Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Jei jau labai suvargsi su skausmu kryzmens srityje- naklofeno ( leidziamo , ne geriamo)doze turetu padeti. Bet cia jau alopatiniai.
Atsakyti
Ačiū, Crystalline 4u.gif . Atrodo neprisireikė daugiau chem. vaistų.
Colocynthis30 su Traumeliu (geriamu ir tepalu) stipriai padėjo. Šiandien skausmų beveik nėra, nors pats kryžmuo dar toks pusnegyvis, bet tai jau baikės.
Aš Colocynthis pirmą kart bandžiau, ir vyrui teko skausmingo skrandžio spazmo metu pavartot, tai abiejų mūsų patirtis tokia - atleidžia momentaliai, bet veikia irgi nelabai ilgai. O Kentas rašo, kad šis žirnis suveikia per 3 minutes.
Atsakyti
O aš įtariu kad Petroleum man organizmą valo - pirma pykino, rūgštis kilo, paskui angina, dabar liežuvis visas baltas. Įdomu, kas dar ir kiek ilgai?

vilytte, džiaugiuosi kad pagerėjo smile.gif
Atsakyti
Mano dukra vėl pradėjo kosėt doh.gif Aišku kosulio suvaldyt nebesugebėjau, priėjom prie obstrukcijos.... Nesuveikė nei Bryonia, nei Tartephedreel su Drosera...
Gydytoja skyrė kosuliui Nux Vomica 30, Apis 30 nuo gerklytės ir limfmazgių patinimo ir kadangi nosis aiškiai neišreikšta nei 1 pusėj, tai Lachesis su Lycopodium. Šiandien antra diena ir tikrai geriau. Pradėjo šlapiai atsikosėt ir iš gerklės jau ne iš krūtinės, nosis atsikimšinėja...
Pamaniau gal kam pravers blush2.gif
Tiesa, mažiukas irgi apsikrėtė, slogytė prasidėjo. Tai kol kas bandom konstituciniu vienu Ca carb 30. Liepė duot 2-3 dienas po 6-7 kartus. Gauna antrą dieną. Kažką labiau pasakyt galėsiu matomai kokią ketvirtą dieną, kai organizme l9žis ligos įvyksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 19 vasario 2010 - 13:16
QUOTE(vilytte @ 2010 02 19, 09:34)
Ačiū, Crystalline 4u.gif . Atrodo neprisireikė daugiau chem. vaistų.
Colocynthis30 su Traumeliu (geriamu ir tepalu) stipriai padėjo. Šiandien skausmų beveik nėra, nors pats kryžmuo dar toks pusnegyvis, bet tai jau baikės.
Aš Colocynthis pirmą kart bandžiau, ir vyrui teko skausmingo skrandžio spazmo metu pavartot, tai abiejų mūsų patirtis tokia - atleidžia momentaliai, bet veikia irgi nelabai ilgai. O Kentas rašo, kad šis žirnis suveikia per 3 minutes.

uch, kaip greit suveikė.
geriamas Traumeel irgi paprastose vaistinėse, ar homeopat. daro?

susitariau pagaliau su gyd. dėl konsultacijos. kažką , matyt, iš pagrindų reik keist, reguliuot alergiją. Net ir pediatrė šį kartą temperatūrą bando siet su alergija,nes daugiau viskas tvarkoj...

merginos, ar nebuvo jūsiškiams tai, kad tempera nuo alergijos?
Atsakyti
Ar zirniuku nuo nagu kamtymo yra, mano dvimetis pradejo doh.gif
kazka kazkur skaiciau kad isgydo, tai mastau kad reiktu pas savo homeopate registruotis..
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 02 19, 15:48)
uch, kaip greit suveikė.
geriamas Traumeel irgi paprastose vaistinėse, ar homeopat. daro?

susitariau pagaliau su gyd. dėl konsultacijos. kažką , matyt, iš pagrindų reik keist, reguliuot alergiją. Net ir pediatrė šį kartą temperatūrą bando siet su alergija,nes daugiau viskas tvarkoj...

merginos, ar nebuvo jūsiškiams tai, kad tempera nuo alergijos?

Traumeel lašai tai paprastoj vaistinėj, tik turbūt ne kiekvienoj, gal ne taip labai populiarūs kaip teplas.

O tempa neaukšta? Žinok aš kokius 10 metų turėjau 37 su keliom dalim. Tai nukrenta, tai vėl pakyla kas kelios dienos/savaitės. Ko tik negydėm. Vasaromis turėjau stipriai išreikštą šienslogę, bet su alergija gydytojai man to nesiejo. Jau buvau pradėjus manyt, kad tiesiog tokia mano normali temperatūra (nors vaikystėj ji buvo normali). Pirmo nėštumo metu alergija iškeliavo, kartu ir temperatūra. Kol kas nei viena, nei kita negrįžta. Todėl, mano nuomone, tai buvo alerginė tempratūra.

Eima, sveikit kuo greičiau. Mano panos irgi ką tik taip rimčiau persirgo. Mažė dar sirguliuoja, o dičkei per 10 dienų baigėsi sloga ir kosulys. Apsiėjom be ventolinų, actifedų, garintuvų, krūvos žirnių, mano panikos ir visos kitos pirmos pagalbos arsenalo, nors kosėjo šį kart nemažai.

