QUOTE(Rasma @ 2010 08 08, 21:43)
Tikrino. Pirko dešreles, lab-joje ieškojo 'paslėptų' E - nerado. Tas tyrimas ir paskelbtas buvo...
Bulvių traškučiuose rado ir dar kažkoks vienas produktas buvo ne toks, kaip rašoma etiketėje...tik pamiršau koks
Puiku

dėkui labai, bent jau būsiu ramesnė. Kažkaip negirdėjau apie tą tyrimą, nors šeip labai seku tokią informaciją. Mano vaikas labai mėgsta dešreles, tai labai retai jam nuperku, bet vis kažkaip galvodavau, kad kaži ar nepridėta ten skonio stipriklio.
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 09, 00:34)
Jei perku dešreles ekstra atveju, tai tik tas "be E", bet pagal kainą tai kokybė prastoka, neskanu

Suvoliojam tas dešreles iš reikalo ir tiek. Su visais E dešrų nevalgau, tai negaliu palygint.
Su šeimyna dabar turim kitą galvosūkį: kaip rasti nusipirkti tikrai rūkytų, o ne mirkytų kokių lašinių ar kumpio?

Parduotuvėj tokių nebent kokiam kaimukyje ar miestukyje, didmiesčiuose tik turguose, bet ir tai kaskart nusipirkę nebūnam tikri, ar tikrai rūkyti, o ne mirkyti
Man iš visų be E dešrelių skanios tik Krekenavos, jų būna mažų ir didelių, bei su sūriu dar esu pirkusi. O skonį lyginu su samsono "Tarybinėm", jos man kažkada labai skanios buvo, o dabar jau nebežinau, nes laaabai senai bepirkau su E irgi. O dar kažkokios firmos be E dešrelės man irgi prastokos skoniu ir šeip kažkokios skystos.
Parduotuvėse manau visa mėsa mirkyta, o ne rūkyta, tad niekada neperku. O perku tokioj spec. parduotuvėj, ten prekiauja iš kažkokios nedidelės firmos atvežta rūkyta mėsa, kuri skaninama tik pipirais, druska r česnaku. Na kad ji tikrai rūkyta tai lengvai galima atskirti nes ji visiškai kitokia nei parduotuvėse. O paieškojusi turguje nusivyliau, nes bent jau Utenoje neradau rūkytos be konservantų, o kai kur ir skonio stipriklio buvo dėta. nesuprantu kam to reikia, nes kai normaliai rūkyta tai ir skanu ir kvepia. Tad reikia paieškoti, gal yra ir jūsų mieste kokia nedidelė parduotuvėlė. Beje toj parduotuvėj prekiaujama daržovėm mūsų ūkininkų ir pieno produktais dar.