išmintingosios, Jūs man pasakykit ką nors, gal kokių minčių turit. 2 dienas šiek tiek čiaudėjo. dabar antra diena tempertaūra 37 . ryte normali, dieną pakyla. ryte įpurškus, išpūčia skaidriai ir tai dienai baigias sloga, keletą kartų sučiaudi. Pas mano vaiką, jei būdavo temperatūra, tai staigiai ir iki 38 ir virš, gerklė, sloga ar kosulys išlįsdavo. Tai jau daugmaž "atidirbta" būdavo. O štai kai tempa vidutinė... kažkame kažkoks uždegimas yra...???
Argus, šiaip mano uošvis ilgesnį laiką (apie pusmetį) vartojo žiedadulkes. Gyvenime neturėjęs jokių alergijų, dabar pradėjo skųstis tai vienokia, tai kitokia alergija. Mano nuomone tiesiog įsijautrino nuo tų žiedadulkių arba perstimuliavo imunitetą. Aš tai vaikui jų neduočiau...
Man tai iš vis kažkokia nesąmonė su tais imumostimuliatoriais. Jei vaikas sveikas ir dažnai neserga, tai iš jų iš vis nereikia, nes kartais sirgti ir taip suformuoti patį natūraliausią atsaką į ligas yra būtina.
O jei vaikas dažnai sergantis, tai tie imunostimuliatoriai (kurie vos ne visada yra vieni iš rimtesnių alergenų - ežiuolė, citroseptas, žiedadulkės, medus ir t.t.) gali padaryti labai rimtą žalą. Visiškai atsitiktinis alergijos kilimas viruso (kurio metu kosoma - vaikai tą daro vos ne visada) metu dažnu atveju baigiasi astma. Jau nekalbu apie žolinius sirupėlius su galybe konservantų ir saldiklių atsikosėjimui...
Man tai iš vis kažkokia nesąmonė su tais imumostimuliatoriais. Jei vaikas sveikas ir dažnai neserga, tai iš jų iš vis nereikia, nes kartais sirgti ir taip suformuoti patį natūraliausią atsaką į ligas yra būtina.
O jei vaikas dažnai sergantis, tai tie imunostimuliatoriai (kurie vos ne visada yra vieni iš rimtesnių alergenų - ežiuolė, citroseptas, žiedadulkės, medus ir t.t.) gali padaryti labai rimtą žalą. Visiškai atsitiktinis alergijos kilimas viruso (kurio metu kosoma - vaikai tą daro vos ne visada) metu dažnu atveju baigiasi astma. Jau nekalbu apie žolinius sirupėlius su galybe konservantų ir saldiklių atsikosėjimui...
Na daviau tikrai neilgą laiką ir po nedaug. O serga tai dažnokai. O sirgti visai negali - su širdim problemos. O imuniteto taip pat neturi - žarnyne auksinis stafilokokas gyvena. Ir nors maistą labai griežtai prižiūriu, bet kas iš to - išeina į mokyklą, o ten perkamas ir ruošiamas tikrai ne geriausios kokybės maistas. Todėl ir aš pradėjau pas homeopatą vaikščioti, nes po tonzilių ir adenoidų operacijos jis pradėjo kosėti ir kosėjo kokį pusę metų, kol su homeopatijos pagalba nenustojo. Taip pat alergiją į maistą suvaldėm homeopatijos pagalba - dabar gali valgyti viską, būna, kad sureaguoja, bet jau ne taip žiauriai ir greitai praeina. Šiaip ta alergija netikra - jis šiaip niekam nėra alergiškas, bet dėl auksinio stafilokoko taip organizmas sureaguoja. Su širdim vėlgi po auksinio stafilokoko vargstam - širdies ritmo sutrikimas, širdies padidėjimas, vožtuvai labai lankstūs ir ūžesys, be to kad buvo ovalinė anga dar. Bet ji užsitraukė, širdies ritmas susitvarkė, o vat širdis padidėjusi, tiksliau po ligų padidėja iki maksimalios leistinos ribos+vožtuvai. Tačiau gali būti kad vieną kartą ji nebeatsistatys arba padidės virš leistinos ribos. I dar ūžesys tebėra. Bijau paauglystės ir ligų, todėl ir stiprinu