas antra sestadieni, ty sekanti karta bus tik rugsejo 11d...reikia pasiskambinti ir uzsiregistruoti, kaina 40lt. Paskaita skirta mamytem ir teveliam, ty ateinat su vyru..kalbama apie vyro dalyvavime gimdyme, kaip vyrai turetu suprasti moteris nestumo eigoje, kaip vystosi visas nestumas, apie pati gimdyma parodo filmukus kelis, aprodo gimdyklas, palatas ir t.t...na zodziu viskas tesiasi apie 2 - 2,5val.

Ar ta paskaitele sestadieni labai skyresi nuo paskaiteliu ketvirtadieniais? Ar verta ten eiti? As buvau ketviratdieniais abiejose: viena apie gimdyma, kita apie kudikio prieziura ir maitinima. Bet MB nedalyvavo jokiose paskaitelese. Ar jam vertetu?
I ta rugsejo 11d. dar gal spetume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 04, 11:41)
Bet tai labai daug pundu gausis  g.gif . As taip pat mastau ka cia padarius  g.gif . Esu nusipirkusi naujas medziagines slepetes, o guminiu neturiu, nebent savo kroksus reiketu issiskalbti  ax.gif . Tai net nebezinau kurias slepetes is tikruju isideti  unsure.gif .

Ne, nesigaus daug pundu... Ka jus ten zadate tiek daug detis? As kai jau susidejusi daiktus, tai gaunasi vienas lagaminas ir tiek... blush2.gif O isidejau ir medziagines, ir gumines slepetes smile.gif Gerai sako, bus nepatogu visa laika su guminemis. Pradzioj, jeigu kokia nelaime, ar ka, tai tikrai gumines issiplausiu ir viskas, o ka su medziaginemis daryti? Be to jeigu neturesiu antru slepeciu tai kas tada? g.gif Atsarga gedos tikrai nepadarys
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 03, 18:48)
Na tikekimes, kad gimdysiu sekmadieni, reikia maziuka ikalbeti kad sumastytu gimti sekmadieni  lotuliukas.gif

arba is sekmadienio i pirmadienio nakti mirksiukas.gif . mano pirmoji taip gime.
Atsakyti
[quote=L.O.L.A,2010 09 04, 13:38]
As planuoju vaziuot nesitarus, nes vis tiek nieko nepazistu. Atsidekosiu gydytojui ir akuserei simboliskai po visko. Deja, kazkur skaiciau, kad yra buve atveju, kai atseit visos gimdyklos uzimtos ir pasiule vaziuot kitur (aisku pries tai pasiklause, ar susitarus su kokiu gydytoju blink.gif ). O paskaiteleje tai sake - ne ne negali taip pas mus buti smile.gif Taigi, buna visko manau, bet kokie nors gimdymo namai vis tiek priims tongue.gif

Tikekimes, kad neisvys. Nes kai nesi kaunietis tai nelabai noretusi kad kur nors siuntinetu ir dar nelabai zinotum kaip tiksliai ten nuvykti. unsure.gif
Jau vel abejoti pradejau, gal vis del to tartis su daktaru, kad vaziuojant gimdyti buciau rami kad viskas bus gerai ir tikrai manes ten laukia. g.gif
Papildyta:
QUOTE(virgutiene @ 2010 09 04, 15:14)
Ne, nesigaus daug pundu... Ka jus ten zadate tiek daug detis? As kai jau susidejusi daiktus, tai gaunasi vienas lagaminas ir tiek...  blush2.gif O isidejau ir medziagines, ir gumines slepetes  smile.gif  Gerai sako, bus nepatogu visa laika su guminemis. Pradzioj, jeigu kokia nelaime, ar ka, tai tikrai gumines issiplausiu ir viskas, o ka su medziaginemis daryti? Be to jeigu neturesiu antru slepeciu tai kas tada?  g.gif Atsarga gedos tikrai nepadarys

Na nedaug daikteliu dejausi. smile.gif Dejau i tokius medziaginius krepselius, tai vienas krepselis su mano daiktais, antras krepselis su mazylio daiktais. Bet jei dar isidesiu gumines slepetes, tai jau beveik reikes ir trecio maiselio ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 04, 18:14)
Na nedaug daikteliu dejausi.  smile.gif  Dejau i tokius medziaginius krepselius, tai vienas krepselis su mano daiktais, antras krepselis su mazylio daiktais. Bet jei dar isidesiu gumines slepetes, tai jau beveik reikes ir trecio maiselio  ax.gif .