Pastebėjau, kad mano vaikams dažninimas konstitucinių pablogina situaciją, nežinau kodėl. Gal gaunąsi kaip perozavimas? Ir dar kiek pamenu gyd.M niekad nėra skiręs tų pačių žirnių antrą kart ilgesniam naudojimui ir visad paklausia ar nesam tokių vartoję anksčiau. Nors gal ir neteisingai aš tokį įspūdį susidariau wub.gif .
Atsakyti
O ką davei nuo kosulių ir slogų? Maniškė pirmas 2 dienas neapsiėjo be Ventolino. Kaip tyčia kosėt pradėjo šeštadienį, o kaip tik 4 dienų savaitgalis doh.gif
Atsakyti
Išsamiai studijuoju Silicea, Lycopodium ir Calcarea carbonica. Vis ieškau sau konstitucinio. Kažkaip gal nebuvau atkreipus dėmesio ( jau daug kartų skaičiau šiuos portretus) . M. Tailer " Homeopatinių vaistų portretai :
Между прочим, Calcarea - это хроническая Belladonna, т.е. в тех случаях, когда Belladonna неоднократно помогала при острых состояниях, назначение Calcarea приведет к полному выздоровлению пациента и предупредит рецидивы заболевания
Mums dažnai padeda Belladonna, o po to vėl pablogėja. Reiks pabandyti šį variantą.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 19, 17:01)
O ką davei nuo kosulių ir slogų? Maniškė pirmas 2 dienas neapsiėjo be Ventolino. Kaip tyčia kosėt pradėjo šeštadienį, o kaip tik 4 dienų savaitgalis doh.gif

Pradžioj kai jau pradėjo įtartinokai kosčiot Fer. phosp.30, paskui pakeičiau (kai ir sloga išlindo) Bryonia30. Bet labai nedaug daviau, po porą kart dienoj. Pasirodžius slogai lašinau Tujos al. (jai jis super veikia, gan dažnai - kokius 5 kart dienoj).
Sloga neužžaliavo, kosulys beveik ištisai šlapias ir lengvai atsikosėjo. Spazmų kiek suprantu nebuvo.

Bandžiau Ca carb 200 papildomai duot. Du kart daviau (kas antrą dieną), du kart sustiprėjo kosulys paros bėgy. Mes jau jį trečias mėnuo vartojam, nežinau kaip tokiu atveju elgtis, juk organizmas Ca carb jau kaip ir pririsotinęs pilnai, tai kaip su tuo papildomu davimu g.gif . Suprantu kai konstitucinis jau kuris laikas nevartojamas, tai susirgus logiška būtų jį naudot, bet kai ir taip naudojamas...

O mažė kelios dienos irgi sloguot vandeniu pradėjo. Visai stirpiai, bet su tokia sloga jinai pas mane jau šuniuku lodavo nuo nuolatinio slogos tekėjimo į gerklę. Dabar pakenčiamai. Ji Beladona30 irgi jau trečias mėnuo vartoja, sugalvojau susirgus irgi padažnint. Dvi naktis kažkokios įtartinos haliucinacijos buvo. Šneka, juokiasi, dreba, vėl juokiasi, žiūri stabo ištiktom akim ir neprabunda. Vakar įtarus kad kažkas netaip - nedaviau, šianakt nelunatikavo. Taip ir nesupratau kas tai...
Tai papildomai visai nieko negauna, žiūrėsiu per kiek išsikrapštys.

Nikofija, mano mažei Beladona paskirta na kaip ir profilaktiškai dėl dažnų ligų, o konstitucinis Sulfur. Gal verta ir šį pažiūrėt, nors Sulfur ir Ca carb na labai jau skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 02 19, 15:41)
Traumeel lašai tai paprastoj vaistinėj, tik turbūt ne kiekvienoj, gal ne taip labai populiarūs kaip teplas.

O tempa neaukšta? Žinok aš kokius 10 metų turėjau 37 su keliom dalim. Tai nukrenta, tai vėl pakyla kas kelios dienos/savaitės. Ko tik negydėm. Vasaromis turėjau stipriai išreikštą šienslogę, bet su alergija gydytojai man to nesiejo. Jau buvau pradėjus manyt, kad tiesiog tokia mano normali temperatūra (nors vaikystėj ji buvo normali). Pirmo nėštumo metu alergija iškeliavo, kartu ir temperatūra. Kol kas nei viena, nei kita negrįžta. Todėl, mano nuomone, tai buvo alerginė tempratūra.

aišku.
neaukšta.37-37,4. Jai karts nuo karto sausos dėmės suintensyvėja. Neatseku nuo ko. Buvo bėrimas atsiradęs, net ant rankų. ir niežėjo labai. Neapsikentus Zyrteko porą kart daviau. Liko tik sausos dėmės. Ir už ausies šlapiuojanti vietelė, kuri suntensyvėjo šiuo metu. Tikiuosi hoeopat. atras ką tinkamo.

man sakė ūmiu atveju, kad ir konstitucinio, bet 200 neduot, geriau 30.

vartojant belladoną vieną vienintelę naktį (nors bellad. pas mus kaip pirmas vaistas prie visko ir vartojamas tikrai dažnai) maniškei buvo traukuliai ir panašus lunatikavimas. sakė gali būt nuo belladonos ir leido duot toliau.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 02 19, 16:24)
  Dvi naktis kažkokios įtartinos haliucinacijos buvo. Šneka, juokiasi, dreba, vėl juokiasi, žiūri stabo ištiktom akim ir neprabunda. Vakar įtarus kad kažkas netaip - nedaviau, šianakt nelunatikavo. Taip ir nesupratau kas tai...
Tai papildomai visai nieko negauna, žiūrėsiu per kiek išsikrapštys.

Nikofija, mano mažei Beladona paskirta na kaip ir profilaktiškai dėl dažnų ligų, o konstitucinis Sulfur. Gal verta ir šį pažiūrėt, nors Sulfur ir Ca carb na labai jau skirtingi.

Sulfurą žinau gerai, nes MB tipiškas sulfuras. O Belladonna mano dukrai panašias reakcijas sukelia. Tada paretinu intervalus.
Atsakyti