visaip. Idealiausiai būtų jei valgytų visada mano ruoštą maistą ir neitų į kolektyvą - tada jis iš vis neserga. Bet - jei į darželį dar gali nevesti, tai į mokyklą privalai. Kai siautėjo kiaulių gripas - nevedžiau dvi su puse savaitės, motyvavusi, kad pati sergu ir nėr kam nuvesti. Sirgo gripu lengva forma - temperatūros turėjo 37,2 tris dienas be jokių kitų simptomų. Ir baigėsi. Gerai kad sau galiu leisti nevesti į mokykllą, nes net nėjęs į mokyklą apie mėnesį laiko (nes po naujų ir nevedžiau dvi savaites) neatsilikęs nebuvo nei kiek - ir taip pakankamai palenkęs vaikus yra. Ir vis tiek dar namie dirbam - maža ką, siaus vėl kokia epidemija, vėl nevesiu. Draugas nesupranta mano tokio poelgio, bet aš labai jaudinuosi dėl širdies. Nes kaip tik jam liga ir aukšta temperatūra, taip man jau šokas ir aš nebevaldau savęs - kojas rankas pakerta, geriu raminamuosius vos ne saujom. Gerai kad draugas būna šalia - jis padeda. Geriam dabar homeopato paskirtus vaistus - viliamės abu kad pagerės ir nebebus jo sąnariai, vožtuvai, raiščiai visi tokie lankstūs ir širdis susinormalizuos. Ir žarnynas jau aptvarkytas - anksčiau jokio riebesnio maisto negalėdavo valgyti, o dabar praktiškai viską, tik aišku neduodu aš jam tokio maisto.
Oj nepykit už tokį mano išsiliejimą. Kartais norisi išsilieti. Ačiū už išklausymą.
Beje vilytte - žiedadulkes galima gerti apie 250 gr per metus. Daugiau jų nerekomenduojama.
Papildyta:
Gal buvai davusi kokius imunitetą stimuliuojančius - neleidžia virusui įsisiautėti? Čia tik mano pamąstymas
Papildyta:
Norėčiau dar konsultacijos Jūsų - gėrėm vaistus nuo žarnyno, viskas lyg ir tvarkoj, bet. Kol gėrėm - viduriai normalizavosi, buvo užkietėję prieš tai, o dabar nutraukus - vėl užkietėjo. Kodėl? Skambinsiu ryt homeopatui, bet norėčiau ir Jūsų nuomonės.
Ir man, geriu dabar nuo žarnyno Pulsatilą ir Petroleum, ir išgėrus iškarto pradėjo pykinti, galva skaudėti, rūgštis kilti. Ar gali būti, kad nuo jų pablogėjimas? Ačiū
PS - pavariau gi aš, nepykite
Oj nepykit už tokį mano išsiliejimą. Kartais norisi išsilieti. Ačiū už išklausymą.
Beje vilytte - žiedadulkes galima gerti apie 250 gr per metus. Daugiau jų nerekomenduojama.
Papildyta:
QUOTE(opium @ 2010 02 16, 16:49)
išmintingosios, Jūs man pasakykit ką nors, gal kokių minčių turit. 2 dienas šiek tiek čiaudėjo. dabar antra diena tempertaūra 37 . ryte normali, dieną pakyla. ryte įpurškus, išpūčia skaidriai ir tai dienai baigias sloga, keletą kartų sučiaudi. Pas mano vaiką, jei būdavo temperatūra, tai staigiai ir iki 38 ir virš, gerklė, sloga ar kosulys išlįsdavo. Tai jau daugmaž "atidirbta" būdavo. O štai kai tempa vidutinė... kažkame kažkoks uždegimas yra...???
Gal buvai davusi kokius imunitetą stimuliuojančius - neleidžia virusui įsisiautėti? Čia tik mano pamąstymas
Papildyta:
Norėčiau dar konsultacijos Jūsų - gėrėm vaistus nuo žarnyno, viskas lyg ir tvarkoj, bet. Kol gėrėm - viduriai normalizavosi, buvo užkietėję prieš tai, o dabar nutraukus - vėl užkietėjo. Kodėl? Skambinsiu ryt homeopatui, bet norėčiau ir Jūsų nuomonės.
Ir man, geriu dabar nuo žarnyno Pulsatilą ir Petroleum, ir išgėrus iškarto pradėjo pykinti, galva skaudėti, rūgštis kilti. Ar gali būti, kad nuo jų pablogėjimas? Ačiū
PS - pavariau gi aš, nepykite

