Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(basa @ 2010 02 26, 22:01)
mano sūnui nuo sinusito homeopatė skiria kali bich 6 + pulsatila 6 + mercurius heel iš pradžių 4 kartus per dieną, vėliau, gerėjant, retinti, be to reikia kurį laiką susilaikyti nuo pieno produktų, saldumynų ir kvietinių miltų, kurie yra maistas gleivėms

Bet cia turbut tik homeopate ir turi tu preparatu? Nelabai isivaizduoju kaip ten viskas viksta pas homeopata blush2.gif Bet labai noriu pas gera homeopata, subrendau taip sakant, baigesi kantrybe gydytis pastoviai antibiotikais, reikia bandyti kazka kita.
Basa, ar greit padejo sunui? Pas ji gal irgi daznai buna?
Pas mane pertvara truputi kreivoka, tai sinusitai kartojasi daznai verysad.gif bet va paskutiniu metu imunine labai issibalansavo ir turiu antra sinusita per 1.5 menesio doh.gif Bet jauciau netgi ir nesant sinusitui (umiam), kad pasilenkus spaudzia kakta antakiu lygyje, matyt zaraza kazkokia sedi pastoviai g.gif turbut cia jau letinis sinusitas skaitosi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2010 02 26, 21:59)
turiu Kalium Bichromicum 6. kaip vartoti suaugusiam?

doh.gif Kalium Bichromicum, o as biski netaip isverciau, tai ir negalejau rasti doh.gif Bet ar jo galima isigyti tiesiog vaistineje? Ar kokioje homeopatineje vaistineje? blush2.gif Ar tik pas homeopata?
Atsakyti
"mercurius heel" būna paprastoje vaistinėje, o monopreparatai tik homeopatinėje, bet kali bich ir pulsatila yra kiek žinau ir "homeovox" sudėtyje, kuris taip pat parduodamas ir paprastoj vaistinėj. Mano sūnui ūminis sinusitas nuo pernai yra buvęs kokius 3 kartus ir visus kartus padėjo šitie vaistai, plius dar gydytoja patarė išvirtus kiaušinius suvynioti į rankšluostį, kad būtų karšta, bet nedegintų, ir apie pusvalandį palaikyti pridėjus abipus nosies, ten kur kaupiasi neprabėganti sloga, šitas dalykas labai gerai suskystina gleives ir leidžia daug išpūsti. Dar gydytoja patarė į šnerves įsidėti po česnako skiltelę su nupjautais galiukais ir pabūti, kol jau labai nusibos (vaikui tai sunkoka, bet suaugusiam manau galima ir ilgiau pabūti), tik reikia, kad skiltelės nebūtų pažeistos, nes ims griaužti gleivinę.
Atsakyti
QUOTE(basa @ 2010 02 26, 21:33)
tik reikia, kad skiltelės nebūtų pažeistos, nes ims griaužti gleivinę.

tai jei skiltelės nupjautu galu, tai jau kaip ir pažeistos?
čia truputis juoko - naminių česnakų skiltelės pas mane kaip parduotuvinių galvos. į nosį niekaip netilps lotuliukas.gif

gal kas turite inhaliatorių?
Atsakyti
na, nupjauni tik pačius galiukus, jie nesiliečia su gleivine, tuomet įsidedi kaip kokius į viršų riestus ragiukus ir sėdi sau SM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basa @ 2010 02 26, 21:48)
na, nupjauni tik pačius galiukus, jie nesiliečia su gleivine, tuomet įsidedi kaip kokius į viršų riestus ragiukus ir sėdi sau SM smile.gif

prieš akis "dar pažiūrėkim" reklama lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(basa @ 2010 02 26, 22:33)
"mercurius heel" būna paprastoje vaistinėje, o monopreparatai tik homeopatinėje, bet kali bich ir pulsatila yra kiek žinau ir "homeovox" sudėtyje, kuris taip pat parduodamas ir paprastoj vaistinėj. Mano sūnui ūminis sinusitas nuo pernai yra buvęs kokius 3 kartus ir visus kartus padėjo šitie vaistai, plius dar gydytoja patarė išvirtus kiaušinius suvynioti į rankšluostį, kad būtų karšta, bet nedegintų, ir apie pusvalandį palaikyti pridėjus abipus nosies, ten kur kaupiasi neprabėganti sloga, šitas dalykas labai gerai suskystina gleives ir leidžia daug išpūsti. Dar gydytoja patarė į šnerves įsidėti po česnako skiltelę su nupjautais galiukais ir pabūti, kol jau labai nusibos (vaikui tai sunkoka, bet suaugusiam manau galima ir ilgiau pabūti), tik reikia, kad skiltelės nebūtų pažeistos, nes ims griaužti gleivinę.

