QUOTE(simbail @ 2010 08 11, 21:45)
Mėsą aš perku norfoj, ten jei nori tiesiai iš kiaulio atpjauna
Bet dažniausia susiveikiam iš karto didelį kiekį iš kaimo, užšaldau ir naudoju
O vištieną iš ūkininko auginančio viščiukus, tik nežinau kuo jis ten juos šeria. Šeip palyginimui jo vištiena geltona ir riebesnė - tai man kažkaip natūralesnė, bet šeip tai biesas ją žino 
Kiaulieną perku Norfoj ir aš. Tik ne visose ji vienodo grožio būna, kai kuriose tiesiog geresnė ir tiek. Gal skonio ir to pačio
Kalakutieną perku firminėse Arvi kalakutų parduotuvėse, ekstra atveju jų pačių supakuotą kokiam prekybcentryje, bet ten kur kas brangiau.
Vištieną perku prekybcentriuose.
Su jautiena kol kas sunkiai: ką pirkau prekybcentriuose tai buvo kieta ir prasta (gal išsirenkt nemokėjau). Paskutinį kartą nuostabaus kumpio nusipirkau Klaipėdos turguj, kur prie Naujakiemio. Ale juk neprivažinėsi iš Vilniaus Klaipėdon jautienos