Na nezinau kokio dydzio tie krepseliai g.gif rolleyes.gif Bet kadangi as dejausi viska i viena lagamina, tai ten visai normaliai viskas telpa ir tas lagaminas nera didelis... ax.gif Nes as ir sau, ir vyrui idejau ir medziagines, ir gumines slepetes... ax.gif Vis tiek vyras ves kai ateis laikas, tai tegul jis ir nesioja tuos krepselius lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as ten gimdziau, prieme mane piko metu doh.gif buvo Velyku vakaras, tai daug musu ten lukstenosi biggrin.gif buvo nepatogumas gal tik tas, kad pries gimdyma trumpam pagulde i kita skyriu, o ten viena panele visai kitais reikalais gulejo, tai man jau skausmai buvo prasideje, tai prie jos buvo kazkaip nepatogu nei ui, nei ai pasakyti, kaip skaudejo smile.gif

Bet paskui tai viskas neblogai ejosi, patiko ta gimdyvine palata, o po gimdymo pasiseke gauti vienviete palata, nemokama ir su balkonu, pati akusere paklause kaip noreciau -dvivietej ar vienvietej, o as nuo gimdymo stalo dar dabar atsimenu kaip jai i kita kabineta garsiai rekiau, kad vienvieeeeeeteeeeeeej biggrin.gif

Su daktarais is anksto buvau nesitarus, po gimdymo daktarei Vingelienei neatsidekojau, nes labai simboliskai, valdiskai ji mane priziurejo, tai tegul ir gauna valdiska atlyginima, o akuseryte buvo gana sausa, girdejau turejo kazkokiu problemu su teismais, nes ant telefono nemazai prasedejo, tai ir jai neatsidekojau. Ilgai as gimdziau, 21 valanda, tai turbut as joms ten irgi atsibodus buvau tongue.gif

Man buvo svarbiausia, kad mano vyras butu salia, o tu daktaru kazkaip neemiau as i galva. Bet jau kai pats gimdymas buvo, tai subego ju daug, demesio tikrai pakako smile.gif

Maistas tai prastas, bet aisku, gi ne restoranas ten, o ir tai mazai ka valgyti galima po gimdymo.

As likau visumoje patenkinta smile.gif Tiesa, leliuku daktarytes ten labai fainos, abi. Ir dideliu pundu ten tikrai neprireike, turejau kuprine ir sportine tase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 05 rugsėjo 2010 - 14:18
QUOTE(bitė Majaa @ 2010 09 05, 15:17)
Ir as ten gimdziau, prieme mane piko metu doh.gif  buvo Velyku vakaras, tai daug musu ten lukstenosi biggrin.gif  buvo nepatogumas gal tik tas, kad pries gimdyma trumpam pagulde i kita skyriu, o ten viena panele visai kitais reikalais gulejo, tai man jau skausmai buvo prasideje, tai prie jos buvo kazkaip nepatogu nei ui, nei ai pasakyti, kaip skaudejo smile.gif 

Bet paskui tai viskas neblogai ejosi, patiko ta gimdyvine palata, o po gimdymo pasiseke gauti vienviete palata, nemokama ir su balkonu, pati akusere paklause kaip noreciau -dvivietej ar vienvietej, o as nuo gimdymo stalo dar dabar atsimenu kaip jai i kita kabineta garsiai rekiau, kad  vienvieeeeeeteeeeeeej biggrin.gif

Su daktarais is anksto buvau nesitarus, po gimdymo daktarei Vingelienei neatsidekojau, nes labai simboliskai, valdiskai ji mane priziurejo, tai tegul ir gauna valdiska atlyginima, o akuseryte buvo gana sausa, girdejau turejo kazkokiu problemu su teismais, nes ant telefono nemazai prasedejo, tai ir jai neatsidekojau. Ilgai as gimdziau, 21 valanda, tai turbut as joms ten irgi atsibodus buvau tongue.gif 

Man buvo svarbiausia, kad mano vyras butu salia, o tu daktaru kazkaip neemiau as i galva. Bet jau kai pats gimdymas buvo, tai subego ju daug, demesio tikrai pakako smile.gif 

Maistas tai prastas, bet aisku, gi ne restoranas ten, o ir tai mazai ka valgyti galima po gimdymo.

As likau visumoje patenkinta smile.gif Tiesa, leliuku daktarytes ten labai fainos, abi. Ir dideliu pundu ten tikrai neprireike, turejau kuprine ir sportine tase.

Malonu girdeti, kad buvo viskas gerai, tik kad daktare priziurejo gan valdiskai, bet gal del to kad tu gimdyviu buvo daug g.gif . As jau visai pasimeciau tartis su daktaru ar neverta g.gif
Atsakyti