Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(nigma @ 2010 02 27, 20:18)
siulyciau Riauka  smile.gif  super daktaras ypac kas liecia CP

Na, man tai Riauka pats šlykščiausias gydytojas Mažylyje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 03 01, 12:17)
Na, man tai Riauka pats šlykščiausias gydytojas Mažylyje  blink.gif

tikrai ne slykstesnis uz Vingiliene lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 03 01, 11:17)
Na, man tai Riauka pats šlykščiausias gydytojas Mažylyje  blink.gif

as turejau omeny gydytojo profesionaluma kas liecia CP o siaip kiekvienai savo manau mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodel tau slykstus Riauka?
Atsakyti
visi geri, visi geri, bet vat islenda ir slykstuku lotuliukas.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES,
ABU SAVO VAIKUCIUS GIMDZIAU MAZYLI IR TIKRIAUSIAI JEI TRECIA SUGALVOCIAU,TAI TIK CIA GIMDYCIAU.
BUVAU GYD.GOBERIO PACIENTE,GERESNIO GYDYTOJO NESU MACIUS,PATIKEKIT,NES PRIES JI NUO 3 PABEGAU.
ABU VAIKUCIUS GIMDZIAU PAS JI,IR I MOTERU KONSULTACIJA ESU UZSIRASIUS-MAZYLY,BUVAU VISO NESTUMO METU IR LIKAU PO JO.PRIEZIURA LABAI GERA,O GYDYTOJAS NE TIK MALONUS,BET IR SUPRANTANTIS,UZJAUCIANTIS,GIMDZIAU KAIP KARALIENE,NORS ABU KARTUS BE NUSKAUSMINAMU,TAIP PATI NUSPRENDZIAU
Atsakyti
APIE VINGILIENE GIRDEJAU NEGERU ATSILIEPIMU,BET KAI TEKO SUSIDURTI DIENINIAM SKYRIUJ-MALONESNIO IR DISKRETISKESNIO ZMOGAUS NESU MACIUS,GAL MUSU BIO LAUKAI SUTAPO ?
APIE JA TIK GERI PRISIMINIMAI
Atsakyti
Manau nuo kiekvieno žmogaus asmeniškai priklauso santykiai su gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukass @ 2010 02 25, 12:21)
Sveikutes! Norejau paklausti, gal kuri gali rekomenduoti koki gydytoja,  kuris dare CP Mazylyje. Labai buciau dekinga! Jei, ka parasykit i AZ  4u.gif

As rekomenduociau gyd. Rimaitiene. Pas ja gimdziau pirma vaikeli (CP) ir dabar ruosiuosi. Tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, profesionali gydytoja, nepliurpia be reikalo, o dirba savo darba.
Atsakyti
o dar nepamenu, kada išleidžia namo, jei gimdymas buvo nekomplikuotas? Norėtųsi ten neužsibūti, nes jau matau, kad namai gali ir sugriūt, kol gimdysiu.. O mamų prašytis ir kviestis nelabai norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2010 03 01, 19:54)
visi geri, visi geri, bet vat islenda ir slykstuku  lotuliukas.gif

Aš irgi taip pat pagalvojau paskaičius biggrin.gif Atrodo, kad rašoma tik apie tai, kokie visi geri, bet vat pasipila ir "blogų" daktarėlių pavardės hihihi.gif Aš kol kas gimdymo patirties neturiu, bet beveik visos pažįstamos gimdė pas Indrelienę ir liko labai patenkintos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 03 02, 18:13)
o dar nepamenu, kada išleidžia namo, jei gimdymas buvo nekomplikuotas? Norėtųsi ten neužsibūti, nes jau matau, kad namai gali ir sugriūt, kol gimdysiu.. O mamų prašytis ir kviestis nelabai norisi  blush2.gif

man atrodo visur ta pati tvarka pora paru palaiko ir namo smile.gif
Atsakyti