Aciu labai, basa, uz patarimus 4u.gif
As irgi maciau, kad Homeovoxe yra siek tiek Kalio ir mircurio. Bet kad raso, kad gerklei g.gif gal ten per mazai tu doziu sinusitui unsure.gif
Bandysiu kiausiniais sildyti, dar girdejau galima druska kaitinti. Bet kazkada girdejau, kad negalima tu vietu sildyti, tipo puliai gali issilieti ten kur nereikia unsure.gif tai ir bijojau kazkaip. As darau inhaliacijas su propoliu. Taskini masaza darau. Bandysiu dar cesnako deti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2010 02 26, 22:32)
As darau inhaliacijas su propoliu.

va čia išsamiau gal galima?

aš ką tik inhaliavau su druska. buvo nemalonu. bet pramušė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 02 26, 23:51)
va čia išsamiau gal galima?

aš ką tik inhaliavau su druska. buvo nemalonu. bet pramušė  thumbup.gif

As uzvirinu vandeni, ipilu i dubineli kokius 400 ml ir ipilu 0.5 arbat saukstelio propolio spiritinio ekstrakto. Galva uzdengiu ir kvepuoju 10-15 min smile.gif
O kaip su druska? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2010 02 26, 23:00)
As uzvirinu vandeni, ipilu i dubineli kokius 400 ml ir ipilu 0.5 arbat saukstelio propolio spiritinio ekstrakto. Galva uzdengiu ir kvepuoju 10-15 min  smile.gif
O kaip su druska?  blush2.gif

aaa, aš tai su inhaliatoriumi kvėpavau. čia turbūt tas pats būtų jei plauti nosį su druskingu vandeniu. bet aš to nemėgstu - bijau paskęsti unsure.gif doh.gif tai man inhaliacija kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 26 vasario 2010 - 23:04
QUOTE(krika @ 2010 02 27, 00:03)
aaa, aš tai su inhaliatoriumi kvėpavau. čia turbūt tas pats būtų jei plauti nosį su druskingu vandeniu. bet aš to nemėgstu - bijau paskęsti  unsure.gif  doh.gif tai man inhaliacija kaip tik  thumbup.gif

As tai plaunu su druskingu vandeniu taip: ipilu i delna ir isiurbiu su nosim rolleyes.gif
Nezinau ka cia dar padaryti, kad tuos sinusus isvalyti unsure.gif Man pries menesi buvo sinusitis maxiliaris (zandinis), o dabar frontalinis doh.gif Nu jau nebeturiu jegu, bet si karta tai blogai buvo, antaki skaudejo baisiausiai verysad.gif dabar aprimsta man rodos. Geriu Cinabsina. Dabar noriu surasti Kaliumo Bichromikumo ir tu kitu vaistuku.
Atsakyti
nakčiai išgėriau kalium bichromicum ir pulsatilos. bet lovoj begulant tuoj viena nosies landa "užako" kad prakvėpuoti nėjo. tai olynth susipurškiau. o ryte puikiai išsivaliau nosį. ir toliau bandysiu taip biggrin.gif
Atsakyti
Esu jau rašiusi, kad man prie sinusito nepdėdavo niekas. Cinnabsinas irgi. Paėmiau ir užsisakiau kauno homeopatinėje vaistinėje Cinnabsino sudedamąsias dalis - Kali Bichr ir Hydrastis , abu 30 potencijos. Kai tik jaučiu, kad sinusitas artėja, pačiulpiu šituos pakaitomis, ir praeina žymiai žymiai lengviau, nei su bet kokiais kitais vaistais 4u.gif
Atsakyti