Opium, net ir tokiu neišreikštu variantu dažnai būna Allium cepa ar Aconitum.
Nebūtinai turi būti intensyvu.
Argus, pavaliui tikrai viskas turi susidėlioti. Pačiai irgi ne pro šalį dėl ramumo būtų kažkokį žirnį įsimesti.
Dėl to paūmėjimo čia tik gydytojas tiksliausiai pasakys.
Gvinėja, Kali bich. aukštos potencijos nesu davusi, užtekdavo 6. Gal kitos turės patirties su aukštesnėm.
Toks truputį off topic atradimas: Arsenicum album. 30 padės daugeliui mamų, kurios nusistresinę dėl vaikų sveikatos (čia net ne iš prigimties tokia savybė, o dėl gyvenimo peripetijų susiformavęs polinkis į hipochondriją).

Argus, pavaliui tikrai viskas turi susidėlioti. Pačiai irgi ne pro šalį dėl ramumo būtų kažkokį žirnį įsimesti.
Dėl to paūmėjimo čia tik gydytojas tiksliausiai pasakys.
Gvinėja, Kali bich. aukštos potencijos nesu davusi, užtekdavo 6. Gal kitos turės patirties su aukštesnėm.
Toks truputį off topic atradimas: Arsenicum album. 30 padės daugeliui mamų, kurios nusistresinę dėl vaikų sveikatos (čia net ne iš prigimties tokia savybė, o dėl gyvenimo peripetijų susiformavęs polinkis į hipochondriją).
Norėčiau dar paklausti - o stafilokoką homeopatiškai išgydyti ar įmanoma?
QUOTE(argus @ 2010 02 16, 21:05)
Norėčiau dar paklausti - o stafilokoką homeopatiškai išgydyti ar įmanoma?
Manau, kad pakankamai įmanoma.

Nuoroda toms, kas esat vartoję kontraceptinius ir kilo po to problemų:
http://www.homeopath...es/follic.shtml
Šiaip, priverčia susimąstyti...
O globaliai mąstant pradeda skaudėti galvą, todėl ir nebesinori mąstyt toliau...
Šitą gėrį turim nuo gimimo. Reiks domėtis ir kalbėtis su savo homeopatu. Nors kai tiesiog užmečiau akį, tai neradau nieko apie stafilokoko gydymą. Reiks kapstytis giliau. Tik gaila, kad nemoku taip puikiai anglų kalbos.
Obuoliausia, o gal gali trumpai apie tą straipsnį, nes angliškai nelabai, o googlas išverčia nesąmoningai.
Obuoliausia, o gal gali trumpai apie tą straipsnį, nes angliškai nelabai, o googlas išverčia nesąmoningai.
QUOTE(argus @ 2010 02 16, 21:58)
nieko nedaviau, kaip tik savaitę prabuvo be jokių (tiek pravaikščiojo į daržą po ligos)
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 16, 22:01)
Opium, net ir tokiu neišreikštu variantu dažnai būna Allium cepa ar Aconitum.

ačiū, sudaviau abu +belladona
Kalium bich 200 (nes žemesnės neturėjau; čia su homeopat. "palaiminimu") kas dvi, trys dienos duodavau. Buvo vienu metu ir kasdieną , po to retinau.
QUOTE(argus @ 2010 02 16, 21:58)
Taip, galejo, labiau antrasis- Petroleum.
QUOTE(argus @ 2010 02 17, 00:42)
Šitą gėrį turim nuo gimimo. Reiks domėtis ir kalbėtis su savo homeopatu. Nors kai tiesiog užmečiau akį, tai neradau nieko apie stafilokoko gydymą. Reiks kapstytis giliau. Tik gaila, kad nemoku taip puikiai anglų kalbos.
Argus, homeop. preparatai sukuria terpę, kurioje tos zarazos turėtų ilgai neišsilaikyti ir tada jos išnyksta. Lygiai taip pat ir su kirminukais, ir kitom visom bacilom. Bet reikia apsišarvuoti kantrybe.
O rusų kalba tiesą sakant irgi yra labai daug literatūros. Vien jau ši kažkada Obuoliausios įdėta nuoroda ko verta:
http://bestmedbook.com/gomeo.htm
Na juk taip ir rašiau - kai užmečiau, tai neradau, nes gilintis tik dabar pradėsiu - dabar tiesiog susisisteminu visą informaciją, kurią čia perskaitau (nedaug beliko - tik 8 ir 9 tema) ir tada nardyti pradėsiu po nežinomus vandenis
. Gydymą kol kas turiu tiek sau tiek vaikui - laiko turiu sočiai. Tik kad nesirgtų mano brangiausiasis žmogutis - kad kaip nors iki pavasario kai jau atšils. Beje, jei norėsite - galėsiu pasidalinti, kas dar neturi, nes mačiau, kad buvo dalinamasi.

AR gali būti, kad mano vartojami vaistai (pulsatila ir Petroleum iššaukė man anginą pūlingą? Nes kai skaičiau, Petroleum naudojama kai pūlinga angina sergama. Man dabar silpna, gerklė skauda ir pradėjus žiūrėti gerklę - pūliai eina iš tonzilės dešinės pusės.
Geriu Ferum phosphoricum (tempa 37,2), ir dar mercurius solubilis tada gerti. Nes dabar tik pajutau.
Galvojau kad gripas - raumenis skaudėjo, galva, silpnumas ėmė. Bet pasižiūrėjau į gerklę ir viskas aišku tapo - ten paspaudus pūliai eina.
Geriu Ferum phosphoricum (tempa 37,2), ir dar mercurius solubilis tada gerti. Nes dabar tik pajutau.
Galvojau kad gripas - raumenis skaudėjo, galva, silpnumas ėmė. Bet pasižiūrėjau į gerklę ir viskas aišku tapo - ten paspaudus pūliai eina.